Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λοιπόν, μου φαίνεται ότι θα το παραγγείλω το Onyx i62HD Firefly.

Αν υπάρχει κανείς (από Αθήνα-Πειραιά) που ενδιαφέρεται να το παραγγείλουμε μαζί και να πάρουμε την έκπτωση του 10% στα 2 κομμάτια ας αφήσει ένα μήνυμα εδώ σήμερα.

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το λοιπόν, μου φαίνεται ότι θα το παραγγείλω το Onyx i62HD Firefly.

Αν υπάρχει κανείς (από Αθήνα-Πειραιά) που ενδιαφέρεται να το παραγγείλουμε μαζί και να πάρουμε την έκπτωση του 10% στα 2 κομμάτια ας αφήσει ένα μήνυμα εδώ σήμερα.

Όταν το πάρεις γράψε κάτι για τις εντυπώσεις/εμπειρία χρήσης,ώστε να βοηθήσεις τους υπόλοιπους στην επιλογή.:)

Καλές αγορές.

Δημοσ.

Όταν το πάρεις γράψε κάτι για τις εντυπώσεις/εμπειρία χρήσης,ώστε να βοηθήσεις τους υπόλοιπους στην επιλογή. :)

Καλές αγορές.

Εννοείται!

Δημοσ.

ρε παιδες το nexus 7

πως ανταποκρινεται στα academic textbooks? μπορεις να κανεις συγκεκριμενες σημειωσες και οχι απλως bookmarks οπως το kindle dx?

thanks

Δημοσ.

Έχω εδώ και λίγο πάνω από 1 ένα το Kindle 7' e-ink. Η μπαταρία κρατάει άνετα πάνω από βδομάδα όταν διαβάζω ~2 ώρες τη μέρα, και πάνω από μήνα όταν διαβάζω 2-3 ώρες τη βδομάδα. Πανάλαφρο και πάρα πολύ βολικό στο διάβασμα. Το μόνο που μετάνιωσα είναι που δε πήρα και την θήκη του αλλά θα την πάρω σύντομα :-)

Δημοσ.

Έχω εδώ και λίγο πάνω από 1 ένα το Kindle 7' e-ink. Η μπαταρία κρατάει άνετα πάνω από βδομάδα όταν διαβάζω ~2 ώρες τη μέρα, και πάνω από μήνα όταν διαβάζω 2-3 ώρες τη βδομάδα. Πανάλαφρο και πάρα πολύ βολικό στο διάβασμα. Το μόνο που μετάνιωσα είναι που δε πήρα και την θήκη του αλλά θα την πάρω σύντομα :-)

Δεν υπάρχει 7" e-ink kindle.

Υπάρχει 6" e-ink kindle(kindle1/2/Keyboard/touch/paperwhite/απλό),7" tablet kindle(fire/fire 7" HD),8.9" tablet kindle(kindle fire 8.9" HD) και 9.7" e-ink kindle(kindle DX).

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά καταλήγω στο Kindle Paperwhite. Βασικά κατέληξε άλλος για μένα - δικός μου άνθρωπος που θα μου το φέρει δώρο την άλλη εβδομάδα από την Αγγλία. Και στα δώρα δεν λέμε ποτέ όχι :-D

Δεν με λιέτε, να υποθέσω ότι θα έχει περιορισμούς στο τί διαβάζω; Και πώς τους ξεπερνάμε τους περιορισμούς αυτούς;

Δέχομαι και ΠΜ :mrgreen:

Δημοσ.

Οι περιορισμοί συμπυκνώνονται στις εξής συμβουλές:

1. Ό,τι mobi και να κατεβάσεις από το θείο θα σου δουλέψει.

2. Αν δεν το βρεις σε mobi αλλά σε epub, μετέτρεψέ το σε mobi μέσω calibre. Κατόπιν ισχύει το (1).

Καλορίζικο :) Περιμένουμε εντυπώσεις.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς. Η λογική είναι πως το Kindle διαβάζει μόνο αρχεία mobi (ή azw, που στην πράξη είναι μια παραλλαγή του mobi αλλά πατέντα της Amazon).

Επίσης διαβάζει και PDF αλλά δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς, εκτός αν μπορείς να τα μετατρέψεις αποδοτικά σε mobi, είτε μέσω Calibre είτε μέσω της σχετικής υπηρεσίας της Amazon.

Αν έχεις σκοπό να διαβάζεις ελληνικά βιβλία, ελάχιστα από τα παραπάνω ισχύουν. Κυρίως γιατί τα ελληνικά ebooks είναι συνήθως αδύνατον να βρεθούν μέσω του θείου. Επίσης έχουν προστασία άρα πρέπει να τα ξεκλειδώσεις κλπ.

Δημοσ.

Τελικά καταλήγω στο Kindle Paperwhite. Βασικά κατέληξε άλλος για μένα - δικός μου άνθρωπος που θα μου το φέρει δώρο την άλλη εβδομάδα από την Αγγλία. Και στα δώρα δεν λέμε ποτέ όχι :-D

Δεν με λιέτε, να υποθέσω ότι θα έχει περιορισμούς στο τί διαβάζω; Και πώς τους ξεπερνάμε τους περιορισμούς αυτούς;

Δέχομαι και ΠΜ :mrgreen:

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις,ούτε έρευνα,ούτε χρήμα και αγωνία κατά την αποστολή,ούτε buyers regrets μετά.

Τις λεπτομέρειες στις έγραψε ο nzeppos.

Δημοσ.

Τώρα να σας τρελάνω;

Με πήρε ο δικός μου από Αγγλία και είναι στο μαγαζί και μου λέει «Θα σου πάρω το Kobo Glo, επειδή μου είπε ο πωλητής ότι είναι καλύτερο από το Kindle».

Ό,τι και να πώ, μέχρι να το έχω στα χέρια μου δεν μιλάω άλλο, γιατί μπορεί στο τέλος να μου φέρει κάνα βιβλίο χάρτινο :D :D :D

Δημοσ.

Έτσι που την κόβω την δουλειά δεν νομίζω να καταλήξεις με κάποιο reader.

Μάλλον θα σιχαθείς και τα βιβλία και θα το γυρίσεις στην τηλεόραση.

Δημοσ.

Μάλλον θα σιχαθείς και τα βιβλία και θα το γυρίσεις στην τηλεόραση.

Μου το προτείνει και ένας φίλος, επειδή έχω κάνει αρκετά παιδιά :lol:

LongTom, θα επικοινωνήσω σύντομα μαζί σου μιας και το έχεις ήδη το μηχάνημα (παρεμπιπτόντως, στο review που έχεις κάνει, τα links δεν λειτουργούν).

Σας χιλιοευχαριστώ όλους!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...