Προς το περιεχόμενο

Apple iPad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το χα δει 1,5 χρονο πριν!Για φάρσα προκειται;

Ναι μέχρι να γίνει πραγματικότητα όπως το βίντεο με τις δυο κοπέλες και το Ipad:p

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είναι από το onion news και είναι τόσο αστείο γιατί είναι τόσο προφητικό.

Το έτος 2010 η apple βγάζει μια συσκευή που αντί για περισσότερα κάνει λιγότερα όσο το δυνατόν πιο απλά γίνεται και μας το παρουσιάζει μάλιστα σαν επανάσταση.

Έχει σημαντικές ελλείψεις και ελαττώματα κι όμως οι οπαδοί της τρέχουν να το ασπαστούν αγνοώντας τα όλα και λέγοντας περήφανοι πόσο καλό είναι. (i'll buy almost anything if it's shiny and made by apple)

Το βίντεο αυτό δεν είναι 1,5 χρόνο μπροστά αλλά 100. :P

Δημοσ.

κάτι φήμες ακόμα διαβάζω ότι τελικά θα έχει κάμερα όταν κυκλοφορήσει... ξέρουν κάτι; αρνούνται να πιστέψουν ότι δεν θα έχει; ... δεν ξέρω.

Δημοσ.
εχει iSight ?

iPad_iSight_CoM.jpg

Η εικόνα είναι fake :-)

Δες εδώ αυτή που έκανα capture από το video podcast του keynote και πες μου αν υπάρχει τίποτα τέτοιο.... :-)

680576nl.jpg

Δημοσ.

Φήμες λένε οτι το tablet θα εμφανιστει μαζί με την εμφάνιση του 10.7.Για αυτό οσοι βιάζονται δεν χανουν τίποτα να περιμένουν....http://www.electronista.com/articles/10/02/01/ipad.may.get.full.power.mac.counterpart/

Δημοσ.

ας παραθεσω κι εγω την αποψη μου....

γνωμη μου ειναι οτι το ipad θα απευθυνεται στους φιλους και γνωστους μου οι οποιοι δεν μπορουν να ξεχωρισουν τον σκληρο απο την μνημη ραμ και δεν ξερουν για την υπαρξη καρτας γραφικων και μοντεμ..... και δεν τους νοιαζει κιολας να μαθουν.... δεν ειναι κακο.... δεν το λεω για να προσβαλω καποιον....

το 85-90% των γνωστων μου που εχουν υπολογιστη τον εχουν για να μπαινουν ιντερνετ, να διαβαζουν word, pdf, powerpoint, να ακουν μουσικουλα και να βλεπουν φωτο.... ουτε για παιχνιδια, ουτε για προγραμματισμο, ουτε για να του βαλουν υδροψυξη....

(παρενθεση)

αν κανω κι εγω παραλληλισμο με τα αυτοκινητα θα ελεγα πως αγοραζω αυτο που με βοηθαει περισσοτερο στην καθημερινοτητα μου... χωρις να του κανω σερβις καθε 3 και λιγο και αν με πηγαινει στον προορισμο μου.... δεν θα αγορασω νταλικα επειδη μπορει μια φορα στην 10ετια να χρειαστει να μετακομισω... ουτε πολυμορφικο γιατι μπορει να κανω 8μελη οικογενεια....

ετσι κι αλλως η τεχνολογια αναπτυσσεται ραγδαια οποτε ειδικα στους υπολογιστες αγοραζουμε αυτο που μας βολευει τωρα και με βαθος χρονου το πολυ 5 ετη.... μπορει σε 2 χρονια να αλλαξει κατι και να πεταξω τον υπολογιστη μου.... θα αγορασω αλλον.... δεν λεω οτι θα το ευχαριστηθω αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως....

(τελος παρενθεσης)

ακομα κι εγω μπορει να εχω περισσοτερες γνωσεις απο τους φιλους μου πανω στα pc αλλα οταν μπαινω στο insomnia υπαρχουν ατομα με απιστευτα περισσοτερες γνωσεις....

το ipad δεν προοριζεται για αυτα τα ατομα... ουτε καν για εμενα....

προοριζεται για τα ατομα τα οποια ακουν για ιους και φορματ και νομιζουν οτι ηρθε το τελος του κοσμου.... οτι χαλασε ο υπολογιστης τους... οτι.... οτι.... και δεν ειναι λιγα αυτα τα ατομα... μην μου πειτε οτι δεν σας εχουν ρωτησει απειρες φορες γνωστοι σας για φορματ, για τον ηχο που κανει το pc τους ή στην ακομα χειροτερη να εχετε ανοιξει τον πυργο τους για να βαλετε 1γιγα παραπανω ραμ και η σκονη υπαρχει σε massive amounts μεσα...

επισης προοριζεται για καποιους οπως ενας καθηγητης που ειχε γραψει πριν καποιες σελιδες σε αυτο το thread που θα το χρησιμοποιησει για να κανει πιο ευκολα την δουλεια του, οπως και το παλικαρι που δεν του κανει η οθονη του iphone και θελει να σερφαρει απο μεγαλυτερη οθονη.... (συγγνωμη που δε εχω συγκρατησει ονοματα αλλα μπορειτε να τα παρετε εντελως παραδειγματικα....)

εγω δεν θα παρω ipad... δεν μου χρειαζεται.... θα προτιμησω να παρω ενα macbook pro 13αρι και να το χρησιμοποιω παραλληλα με το pc μου... σε συνδοιασμο με το iphone που εχω νομιζω οτι θα με καλυψουν απολυτα.... ;)

Δημοσ.
Tι πορωση με την apple λες και βρήκε θεραπεία για τον καρκινο(εχει βγει ηδη???) κανουνε.

με το iTunes U στο iPad του θα μπορει ο καθενας να βρει την θεραπεια μη σου πω θα βγει και στο App Store..:-D

Δημοσ.

Είδα μια photo που είχε κάνει ένας συγκριτικό με iPad και κάτι ebook readers, και καλά για να δείξει ότι το iPad είναι φθηνό γι αυτά που προσφέρει κτλ.

1) Η τιμή είναι ένα θέμα για το οποίο σχεδόν κανένας δεν έχει πει κακό λόγο.

2) Το να κάνεις σύγκριση το iPad με το Kindle και το Nook είναι σαν να το συγκρίνεις με dedicated GPS απλά και μόνο επειδή έχει Maps μέσα.

Δημοσ.

" Κάθε έξυπνος βλάκας μπορεί να κάνει τα πάντα πιο μεγάλα, πιο βίαια, πιο περίπλοκα... Χρειάζεται μια πραγματική μεγαλοφυΐα και πολλή δουλειά για να κινηθούν τα πράγματα προς την αντίθετη κατεύθυνση..."

Albert Einstein...

Το απλό είναι το πιο δύσκολο... Και το βολικό επίσης επιθυμητό, ακόμα κι απ' αυτούς που θεωρούν εαυτούς "σκληροπυρηνικούς"... Αργά ή γρήγορα, κάτι περίπλοκο θα γίνει προβληματικό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...