alexzzz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) ixthy... τα πιστεύεις όλα όσα έγραψες ή σε συνεπήρε το πάθος; Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2010 από alexzzz
DimAslan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Αφήστε να τα πουν τα παιδιά... Καλά κάνουν... Πρώτα απ όλα που εκτονονώμαστε και δεύτερο και πιο σημαντικό έχουμε κάτι να κάνουμε μέχρι να έρθει η ώρα να βγει... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
georgeadams Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Θα παρακαλούσα να σταματήσουν οι προσωπικοί διαξιφισμοί και το flaming!
nikosl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Οκ... Σερβιέτα - ξεσερβιέτα, κανένας δεν έχει αντιπροτείνει κάτι... Αντίπαλον δέος πουθενά στον ορίζοντα, αξιόλογο μπορεί να υπάρχει κάτι αλλά κάπου είναι κρυμμένο, αλλιώς θα ήταν συνέχεια μπροστά στη μούρη μας όπως η αγαπημένη μας σερβιέτα, και όλοι ασχολούνται με αυτό... Οκ...] Δεν έχεις ενημερωθεί μάλλον.... http://gizmodo.com/5471559/notion-ink-adam-tablet-caught-on-video-specs-finalized Nvidia tegra 2 (2πύρηνος arm A9 @1ghz, + video acceleration) 180 ώρες αυτονομία με backlight off mode (ιδανικό για e-books) καμερα 3Mpixel Αναπαραγωγή 1080p 3*usb, 1*hdmi, sd card slot multi OS support (android, chrome os, ubuntu) και φυσικά multitasking. wifi+ 3G+bluetooth ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΤΙΜΗ: 369$ (σύμφωνα με τον engadget)
NiCk_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δεν έχεις ενημερωθεί μάλλον.... http://gizmodo.com/5471559/notion-ink-adam-tablet-caught-on-video-specs-finalized Nvidia tegra 2 (2πύρηνος arm A9 @1ghz, + video acceleration) 180 ώρες αυτονομία με backlight off mode (ιδανικό για e-books) καμερα 3Mpixel Αναπαραγωγή 1080p 3*usb, 1*hdmi, sd card slot multi OS support (android, chrome os, ubuntu) και φυσικά multitasking. wifi+ 3G+bluetooth ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΤΙΜΗ: 369$ (σύμφωνα με τον engadget) Yuk ! Ακόμα και i7 να είχε μέσα, η ασχημιά του υπερτερεί των ικανοτήτων του Σοβαρά όμως, φαίνεται αρκετά υποσχόμενο .. Φυσικά, δεν είναι μόνο τα specs που κάνουν ένα μηχάνημα, και αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν ... Θα πρέπει να δούμε developer support, και κυρίως αν δεν το πάρω στα χέρια μου δεν μπορώ να έχω άποψη .. Η τιμή των $369 με αυτά τα specs, μου δημιουργά την αίσθηση ότι κάπου αλλού υστερεί ( ποιότητα κατασκευής γενικότερα ?? )
inout Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 ixthy αστο... έχει μπατάρει η βάρκα... Για να δείς ποιος έφερε τον υπολογιστή στις μάζες κάνε ένα flash back στα μέσα της δεκαετίας του 90 και συνειδητοποίησε ότι η MS με τα 95 κατέστησε και τη κουτσή Μαρία ικανή να αγοράσει pc και να το αξιοποιήσει. Το θέμα της πατέντας παραπέμπει στο αυγό και στην κότα.... Δλδ μη μιλάμε για καινοτομία με το iPad μας βλέπει ο κόσμος... Το αν εσύ στήθηκες και περίμενες το live streaming για να ακούσεις τις ιεραποστολικές αστειότητες του Steve ανάλογες του Ballmer (η μόνη διαφορά είναι ότι ο ένας παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό του) και αγνόησες την ύπαρξη άλλων τέτοιων συσκευών τότε δίκο σου θέμα. Επειδή γενικά δεν έχει αξία να γίνονται τέτοια flames ηλεκτρονικώς ηρέμισε και δες the bigger picture...
nikosl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Yuk ! Ακόμα και i7 να είχε μέσα, η ασχημιά του υπερτερεί των ικανοτήτων του Σοβαρά όμως, φαίνεται αρκετά υποσχόμενο .. Φυσικά, δεν είναι μόνο τα specs που κάνουν ένα μηχάνημα, και αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν ... Θα πρέπει να δούμε developer support, και κυρίως αν δεν το πάρω στα χέρια μου δεν μπορώ να έχω άποψη .. Η τιμή των $369 με αυτά τα specs, μου δημιουργά την αίσθηση ότι κάπου αλλού υστερεί ( ποιότητα κατασκευής γενικότερα ?? ) Για το θέμα της όψης παρε επιπλέον λινκ: http://www.engadget.com/2010/02/16/notion-ink-adam-hands-on-with-video-at-mwc-2010/ Απο κει και πέρα είναι και υποκειμενικό το θέμα.... Όσον αφορά την τιμή σκέψου το απο την ανάποδη. Μήπως η apple είναι αυτή που βάζει 200€ premium σε μία συσκευή που θα έπρεπε να πουλάει πολύ φθηνότερα?
DimAslan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Uh-oh... Somebody tell Jobs... Stop iPad production! There's a new tablet in town!!! Just stick to MBP's, Steve... iPhone was a lucky shot, too... You got specs all wrong...
atheatos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Eγω λέω να φτιάξουμε ενα thred με θέμα iPad killers...με όσες συσκευες έχουν βγει ή θα βγουνε και θα φάνε κάτι που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει.... Σοβαρά, είναι κρίμα να πετάξει η κουτση Μαρία τα λεφτά της στην Apple... Συνιστώ στους modaretors να το επιτρέψουν στο Apple hardware topic...οσοι το διαβάζουν είναι γνωστοί για την αντοχή τους.... Μπας και προλάβουμε την κατάσταση που έγινε με το iPhone....και σώσουμε κανένα χριστιανό... Επίσης να είναι sticky οπως αυτο. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2010 από atheatos Sticky:iPad killers
ixthy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 ixthy αστο... έχει μπατάρει η βάρκα... Για να δείς ποιος έφερε τον υπολογιστή στις μάζες κάνε ένα flash back στα μέσα της δεκαετίας του 90 και συνειδητοποίησε ότι η MS με τα 95 κατέστησε και τη κουτσή Μαρία ικανή να αγοράσει pc και να το αξιοποιήσει. Το θέμα της πατέντας παραπέμπει στο αυγό και στην κότα.... Δλδ μη μιλάμε για καινοτομία με το iPad μας βλέπει ο κόσμος... Το αν εσύ στήθηκες και περίμενες το live streaming για να ακούσεις τις ιεραποστολικές αστειότητες του Steve ανάλογες του Ballmer (η μόνη διαφορά είναι ότι ο ένας παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό του) και αγνόησες την ύπαρξη άλλων τέτοιων συσκευών τότε δίκο σου θέμα. Επειδή γενικά δεν έχει αξία να γίνονται τέτοια flames ηλεκτρονικώς ηρέμισε και δες the bigger picture... 1ον Είμαι από τους πρώτους που στάθηκα ενάντια στο ipad. Άλλο αν θέλω να πετύχει εμπορικά! Διάβασε τι λέω γιατί μάλλον διάβασες λάθος μηνύματα! 2ον Δλδ πριν τα windows 95 η κουτσή Μαρία δεν είχε pc; Και τι εννοείς λέγοντας κουτσή Μαρία; Επίσης να πω ότι τόσην ώρα μιλώ για το ποιος ανακάλυψε την έννοια! Το αν τελικά τα windows έγιναν το πιο δημοφιλές λειτουργικό είναι άλλο θέμα! 3ον Δεν άκουσα καμιά ιεραποστολική αστειότητα του Steve! Μιλώ για την κοινή συνέντευξη Steve Jobs και Bill Gates στην D5. Αυτή η συνέντευξη μάλιστα είχε γίνει λίγο πριν κυκλοφορήσει το iphone. Τώρα ότι ο Balmer είναι κάπως... θα συμφωνήσω μαζί σου! Δυστυχώς και ο Steve για το ipad αστεία πράγματα μας είπε και απογοητεύτηκα!
yiannis_1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) ixthy μη τρελένεσαι με το ipad. Δεν θα παίξει μόνο του στην αγορά οπως το iphone 3 χρόνια πριν Απο ότι βλέπω ετοιμάζονται πολλά ipad killers με ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά (tegra 2+κάμερα+usb) με το αξιολογότατο android που το βλέπω να περνά το iphone os σε apps και κυρίως χωρίς κανέναν απο τους περιορισμούς της apple.(flash content-locked bluettoth-έλειψη usb- divx κ.α.) Οταν ακους πως θα έρχονται και 20-30 % φθηνότερα θα πρέπει να είσαι κολλημένος για να επιλέξεις πάλι μιλαράκι. Για πιο λόγο? Για να περιμένεις τον καθε geohot - greenpoison να άρουν τους περιορισμούς και να το κάνουν μηχάνημα. Για να σε κινηγάει η apple με κλειδωμένες bootroms, banaρίσματα απο το appstore και firmwares που ξανακλειδώνουν-ξαναχαζεύουν το μηχάνημα... Εχω 3gs και ξέρω. Καλό χρυσό αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα να τους κάνουμε να ξεκαβαλήσουν λίγο το καλάμι τους. Μαυρό. Μέχρι να βάλουν μυαλό. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2010 από yiannis_1
DimAslan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγώ ξέρω πολλά αυτοκίνητα που είναι φτηνότερα από Ferrari, καβαλάνε πεζοδρόμια - που δεν καβαλάει η Ferrari -, έχουν θήκη για φραπέ - που δεν έχει η Ferrari-, χωράνε όλη την οικογένεια μέσα - που δεν χωράει σε Ferrari-, παίρνουν όλα τα μπαγκάζια μέσα για τις διακοπές - μαζί με την παλιά τηλεόραση που θα αφήσουμε στη γιαγιά στο χωριό, το τρίκυκλο ποδηλατάκι του παιδιού, το ψυγειάκι για τα ψάρια που θα πιάσουμε και τα μπετόνια με το λάδι, που σίγουρα δεν τα χωράει η Ferrari-, και ενώ έχουν ίσως κοντά τα ίδια άλογα με μια Ferrari, δεν σε τσακίζουν στην εφορία, όπως σίγουρα θα σε τσακίσει μια Ferrari... Μόνο που αν θες Ferrari experience, μάλλον θα πρέπει να πάρεις μια... Και να υποστείς όλα τα παραπάνω...
The_Mentor Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγώ ξέρω πολλά αυτοκίνητα που είναι φτηνότερα από Ferrari, καβαλάνε πεζοδρόμια - που δεν καβαλάει η Ferrari -, έχουν θήκη για φραπέ - που δεν έχει η Ferrari-, χωράνε όλη την οικογένεια μέσα - που δεν χωράει σε Ferrari-, παίρνουν όλα τα μπαγκάζια μέσα για τις διακοπές - μαζί με την παλιά τηλεόραση που θα αφήσουμε στη γιαγιά στο χωριό, το τρίκυκλο ποδηλατάκι του παιδιού, το ψυγειάκι για τα ψάρια που θα πιάσουμε και τα μπετόνια με το λάδι, που σίγουρα δεν τα χωράει η Ferrari-, και ενώ έχουν ίσως κοντά τα ίδια άλογα με μια Ferrari, δεν σε τσακίζουν στην εφορία, όπως σίγουρα θα σε τσακίσει μια Ferrari... Μόνο που αν θες Ferrari experience, μάλλον θα πρέπει να πάρεις μια... Και να υποστείς όλα τα παραπάνω... respect!!!
yiannis_1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγώ ξέρω πολλά αυτοκίνητα που είναι φτηνότερα από Ferrari, καβαλάνε πεζοδρόμια - που δεν καβαλάει η Ferrari -, έχουν θήκη για φραπέ - που δεν έχει η Ferrari-, χωράνε όλη την οικογένεια μέσα - που δεν χωράει σε Ferrari-, παίρνουν όλα τα μπαγκάζια μέσα για τις διακοπές - μαζί με την παλιά τηλεόραση που θα αφήσουμε στη γιαγιά στο χωριό, το τρίκυκλο ποδηλατάκι του παιδιού, το ψυγειάκι για τα ψάρια που θα πιάσουμε και τα μπετόνια με το λάδι, που σίγουρα δεν τα χωράει η Ferrari-, και ενώ έχουν ίσως κοντά τα ίδια άλογα με μια Ferrari, δεν σε τσακίζουν στην εφορία, όπως σίγουρα θα σε τσακίσει μια Ferrari... Μόνο που αν θες Ferrari experience, μάλλον θα πρέπει να πάρεις μια... Και να υποστείς όλα τα παραπάνω... respect!!! Τυφλός αν οδηγεί τυφλό, αμφότεροι θα πέσουν σε βόθρο...
alexzzz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 το θέμα εδώ είναι ότι δεν θα έχεις ferrari... hyundai coupe έχεις με ledακια και μπουρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα