Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δοκίμασε το μη σε απογοητεύω πρόωρα, αλλά δε βλέπω να τραβάει και πολύ, αν κρίνω από το CoD Modern Warfare 2

http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5165.24579.0.html

Το CoD Modern Warfare 2 το τρεχει ολα τερμα και με 4Α πανω απο 30 fps σπανια πιο κατω...χωρις Α δεν πεφτει κατω απο 40fps.

Απλα ακουσα πως το black ops ειναι πολυ πιο βαρυ...για αυτο ρωταω..

Δημοσ.
Το CoD Modern Warfare 2 το τρεχει ολα τερμα και με 4Α πανω απο 30 fps σπανια πιο κατω...χωρις Α δεν πεφτει κατω απο 40fps.

Απλα ακουσα πως το black ops ειναι πολυ πιο βαρυ...για αυτο ρωταω..

Εκανα επεξεργασία στο ποστ πιο πάνω που είχα γράψει, αν είναι εγκυρο το site στον επεξεργαστή τα πας καλά, στην κάρτα σου εχει βάλει χαμηλή βαθμολογία και το τικ το εχει με γκρι και οχι πράσινο, αυτο σημαίνει οτι θα πρέπει να το εχεις πολύ χαμηλά στα details.. αλλά αν λες οτι το mw2 το έτρεχες αέρα τότε δοκίμασε.

Δημοσ.

τι medal of honor τι black ops, κατακορυφη πτωση ποιοτητας gameplay...κριμα τελικα....

infinity βγαλε τιποτα να την παλεψουμε....

Δημοσ.

Εγω βλεπω οτι και το M14 και το FN FAL jammaroun η εχουν καποιο cap για το ποσο γρηγορα κλικαρεις... και εχω ξενερωσει τρελα, cheater δεν εχω πετυχει κανεναν ως τωρα.

Δημοσ.
τι medal of honor τι black ops, κατακορυφη πτωση ποιοτητας gameplay...κριμα τελικα....

Δεν υπάρχει πια Infinity Ward όπως τη ξέραμε.Τώρα οι φανς περιμένετε τη Respawn.

Δημοσ.

Η treyarch αποδείχθηκε ότι δεν είναι σοβαρή εταιρία και δεν κανει για αυτο η EA πρέπει να ανεβεί στην κορυφή τελικά μπας και πάρουν κανένα μάθημα η activision

Δημοσ.

γεμισαμε ειδήμονες, το αστειο ειναι οτι οι πιο πολλοι το εχετε κατεβασει και εχετε και γνωμη.

Δημοσ.
Η treyarch αποδείχθηκε ότι δεν είναι σοβαρή εταιρία και δεν κανει για αυτο η EA πρέπει να ανεβεί στην κορυφή τελικά μπας και πάρουν κανένα μάθημα η activision

:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλό καλό.

Δημοσ.

Τι λέειιιιιιι ?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Άλλο ένα σύγχρονο game που το έβγαλα όπως το έβαλα.

Άμα βγει patch που διορθώνει 100% τα προβλήματα, παίζει να του δώσω άλλη μία ευκαιρία.

Δημοσ.
Τι λέειιιιιιι ?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λέει ότι Η treyarch αποδείχθηκε ότι δεν είναι σοβαρή εταιρία και δεν κανει για αυτο η EA πρέπει να ανεβεί στην κορυφή τελικά μπας και πάρουν κανένα μάθημα η activision.

:P

Δημοσ.

Αφού ρε παιδια το game είναι γεμάτο glitches και αλλα ενα εκατομμύριο αρνητικά ακούς εκει τι λεει;Αυτο που είπα με την κολοεταιρια την treyarch.Πήρα win 7 και τα έβαλα σε Mac να παίξω το game αλλα τελικά αποδείχθηκε πατάτα ε τι να πω;Τα χω πάρει και μου Λέει the steam servers are too busy και μου θέλει 2 ώρες για preparing Βattlefield και crysis η αλλιώς EA αντε γιατί το έχεσε η activision

Δημοσ.

+1

Μου φένεται θα βγάλω την τιμονιέρα απ την ντουλάπα και θα αφήσω τα πιστόλια για να λιώσω με Richard Burns και GTR 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...