Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Είπαμε λίγο. Δεν συγκινήθηκα από το σενάριο, αλλά ως συνήθως είχε πολύ καλή σκηνοθεσία. Απλά οκ, το παρακάνει το Hollywood σε κάποιες φάσεις. Favorite parts: 1) SR-71 Blackbird. 2) Στην μηχανή με την καραμπίνα. Terminator style!
venumis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 από ξένο φόρουμ: Θέλεις να μας πεις για ποιον λόγο το πόσταρες ολο αυτο ?
jakegate7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Θέλεις να μας πεις για ποιον λόγο το πόσταρες ολο αυτο ? για να ακούει κάποιος αν θέλει πιο καλά το ήχο. προσωπικά είχα πρόβλημα με τον ήχο και έψαχνα λύση, μετά από αυτές τις ρυθμίσεις μου ακούγεται καλύτερα το παιχνίδι. αν δε σε ενδιαφέρει απλά το αγνοείς. edit: το Listening Level το έβαλα quiet γιατί θέλω να ακούω καλύτερα τα βήματα των άλλων όταν πλησιάζουν Loud: More dynamic range for sounds: explosions louder, gunfire louder, etc. Quiet: Volume levels are normalized. Quieter sounds are slightly louder and louder sounds are slightly quieter.
PolonosJ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά έχω ενα πρόβλημα!!Σε μια πίστα δεν θυμάμαι όνομα όταν ανοίγω μια πόρτα στην συνέχεια μαυρίζει η οθόνη ενο παίζω αλλα δεν βλέπω τίποτα.Αν μπορεί καποιος να βοηθήση ...Έχω και ενα βίντεο για να δείτε το πρόβλημα Ορίστε :[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VOcFMIOKGqo]http://www.youtube.com/watch?v=VOcFMIOKGqo[/ame] Ευχαριστώ!!
IMMORTALFRANK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 χμμμμμ........ύποπτο. Δεν μου το έκανε σε κανένα από τους δύο υπολογιστές που το έχω παίξει
XxNightmare7xX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχω ενα πρόβλημα!!Σε μια πίστα δεν θυμάμαι όνομα όταν ανοίγω μια πόρτα στην συνέχεια μαυρίζει η οθόνη ενο παίζω αλλα δεν βλέπω τίποτα.Αν μπορεί καποιος να βοηθήση ...Έχω και ενα βίντεο για να δείτε το πρόβλημα Ορίστε :http://www.youtube.com/watch?v=VOcFMIOKGqo Ευχαριστώ!! Δεν ξερω λυση για το συγκεκριμενο προβλημα αλλα επειδη αντιμετωπισα κατι αναλογο στην πιστα με το SR-71 πατησα alt+tab ωστε να ελαχιστοποιησω το παραθυρο του παιχνιδιου και μολις το ανοιξα παλι μετα απο 5-10 sec επανηλθε κανονικα η εικονα... δεν ξερω αν ειχε κολησει το παιχνιδι η ηταν στο σεναριο του παιχνιδιου να εχω τοση ωρα μαυρη οθονη στο συγκεκριμενο σημειο παντως δοκιμασε το αν θες δεν εχεις να χασεις και τιποτα... Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2010 από XxNightmare7xX
venumis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 για να ακούει κάποιος αν θέλει πιο καλά το ήχο.προσωπικά είχα πρόβλημα με τον ήχο και έψαχνα λύση, μετά από αυτές τις ρυθμίσεις μου ακούγεται καλύτερα το παιχνίδι. αν δε σε ενδιαφέρει απλά το αγνοείς. edit: το Listening Level το έβαλα quiet γιατί θέλω να ακούω καλύτερα τα βήματα των άλλων όταν πλησιάζουν Δεν είσαι όμως πολύ συγκεκριμένος !Τι ακριβώς πρόβλημα είχες ? Με ακουστικά είχες πρόβλημα , σε stereo , σε 2.1 , σε 5.1 ? Γενικώς το παιχνίδι εχει άθλιο ήχο, ας πούμε οι ριπές των όπλων ακούγονται σαν στρακαστρούκες !!! Εσυ είχες διακοπές στον ήχο ή κατι τέτοιο, ή δεν σου άρεσε το ακουστικό αποτέλεσμα? Γιατι εκει νομίζω δεν μπορείς να κάνεις και πολλά!!! Ολα τα όπλα εχουν τον ιδιο απαράδεκτο ηχο (καμία ταυτοποίηση με τον κάθε τύπο και μοντέλο όπλου) και οι εκρήξεις απλά απαράδεκτες !!
jakegate7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δεν είσαι όμως πολύ συγκεκριμένος !Τι ακριβώς πρόβλημα είχες ? Με ακουστικά είχες πρόβλημα , σε stereo , σε 2.1 , σε 5.1 ? Γενικώς το παιχνίδι εχει άθλιο ήχο, ας πούμε οι ριπές των όπλων ακούγονται σαν στρακαστρούκες !!! Εσυ είχες διακοπές στον ήχο ή κατι τέτοιο, ή δεν σου άρεσε το ακουστικό αποτέλεσμα? Γιατι εκει νομίζω δεν μπορείς να κάνεις και πολλά!!! Ολα τα όπλα εχουν τον ιδιο απαράδεκτο ηχο (καμία ταυτοποίηση με τον κάθε τύπο και μοντέλο όπλου) και οι εκρήξεις απλά απαράδεκτες !! το διόρθωσα το πρόβλημα(δε άκουγα καθόλου τα βήματα μου και αυτόν που κάνει το Briefing), ξαναπέρασα πάλι το patch russian to english ,έκανα και τις παραπάνω αλλαγές και έφτιαξε. σε multi παίζω πάντα με ακουστικά.
Luciddream Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Κανείς δεν έχει πει κουβέντα για την ιστορία του παιχνιδιού και για το τι συμβαίνει.Όλες οι αναφορές στο παιχνίδι έχουν να κάνουν με τα γραφικά, τα Frames, τον ήχο, κ.α. Μερικές φορές πιστεύω ότι παίζουμε παιχνίδια στο PC για να πάρει στροφές η κάρτα γραφικών και όχι για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Συμβαίνει σε όλα τα Topics με παιχνίδια, δεν το λέω μόνο για το συγκεκριμένο. δυστυχώς έτσι είναι και δεν νομίζω οτι φταίμε εμείς... αλλα τα παιχνίδια.. τα φτιάχνουν για να πουλήσουν και τίποτα παραπάνω πάντως για το συγκεκριμένο άκουσα οτι έχει πολύ καλό SP, αν και μικρό.. (εγώ ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει)
TrackM@steR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Παιδια εχω μια ερωτηση.Στο multiplayer γινεται να μπω παραλληλα με φιλο μου σε ενα game η' απλα παταει join game σε αυτο που ειμαι ηδη εγω μεσα?Σε Wagen Match υπαρχει η δυνατοτητα να μπω μαζι με καποιον φιλο η' οχι?Αν θυμαμαι καλα σε ενα wagen game ειδα οτι 3 στους 6 ηταν απο την ιδια clan.
Heatspreader Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 δυστυχώς έτσι είναι και δεν νομίζω οτι φταίμε εμείς... αλλα τα παιχνίδια.. τα φτιάχνουν για να πουλήσουν και τίποτα παραπάνω πάντως για το συγκεκριμένο άκουσα οτι έχει πολύ καλό SP, αν και μικρό.. (εγώ ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει) Δηλαδή ούτε ένα παιχνίδι δεν έχει να μας πει κάτι είτε σαν σενάριο είτε σαν Gameplay? Το COD Black Ops πάντως μου θύμισε πάρα πολύ Metal Gear. Μόνο Lalilulelo δεν είπαν! Το τερμάτισα μόλις τώρα! Πολύ καλό! Thanks για τη φιλία
Luciddream Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδή ούτε ένα παιχνίδι δεν έχει να μας πει κάτι είτε σαν σενάριο είτε σαν Gameplay? γενικά έχω καιρό να κολλήσω με ένα game. μπορεί να φταίει οτι μεγαλώνω, μπορεί να φταίει το οτι περιμένω να βγαίνουν όλο και καλύτερα παιχνίδια, πιο ολοκληρωμένα, μπορεί μπορεί μπορεί.. ένα game που μου άρεσε σαν σύνολο και το έχω γράψει ξανά είναι το titan quest. απο FPS τίποτα. μια ίδια συνταγή που την αντιγράφουν όλοι γιατί πουλάει.. και πουλάει γιατί δεν "κουράζει".. άλλο ένα game που θεωρώ πολύ καλό και ξεχωριστό είναι το online του εξωμοιωτή f-16 falcon 4.. απο καινούρια δεν μου έρχεται κάτι.. Sent from my iPhone using Insomnia
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δειτε το CPU Performance......(Cpu Limited Game οσο δεν παιρνει) http://www.techspot.com/review/336-cod-black-ops-performance/
Insignificant Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Να κάνει benchmark χωρίς να περιμένει το patch ενώ είναι γνωστό ότι έχει προβλήματα με το performance μεγάλη βλακεία του techspot. Και απο tweet ότι δουλεύουν και σε cpu optimization και όχι μόνο σε gpu optimization:
XxNightmare7xX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 απορια: σε μερικους σερβερς οταν σκοτονω καποιον δεν μου βγαζει οτι πηρα πχ 50 ποντους με αποτελεσμα να μην ξερω αν τον σκοτωσα και να κοιταω κατω αριστερα.. μπορω να εμφανιζω σε ολους τους σερβερς αυτην την επιλογη ή ειναι θεμα σερβερ? και αν ειναι θεμα σερβερ υπαρχει καποια επιλογη να μου εμφανιζονται ΜΟΝΟ οι σερβερς που σου δειχνουν τους ποντους που παιρνεις οταν σκωτονεις καποιον?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα