John-lamia Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια απο που κατευαζουμε το πατσακι ? ---------- Προσθήκη στις 22:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:11 ---------- εκτος απ το steam βεβαια.....!!!!!!
jakegate7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια απο που κατευαζουμε το πατσακι ? ---------- Προσθήκη στις 22:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:11 ---------- εκτος απ το steam βεβαια.....!!!!!! γιατί να μην το κατεβάσεις από το steam? τι πρόβλημα υπάρχει?
outlaw star Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) γιατί να μην το κατεβάσεις από το steam? τι πρόβλημα υπάρχει? μάλλον δε θα το έχει γνήσιο Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2010 από outlaw star
stratigos24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Εχω κανει suggest εδω με ολα τα email μου, 5 στο συνολο (και παραπανω, κανω και με τις κοπελας μου και βαζω και αλλους να κανουν!!!). Καντε ολοι οπως λενε και να παιδια πιο πανω!! http://www.gameservers.com/blackops/#suggest Και για οσους μπερδευονται παταμε, CLICK HERE TO SUGGEST A LOCATION!, στη συνεχεια στο location επιλεγουμε other και μετα γραφουμε τη χωρα μας (Greece). Ρε παιδια, μηπως γινεται να κανουμε και με ακιρα email, μιας και παιρνει την ψηφο, χωρις να μας στελνει καποιο email για τη ψηφο μας για επιβεβαιωση? Παραθετω και μια ωραια μικροεφαρμογη, απλη για απλες πληροφοριες της καρτας γραφικων του καθενος (θερμοκρασια, clocks, fan κλπ.) : http://windows7gadgets.net/gadgets/system/gpu-observer/ Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2010 από stratigos24
Giorgostzds Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Το Steam εμένα μετά το patch απο χθές το βράδυ που έκανα το έκανε εγκατάσταση μου λέει: This game is currntly unavailable. Please try again at another time. Ξέρει κανείς τι παίζει?
keys4me Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 πολύ πρότειναν και το http://www.keys4.me .Δεν έχω αγοράσει από εκεί αλλά έλεγαν θετικά σχόλια και για αυτό.3)ναι δε θα έχεις Firstly sorry for writing in in English, but we do not speak Greek We would like to take this opportunity to offer Insomnia.gr users a special discount for Call of Duty Black Ops *Russian* Our current price is 18,99€ but use the coupon code : insomniagr at checkout and receive an extra 10% off! This offer is open to Insomnia.gr users only, 1 use per customer for Call of Duty Black Ops *Russian*. Google Translate :- Κατ 'αρχάς συγνώμη για το γράψιμο στα αγγλικά, αλλά δεν μιλούν Ελληνικά: τον φόβο: Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία να προσφέρει στους χρήστες Insomnia.gr ειδική έκπτωση για το Call of Duty Black Ops * Ρωσική * τρέχουσα τιμή μας είναι 18,99 €, αλλά χρησιμοποιήστε το κωδικό κουπονιού: insomniagr στο ταμείο και να λάβετε ένα επιπλέον 10% ! Η προσφορά αυτή είναι ανοικτή για Insomnia.gr χρήστες μόνο, 1 χρήση ανά πελάτη για το Call of Duty Black Ops * Ρωσική *.
nzeppos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Χαχα, αυτά είναι. Μέχρι το insomnia έφτασε η χάρη τους.
jakegate7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 αχαχαχα απλά respect δε υπάρχει, 17.09€ για χάρη σου insomnia :p:p
jim22479 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Ο αδελφος μου γιορταζει την Παρασκευη και θελω να του παρω δωρο το Black Ops. Εχει εναν υπολογιστην Quad Core με 4 GB RAM, και μια nvidia 9500 GT. Θα του τρεχει ικανοποιητικα ;
giannis22k Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 μολις παω να ξεκινησω το παιχνιδι μοθ πεταει μνμ "pure virtual function call"απο τι ειναι αυτο και τι ακριβως ειναι αυτο?
TheELF Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Είναι μήνυμα από την C++ και δηλώνει ότι υπάρχει πρόβλημα.
giannis22k Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Είναι μήνυμα από την C++ και δηλώνει ότι υπάρχει πρόβλημα. μπορω να κανω κατι γιαυτο?
CtrlFreak Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Με ψήσατε!!!!!! Κάποιος να μου απαντήσει και μένα, έχω λαπτοπ με: Intel Τ6400 @2Ghz 3 Gb ram(32bit windows 7) ATI HD 4650 Μόνο στον επεξεργαστή θα έχω πρόβλημα από τα requirements που έριξα μια ματιά. Αν περάσω και τα 64bit windows μήπως και σωθεί κανένα gb από την ram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα