Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Pε παιδιά να κάνω μια (μπορεί και χαζή) ερώτηση?

το δεύτερο patch που βγήκε, διορθώνει τα προβλήματα μονο στο Multiplayer ή κάνει και για το SP?

και αν κάνει και για το SP, το έχει φέρει ο θείος? γιατί δεν μπορώ να το βρω...

Να σημειώσω ότι το πρώτο patch δεν έκανε απολύτως τίποτα στην περίπτωση μου :-(

Amd athlon II X4 620, Ati 4870, 4Gb ram

Δημοσ.

μονο στους ολλανδικους σερβερ εχω καλυτερα pings 68-90... ενω θα περιμενα ιταλικους κυριους... με εσας τι παιζει?

εγώ ψάχνω για ιταλικούς, δεν κοιτάω το ping τόσο... κάτι δεν πάει καλά για να βγάζει τόσο ψηλά τους ιταλικούς. σε μερικούς που έχω δοκιμάσει ήταν πολύ καλό το game... αλλα γενικά δεν υπάρχει τόσο θέμα και σε γερμανικούς παίζω αρκετά καλά.. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει κανένας server prive + 5αδα για να παίξουμε ένα φιλικό SD με perks off (Barebone) , ας απαντήσει εδώ .

Επεξ/σία από Vasilius
Δημοσ.

μάλλον δε θα το έχει γνήσιο

ρε παιδια μου κολλαει ολο το pc !!!!! σε win7 64bit παιζει οκ, αλλα σε xp32bit παιζει λιγο στην αρχη αλλα μετα κολλαει το pc και κανω reset απ το κουτι!!

τα εχω αλλαξει ολα! drivers, d3d, c++, αλλα αυτο τιπιτα!!!! τρωω ακυρο στα xp.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταρχιν!!!! το pc με τα win xp32bit δεν εχει internet!!!

γιαυτο θελω κατι εκτος steam....

Επεξ/σία από John-lamia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια εχω εγκαταστησει το παιχνιδι στο εξης συστημα : core2duo 3GHZ , 3GB ram DDR2 1066 mhz , ati radeon 4850 512MB , (τα υπολοιπα δεν χρειαζεται να τα αναφερω φανταζομαι)ενω εως τωρα δεν ετρωγα κολλημα σε κανενα συγχρονο παιχνιδι (need for speed hot pursuit 2010 , medal of honor 2010 , crysis , COD modern warfare 2 κλπ...) σε αυτο κολλαει απελπιστικα το συστημα . εχω την υποψια οτι εξαρχης το παιχνιδι εχει directX 10 . αν ειναι ετσι υπαρχει τροπος να παιξει σε directX9? σημειωστε επισης πως εχω windows7 home premium. ;)

Επεξ/σία από panagiwths1987
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν διαβαζες προηγουμενα posts θα εβλεπες οτι πολλοι εχουμε προβλημα με το παιχνιδι(freezes/lags/stuttering/low GPU Usage) etc.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να εγκαταστησεις τα updates που εχουν βγει.

Και φυσικα να εχεις εγκατεστημενους τους τελευταιους Drivers για την 4850.

P.S Το παιχνιδι εχει μονο Dx9.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι μικρό ή μεγάλο, δεν ξέρω τί προβλήματα έχει ή δεν έχει στο multi, το θέμα για εμένα είναι ότι έχει μία πραγματικά ενδιαφέρουσα campaign που την παίζω 5-6 μέρες τώρα και δεν βλέπω να μαστίζεται από τις βλακείες των ανάλογων τίτλων με ατελείωτο respawning εχθρών μέχρι να περάσεις συγκεκριμένο σημείο ή αν το έχει, δεν το έχω πάρει χαμπάρι.

Τολμώ να πω ότι έχει την καλύτερη campaign που έχω δει σε σε αυτό το είδος των rail shooters, γιατί, κακά τα ψέματα, το παιχνίδι rail shooter είναι.

Δημοσ.

Benchmark from FRAPS using the same demo file:

Windows 7

Frames: 3293

Time (ms): 60000

Min FPS: 36

Max FPS: 76

Avg FPS: 54.883

Windows XP

Frames: 4956

Time (ms): 60000

Min FPS: 59 :headexplode:

Max FPS: 104

Avg FPS: 82.600

Και το Call of duty 4 δεν ετρεχε καλα με 64Bit λειτουργικο LOL.

Δημοσ.

Εδώ και κάποιες ώρες δεν μπορώ να παίξω multi. Μου βγάζει αυτό το warning και αν πατήσω play game ανοίγει το game αλλά χωρίς να μπορώ να επιλέξω να πάιξω.

Μόνο σε ένα pc το έχω εγκατεστημένο, καμιά ιδέα (αυθεντικό εννοείτε);

blackopserror.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...