god21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα μου πάει φοβερά. 2.60 GHz, φουλ γραφικά και όχι λαγκάρισμα! Σε seven πάντα.
venumis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Καλό είναι τα άτομα που έχουν το παιχνίδι απο τον θειο να μην γράφουν για προβλήματα γιατι βγαίνουν λάθος συμπεράσματα.. Το black ops γενικώς με εχει απογοητεύσει,το 4 & 6 βάλανε τον πήχη πολύ ψηλά.. Απαράδεκτο που ακόμα είναι και σε direct 9.. Χαίρομαι την καρτούλα + os dirext 11 στο Bad Company 2 και το black ops το παίζω πλέον αραιά και που.. Προβλήματα ομως δεν αντιμετωπίζω με το συστημα της υπογραφής μου σε windows 7 premium 64bit
venumis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα μου πάει φοβερά. 2.60 GHz, φουλ γραφικά και όχι λαγκάρισμα! Σε seven πάντα. Κάνε μια υπογραφούλα με το συστημα που έχεις..Cpu,Gpu,mobo
John-lamia Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε Λαμία μια είναι η λύση στο pc που έχεις τα χπ αντικατέστησε τα με 7αρια αλλα 7αρια τροποποιημένα πιστεύω να με κατάλαβες όταν λέω τροποποιημένα μιπως ειναι θεμα καρτας???? αλλα και παλι δεν πιστευω κατι τετοιο. σε win7 64bit παιζει μια χαρα με καρτα γραφικων 6870 και σε win xp 32bit με καρτα γραφικων 3870 κολλαει. πιστευψα οτι ισως και να ειναι ποιο στιμενο για nvidia καρτα αλλα και παλι δε με πιθει αυτο το σιμπερασμα..... δε ξερω τι να πω, δεν μπορω να προσδιρισω τι διαολο φτεει!!! εχω αλλαξει τα παντα στο συστιμα με ΧΡ!!!!!
DimAslan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Οκ, χθες πέρασα τα updates 2 και 3 στο μηχάνημα της υπογραφής μου και πάει αρκετά καλύτερα... σχεδόν μια χαρά... Το θέμα είναι ότι και πάλι το gameplay του είναι λίγο χαώδες... δεν ξέρεις από πού σου έρχονται...
Bizniz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 σε κάθε σύστημα παίζει και διαφορετικά, ανάλογα τι είναι ενεργοποιημένο και τι όχι. στο δικό μου ακόμα και σε low settings σέρνεται. με τα παρακάτω settings παίζει μια χαρά, με ένα ψιλοstuttering αραιά και που. attachment=32683:cod bo settings.png]
jakegate7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 για όποιο ενδιαφέρεται έβγαλαν και άλλα δύο επεισόδια για το modern warfare 2 (μέρος 5 και 6)
H.T Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας παιδια ειμαι νεος χρηστης(γενικα) και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ,εγκατεστησα προσφατα ενα γνησιο παιχνιδι και αφου εγκαταστηθηκε μολις πηγα να παιξω μου εβγαλε σφαλμα,μου λει: chekc the direct(x)Faq for possible solusions,μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?
jakegate7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 τα πρώτα πέντε που βγήκαν για το mw2 ήταν ξεκαρδιστικά, ενώ αυτά για το black ops είχαν λίγες καλές σκηνές. δε έβγαζε το ίδιο γέλιο
Bizniz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 σα να διορθώθηκαν τα bugs με το χτεσινοβράδυνο patch
JERONIMO888 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Κατι ασχετο αλλα το εχω απορια, στο cod 2 ειχαν βγει απειρα μods και απειρες πιστες που ειχαν φτιαχτει απο χρηστες που ηταν πραγματατικα πολυ ωραιες και ηταν απο τα fps που εχω παιξει τις περισσοτερες ωρες. Μετα δεν το ξαναειδα σε αλλο cod γιατι τι αλλαξε ξερει κανεις?
jakegate7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 υπήρχαν στο 4 και 5. αν δε κάνω λάθος είχαν πει ότι θα βάλουν και σε αυτό, με μελλοντικό patch
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα