Προς το περιεχόμενο

SSD tips - tweaks & trim support

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσοι εχετε Samsung βγηκε νεο Magician εκδοση 5 εντελως διαφορετικο απο το προηγουμενο.

Samsung-Magician-PCIe.png

Και τέλος η υποστήριξη rapid από AMD διάβασα σωστα;

Δημοσ.

Και τέλος η υποστήριξη rapid από AMD διάβασα σωστα;

Δεν το διαβασα αλλα η υποστηριξη ειναι θεμα του επεξεργαστη γιατι νομιζα οτι ειναι θεμα των Windows

Ωραίο φαίνεται αλλά δεν έχει καθόλου ρυθμίσεις όπως το παλιό  :(

Ακριβως μονο rapid mode

Με το παλιο και την τελευτια εκδοση των Windows 10 ειχα προβλημα δεν εβλεπε οτι ειναι ahci ουτε το sata οτι ειναι sata 6.0Gb/s

Δημοσ.

Την φωτογραφια την εχω βαλει εγω και ειναι απο το ιντερνετ εγω τον 850 Pro εχω 128GB και εχω μονο 13TB εγραφες :lol:

χαχαχαχ ωραιος. Στην αρχη μου φανηκε παραξενο γιατι ο 950 ειναι αρκετα καινουργιο δισκος και ειπα και εγω ποτε προλαβε τοσες εγγραφες? :P

Δημοσ.

χαχαχαχ ωραιος. Στην αρχη μου φανηκε παραξενο γιατι ο 950 ειναι αρκετα καινουργιο δισκος και ειπα και εγω ποτε προλαβε τοσες εγγραφες? :P

και εγω απο χαζομαρα γιατι εκανα κατι πειραματα με τα windows και δεν ειχα αλλον σκληρο και ξεσκισα τον SSD του εριξα και την υγεια στο 97%

Μεχρι να ψοφησει θα εχω αλλαξει και σετ hardware και η θα παω σε 950 δηλαδη να παει πανω στην μητρικη η σε pci-e ssd

Ανάλογα το επάγγελμα, μια χαρά προλαβαίνουν. :P

Αυτο ακριβως εχω φιλο που εχει παρει τον 500αρη 850 και επεξεργασια φωτογραφιας και βιντεο τα κανει πανω στον SSD αλλα ειναι η δουλεια του, δεν τον νοιαζει αν θα ψοφησει σε 3 χρονια εχει βγαλει 100 φορες τα λεφτα του.

Δημοσ.

Ξαφνικά αυτά τα αποτελέσματα στον EVO 840.

Καμοιά ιδέα ?

Για τη χαμηλη εγγραφη?

Δοκιμασε  μια ανασυγκροτηση και ξανακανε την δοκιμη σου..

Aνασυγκροτηση με ολους τυπους απο εδω

http://download.cnet.com/Smart-Defrag/3001-2094_4-10759533.html

• Like 1
Δημοσ.

Ξαφνικά αυτά τα αποτελέσματα στον EVO 840.

Καμοιά ιδέα ?

Steady state μαζι με το περιφημο προβλημα των 840. Καντον image σε εξωτερικο, ριξε secure erase και ξαναπερνα το image απο επανω, θα στρωσει, οχι ομως για πολυ.

http://www.tomshardware.com/reviews/revodrive-3-x2,2967-5.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...