Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τουλάχιστον το 1/3 σε διαφορά και τουλάχιστον 20 παραγγελίες για νέα μπαταρία σε iPhone 4. Όλα με 6.1.3.

Αυτό με τις παραγγελίες μπαταρίας πάλι δεν το καταλαβαίνω. Αφού είναι θέμα λογισμικού, δε θα τους σώσει η μπαταρία να αλλάξει. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

φιλος εχει iphone 4 8GB εχει προβλημα πηγαινε να σηκωσει το τηλεφωνο και εκλεινε το εστειλε μεσω vodafone για service και του ειπαν οτι δεν υπαρχει service για iphone και του δινουν καινουριο με 170 ευρω. ειναι λογικο αυτο? το τηλεφωνο θα ειναι ανακατασκευη? γιατι να μην υπαρχει service?

Δημοσ.

<p>φιλος εχει iphone 4 8GB εχει προβλημα πηγαινε να σηκωσει το τηλεφωνο και εκλεινε το εστειλε μεσω vodafone για service και του ειπαν οτι δεν υπαρχει service για iphone και του δινουν καινουριο με 170 ευρω. ειναι λογικο αυτο? το τηλεφωνο θα ειναι ανακατασκευη? γιατι να μην υπαρχει service?</p>

Αν ειναι μες την εγγύηση πρεπει να του δωσουν ανακατασκευασμένο ανευ χρέωσης. Αν δεν ειναι, ναι δυστυχώς (ή μάλλον ευτυχώς), δεν τα φυιάχνουν. Γιατί ετσι ειναι η πολιτική της εταιρίας και καλύτερα γιατί οι περισσοτεροι ειναι άσχετοι.

Δημοσ.

Kαλησπέρα.Εχω κάποιο πρόβλημα με το κινητό μου.Δεν μου ανοίγει κάποια link απο διαγωνισμούς συνήθως που πάιρνω μέρος μέσω fb.Πατάω το link να το ανοίξω και μου γράφει η σελίδα που ζητήσατε δεν βρέθηκε.Μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Kαλησπέρα.Εχω κάποιο πρόβλημα με το κινητό μου.Δεν μου ανοίγει κάποια link απο διαγωνισμούς συνήθως που πάιρνω μέρος μέσω fb.Πατάω το link να το ανοίξω και μου γράφει η σελίδα που ζητήσατε δεν βρέθηκε.Μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει?

Δεν είναι πρόβλημα του κινητού, είναι θέμα της εφαρμογής facebook. 

Δοκίμασε μέσω σαφάρι να πας στο facebook  και επέλεξε desktop version. 

το πηρε δεκεμβρη του 2011 δεν ξερω αν εχει εγγυηση

Δεν έχει, ένα χρόνο έχουν εγγύηση αυτά.

Δημοσ.

Εχει τυχει σε κανεναν να κανει reboot το κινητο ενω ειναι στην εφαρμογη του facebook? Τι μπορει να παιζει?

Δημοσ.

Γεια σας.Σε λιγες ημέρες θα πάρω ενα iphone 4 απο ενα φίλο μου και δεν εχει φορτιστή παρα μόνο το καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή.

Εχω ενα ipad 3 και η απορία μου είναι θα κάνει να το φορτίσω απ τον φορτιστή του ipad?

Δημοσ.

<p>Γεια σας.Σε λιγες ημέρες θα πάρω ενα iphone 4 απο ενα φίλο μου και δεν εχει φορτιστή παρα μόνο το καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή.</p>

<p>Εχω ενα ipad 3 και η απορία μου είναι θα κάνει να το φορτίσω απ τον φορτιστή του ipad?</p>

Μπορείς να το φορτίσεις κανονικά με το φορτιστή του ιπαντ απλά επειδή δίνει πιο πολύ ρευμα από το φορτιστή του αειφον, καλό ειναι να παρεις και ενα φορτιστή αειφον.

Δημοσ.

Έχει την δυνατότητα να δώσει παραπάνω ρεύμα. Ο φορτιστής όμως θα δώσει το ρεύμα που θα του ζητήσει η συσκευή. Είναι τσάμπα αγορά ο επιπλέον φορτιστής iphone εκτός και αν τον θέλει ως δεύτερο.

Στο ανάποδο θα είχε πρόβλημα. Φορτιστή iphone σε ipad.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει την δυνατότητα να δώσει παραπάνω ρεύμα. Ο φορτιστής όμως θα δώσει το ρεύμα που θα του ζητήσει η συσκευή. Είναι τσάμπα αγορά ο επιπλέον φορτιστής iphone εκτός και αν τον θέλει ως δεύτερο.

Στο ανάποδο θα είχε πρόβλημα. Φορτιστή iphone σε ipad.

Ετσι ακριβώς για το πρώτο

Σχεδόν ακριβώς για το δεύτερο (κάνει για το ipad mini-το οποίο όμως δεν αφορά τον msakis01)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...