myst77 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Εφαρμογή για stress test android συσκευών! ψάχνω εφαρμογή αντίστοιχη του stability test (https://play.google.com/st...into.stability) που να την αφήνω ανοιχτή πολλές ώρες και να δουλεύει τη συσκευή στα όρια της για να βλέπω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα hardware. Γνωρίζετε κάτι αξιόπιστο που να κάνει τα παραπάνω; Ευχαριστώ
adi32 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Αν βάλεις nova launcher που ρυθμίζει περιθώρια οθόνης; Σωστο. Εμένα το είχε μέσα το ταμπλετ όταν το αγορασα Που υπάρχει η ρύθμιση αυτή?
euxoulhs Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 εφαρμογη για ημερολογιο; επειδη δεν γουσταρα το stock του κινητου.. κατι ελαφρυ και απλο,ισα ισα να βλεπω θελω,δεν θελω να σημειωνω κτλπ
coyote2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Που υπάρχει η ρύθμιση αυτή? εψαξες? στην επιφάνεια εργασία (1η επιλογή) και μετά περιθώρια
BELL Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 εφαρμογη για ημερολογιο; επειδη δεν γουσταρα το stock του κινητου.. κατι ελαφρυ και απλο,ισα ισα να βλεπω θελω,δεν θελω να σημειωνω κτλπ digical πολύ καλό και ακόμα καλύτερο εκτός playstore 1
adi32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 εψαξες? στην επιφάνεια εργασία (1η επιλογή) και μετά περιθώρια που εχει 4 επιλογες τα εβαλα αυτα αλλα δεν ειδα αλλαγη
sargio01 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 εφαρμογη για ημερολογιο; επειδη δεν γουσταρα το stock του κινητου.. κατι ελαφρυ και απλο,ισα ισα να βλεπω θελω,δεν θελω να σημειωνω κτλπ Εφόσον το μόνο που θέλεις είναι να βλέπεις μια σελίδα ημερολογίου και τίποτα παραπάνω, δες το δωρεάν "month calendar widget". https://play.google.com/store/apps/details?id=com.josegd.monthcalwidget&hl=el 1
ekkli Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 ξέρουμε κανένα ξυπνητήρι που να έχει «έξυπνο» ξύπνημα; Το στοκ κλείνει εύκολα και παραλίγο να την πατήσω σήμερα, σκεφτόμουν για κάποιο πχ που να πρέπει να κάνεις μαθηματική πράξη για να το κλείνεις, να σου λέει πχ 3+4=x
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 ξέρουμε κανένα ξυπνητήρι που να έχει «έξυπνο» ξύπνημα; Το στοκ κλείνει εύκολα και παραλίγο να την πατήσω σήμερα, σκεφτόμουν για κάποιο πχ που να πρέπει να κάνεις μαθηματική πράξη για να το κλείνεις, να σου λέει πχ 3+4=x https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alarmclock.xtreme.free 1
giorgolavos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 ξέρουμε κανένα ξυπνητήρι που να έχει «έξυπνο» ξύπνημα; Το στοκ κλείνει εύκολα και παραλίγο να την πατήσω σήμερα, σκεφτόμουν για κάποιο πχ που να πρέπει να κάνεις μαθηματική πράξη για να το κλείνεις, να σου λέει πχ 3+4=x https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kog.alarmclock
mercu Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Είχα το Tinder και λειτουργούσε κανονικά, δηλαδή μετά από λίγη ώρα μου έβγαζε άλλα προφίλ. Τώρα πια όλο search κάνει και όταν βγάλει θα βγάλει μόνο 1-2 προφίλ. Εχω ανοιχτό το GPS (το default), δοκίμασα logout-log in, unistall-reinstall αλλά τα ίδια. Καθάρισα ακόμα και τα cache αλλά τα ίδια. Μπορεί να διορθωθεί αυτό; πχ με το να κατεβάσω μια καλύτερη εφαρμογή για GPS;
thomasG4 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Είχα το Tinder και λειτουργούσε κανονικά, δηλαδή μετά από λίγη ώρα μου έβγαζε άλλα προφίλ. Τώρα πια όλο search κάνει και όταν βγάλει θα βγάλει μόνο 1-2 προφίλ. Εχω ανοιχτό το GPS (το default), δοκίμασα logout-log in, unistall-reinstall αλλά τα ίδια. Καθάρισα ακόμα και τα cache αλλά τα ίδια. Μπορεί να διορθωθεί αυτό; πχ με το να κατεβάσω μια καλύτερη εφαρμογή για GPS; Δεν έχει σχέση το GPS. Απλά δεν έχει άλλα καινούρια προφιλ για να δεις στην περιοχή σου. Άλλαξε τις ρυθμίσεις ανακάλυψης και θα σου βγάλει περισσότερα.
evoracing Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Καποια εφαρμογη για να απενεργοποιω κατι να τρεχει αυτοματα στο background?
mercu Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Καποια εφαρμογη για να απενεργοποιω κατι να τρεχει αυτοματα στο background? Σημαντικό αυτό, το θέλω κι εγώ. Σου δίνει την δυνατότητα το Clean Master, αλλά μόνο αν το κινητό το έχεις rooted κι εγώ δεν το έχω έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα