Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα υπάρχει καποια εφαρμογη για να κατεβάσω mp3 τραγουδια στο κινητό μου (αλλα να μην τα κραταει η εφαρμογη οστε αμα θελήσω να την διαγράψω ) και τα τραγουδια να παραμένουν στο κινητο

http://www.doctorandroid.gr/2015/11/youtube-mp3-peggo.html?m=1
  • Like 2
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδή το bigtincan είναι κλειστό, Link.png Site: αυτό εννοείς;

EDIT: για να μην τα ζητάω ένα ένα, εκτός από το adblock θα ήθελα να μου πείτε αν μπορείτε μια παρόμοια εφαρμογή με Link.png Site: αυτή γιατί η συγκεκριμένη στο GT-I8260 (v 4.1.2) δεν υποστηρίζεται, και ένα καλό GPS κυρίως για Ελλάδα αλλά αν έχει και χάρτες του εξωτερικού ακόμα καλύτερα 

(θα εκτιμούσα αν μου στέλνατε με link γιατί είμαι σίγουρος πως κάτι ηλίθιο θα κατεβάσω από μόνος μου)

Επεξ/σία από frozex
Δημοσ.

επειδή το bigtincan είναι κλειστό, Link.png Site: http://www.apkhere.com/app/com.bigtincan.android.adfree">αυτό εννοείς;

EDIT: για να μην τα ζητάω ένα ένα, εκτός από το adblock θα ήθελα να μου πείτε αν μπορείτε μια παρόμοια εφαρμογή με Link.png Site: https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.slvn.appops&hl=en">αυτή γιατί η συγκεκριμένη στο GT-I8260 (v 4.1.2) δεν υποστηρίζεται, και ένα καλό GPS κυρίως για Ελλάδα αλλά αν έχει και χάρτες του εξωτερικού ακόμα καλύτερα

(θα εκτιμούσα αν μου στέλνατε με link γιατί είμαι σίγουρος πως κάτι ηλίθιο θα κατεβάσω από μόνος μου)

Ναι αυτο ειναι.http://m.apkhere.com/app/com.bigtincan.android.adfree

Για GPS το GPS Navigation & Maps Sygic

Για το αλλο δεν ξερω....

• Like 1
Δημοσ.

ψάχνω εφαρμογή πρόγνωσης καιρού -όχι widget-

που να κάνει τα εξής απλά:

να έχει ωριαία πρόβλεψη αλλά και μακροπρόθεσμη με real feel και όχι μόνο θερμοκρασία υπό σκιάν,

να έχει ελληνικά σημεία πρόβλεψης.

Μέχρι τώρα είχα accuweather, που μετά το τελευταίο update όμως έχασα όλη την λίστα με τα σημεία που με ενδιαφέραν και δεν μπορώ να προσθέσω και σημεία. Απευθύνθηκα στο supprt και με γράψανε.

Δοκίμασα weather underground αλλά δεν είχε ελληνικά σημεία, δοκίμασα weatehr channel αλλά δεν έχει real feel στην πρόβλεψη.

δοκιμασε αυτο,

https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.gov.metoffice.weather.android&hl=en

Κατα πρωτον ειναι φουλ δωρεαν,

κατα δευτερο παιζει να ειναι το πιο καλο σε ακριβεια καιρου απο αρκετα που κυκλοφορουν

μιας και ειναι app της βρετανικης μετεωρολογιας και οχι καποιου τριτου

και τριτο εχει προβλεψη ανα ωρα, προβλεψη real feel, και προβλεψη εβδομαδας.

Επισης κατευθυνση αερα, ενταση αερα, μετρηση uv index, πιεση mb, υγρασια σε %.

Αλλα απο μπλιμπλικια ειναι σχετικα φτωχο....

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ψαχνω εφαρμογή που να συνδεεται στο ρουτερ μου και να μου επιτρέπει να κλείνω το wifi το βραδυ πχ πριν κοιμηθώ.

Προφανως μπορώ να μπαινω απο browser, αλλα αναρωτιομουν αν υπάρχει κατι σε app.

Δημοσ.

Ψαχνω εφαρμογή που να συνδεεται στο ρουτερ μου και να μου επιτρέπει να κλείνω το wifi το βραδυ πχ πριν κοιμηθώ.

Προφανως μπορώ να μπαινω απο browser, αλλα αναρωτιομουν αν υπάρχει κατι σε app.

Κάτι τέτοιο εννοείς?

• Like 1
Δημοσ.
Άσχετος από android στήνω την πρώτη συσκευή μου και έχω κολλήσει σε δυο εφαρμογές που χρειάζομαι και που δεν ξέρω καν αν υπάρχουν:

1) Χρησιμοποιώ hotmail (outlook.com) ως κύριο λογαριασμό αλληλογραφίας. Έχω πάρει ένα κινητό με plain android και θέλω να ειδοποιούμαι και να μπορώ αν θέλω να διαβάσω όταν έρθει νέο μήνυμα. Αλλά να μην αποθηκεύει τίποτα στο κινητό διότι δέχομαι δεκάδες μηνύματα την ημέρα. Δεν θέλω να βάλω εφαρμογή τρίτου σε περίπτωση που μου ζητάει τους κωδικούς του hotmail. Μόνο αν είναι ασφαλές ότι περνάει κατευθείαν ο κωδικός στο hotmail ή αν μιλάμε για κάποιο άλλο τρόπο που να διασφαλίζει τους κωδικούς μου.  Τι εφαρμογή να βάλω; Κάποια καλή εφαρμογή email client που να με καλύπτει; Ψάχνω για κάποια εφαρμογή ώστε να αποφύγω να συνδέομαι μέσω chrome και θέλω να με ειδοποιεί όταν έρθει νέο μήνυμα.

2) Υπάρχει εφαρμογή που να στέλνει δωρεάν sms προς κινητά χωρίς να χρειάζεται ο παραλήπτης να έχει εγκατεστημένη την ίδια εφαρμογή στο κινητό του;

• Like 1
Δημοσ.

Άσχετος από android στήνω την πρώτη συσκευή μου και έχω κολλήσει σε δυο εφαρμογές που χρειάζομαι και που δεν ξέρω καν αν υπάρχουν:

1) Χρησιμοποιώ hotmail (outlook.com) ως κύριο λογαριασμό αλληλογραφίας. Έχω πάρει ένα κινητό με plain android και θέλω να ειδοποιούμαι και να μπορώ αν θέλω να διαβάσω όταν έρθει νέο μήνυμα. Αλλά να μην αποθηκεύει τίποτα στο κινητό διότι δέχομαι δεκάδες μηνύματα την ημέρα. Δεν θέλω να βάλω εφαρμογή τρίτου σε περίπτωση που μου ζητάει τους κωδικούς του hotmail. Μόνο αν είναι ασφαλές ότι περνάει κατευθείαν ο κωδικός στο hotmail ή αν μιλάμε για κάποιο άλλο τρόπο που να διασφαλίζει τους κωδικούς μου. Τι εφαρμογή να βάλω; Κάποια καλή εφαρμογή email client που να με καλύπτει; Ψάχνω για κάποια εφαρμογή ώστε να αποφύγω να συνδέομαι μέσω chrome και θέλω να με ειδοποιεί όταν έρθει νέο μήνυμα.

2) Υπάρχει εφαρμογή που να στέλνει δωρεάν sms προς κινητά χωρίς να χρειάζεται ο παραλήπτης να έχει εγκατεστημένη την ίδια εφαρμογή στο κινητό του;

2. Νομιζω οχι.

Ενα Viber η ενα WhatsApp αυτα ειναι καλα αλλα πρεπει να το εχουν και η δυο.

Και μετα εχεις και το Gmail μεσω WiFi η με τα δεδομενα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...