Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμ, την 1η φορα ανεβασα ολο το backup (900+ mb),

κι αλλες 2-3 μετα συγχρονισα (200-250mb), δεν μου εκανε error, μαλλον ημουν τυχερος;

μαλλον με το drive ειναι το προβλημα, εγω με το es ειχα disconnects,

αλλα και σ αυτο ημουν τυχερος, γιατι, αν και μου σπασε τα νευρα να εχω το νου μου για

να ολοκληρωσει το upload (ωπα, ακυρο, με το es το ειχα ανεβασει την 1η φορα),

πατουσα retry και συνεχιζε

υπαρχει και το helium παντως για backup εφαρμογων,

αν και μετα το root μου σπασε τα νευρα με τους κωδικους (logins)

στις εφαρμογες γιατι ειχε χασει πολλα απ αυτα,

οποτε επρεπε να τις ανοιξω ολες, και στις περισσοτερες να κανω login,

πφφφ

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χτες εβαλα στο α3 2016 μου android 6 και η εφαρμογη winbank mobile σταματησε να λειτουργει (κολλαει στο splash screen) μπορω να κανω κατι ?

Δημοσ.

χτες εβαλα στο α3 2016 μου android 6 και η εφαρμογη winbank mobile σταματησε να λειτουργει (κολλαει στο splash screen) μπορω να κανω κατι ?

μπες στα settings->application manager->winbank mobile->clear data και clear cache

βγες απο τα settings, μπες στην εφαρμογη και κανε login

Δημοσ.

το εχω δοκιμασει δεν γινεται τιποτα αλλα απο οτι βλεπω εχουν το ιδιο προβλημα και αλλοι που εχουν samsung και εκαναν προσφατα αναβαθμιση ...

Δημοσ.

Μια καλή εφαρμογή για sms που να έχει και private section όπως το gosms ξέρετε;

Το gosms είναι πολύ αργό...

Textra μακράν η καλύτερη!

• Like 1
Δημοσ.

Textra μακράν η καλύτερη!

Ναι είναι πολύ καλή εφαρμογή. Αλλά ψάχνω όπως γράφω και πάνω εφαρμογή για sms που να έχει και private section όπως το gosms.

Δεν ξέρω αν είναι εδώ το κατάλληλο σημείο αλλά έσπασαν τα νεύρα μου. Το insomnia πως το βάζουμε στο Tapatalk;

Αυτό που λες δεν γίνεται και δεν πρόκειται να συμβεί, έχει συζητηθεί χιλιάδες φορές.

Δημοσ.

Απ ό,τι ξέρω οι τελευταίες εκδόσεις του winbank app δεν παίζουν σε rooted συσκευές. Μήπως έχεις κάνει root;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Να ρωτησω τι ακριβως κανετε μπακ απ απο τις εφαρμογες σας?! Εγω περα απο 2-3 που απλα κανω μπακ απ τις ρυθμισεις μια φορα ολα τα αλλα συγχρονιζουν μονα τους !

Δημοσ.

Προσωπικά κάνω backup επαφές (αν και έχω κάνει sync)/sms και σχεδόν όλες τις εφαρμογές που έχω μιας και δεν έχω όρεξη να τις κατεβάζω και να τις setάρω πάλι,

Ειδικά τις 2 εκδόσεις του kingdom hearts unchained x που έχω και πιάνουν 1.3GB περίπου, δεν έχω τόσο γρήγορο internet για να περιμένω να κατέβουν σχεδόν 3GB μόνο για τα 2 παιχνίδια.

Τελειώνω πιο γρήγορα με το backup/restore του titanium.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...