therock Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Απο οτι καταλβα τελικα, πρεπει μεσα απο μενου στο sounds, να απενεργοποιησεις τελειως το notication sounds, η να το βαλεις silent Και Vibrate only. Μηπως ομως αυτο, επηρεασει καποια σημαντικη ειδοποιηση οπως πχ ξυπνητηρι η κατι αλλο βασικο που θα θελα να ακουστει
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Droidjack: Το λογισμικό «κοριός» που βάζουν στα κινητά οι ζηλιάρηδες και όχι μόνο προσοχή κυκλοφορεί προ εγκατεστημένο Υ.Γ. Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω η να κλάψω με αυτά που διαβάζω. 😂 Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από Χάρης Μυλωνίδης
arxontas2323 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Εχω σκασει με το bs player...εχω μια ταινια στο κινητο και δεν μπορω με τιποτα να βγαλω ακρη...μια δεν μου ανοιγει η εφαρμογή...μια βρισκει υποτιτλους αλλα ειναι οτι να ναι...παλια μου ανοιγε παραθυρο και επελεγα μονος μου ποιους υπότιτλους θελω και αυτό δεν υπάρχει πλεον...εχει κανεις ν προτείνει κατι αλλο(ακομα και να βρίσκει μονο του τους υποτιτλους);;;εστω καο σε προσωπικό μηνυμα
saruman123 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε Εχω σκασει με το bs player...εχω μια ταινια στο κινητο και δεν μπορω με τιποτα να βγαλω ακρη...μια δεν μου ανοιγει η εφαρμογή...μια βρισκει υποτιτλους αλλα ειναι οτι να ναι...παλια μου ανοιγε παραθυρο και επελεγα μονος μου ποιους υπότιτλους θελω και αυτό δεν υπάρχει πλεον...εχει κανεις ν προτείνει κατι αλλο(ακομα και να βρίσκει μονο του τους υποτιτλους);;;εστω καο σε προσωπικό μηνυμα Τον MX Player. Καλό είναι να κατεβάσεις υπότιτλους από opensubtitles. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2018 από saruman123
arxontas2323 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Τον MX Player. Καλό είναι να κατεβάσεις υπότιτλους από opensubtitles. Δούλεψε υποδειγματικά και μαλιστα μου κατεβασε και απο εκει υπότιτλους σωστα!!!σ ευχαριστώ πολύ 😍
adi32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 καμια εφαρμογη να βλεπω την οθονη του κινητου στο pc και να τη χειριζομαι απο εκει ?
saruman123 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, adi32 είπε καμια εφαρμογη να βλεπω την οθονη του κινητου στο pc και να τη χειριζομαι απο εκει ? VNC Viewer remote desktop 1
adi32 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, saruman123 είπε VNC Viewer remote desktop ειναι free αυτο για full screen ? Εχω βαλει το apowermirror αλλα δεν ειναι free full screen
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάπαλα και το terrarium tv reborn το οποίο κυκλοφόρησε με διάφορες ονομασίες .apk σαν "απόπειρα" για την συνέχεια του terrarium tv. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
thant Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, adi32 είπε Κάτι παρόμοιο με το Quick pic υπάρχει? Πολυ καλο το quick pic, το χρησιμοποιώ χρόνια. Πάντως όσες φορές προσπάθησα να βρω κάτι καλύτερο ή παρόμοιο δεν μπόρεσα. Νομίζω αν είσαι ευχαριστημένος δεν υπάρχει λόγος να ψαχνεσαι Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από thant 1
jim_p Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, adi32 είπε Κάτι παρόμοιο με το Quick pic υπάρχει? Αν και εγω εχω μεινει στο quickpic, δες το camera roll για εναλλακτικο https://play.google.com/store/apps/details?id=us.koller.cameraroll 1
adi32 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jim_p είπε Αν και εγω εχω μεινει στο quickpic, δες το camera roll για εναλλακτικο https://play.google.com/store/apps/details?id=us.koller.cameraroll Καλό αλλά μου αργεί στο σβήσιμο φώτο από την sd όπως το Quick pic Βρήκα κι αυτό που μου φαίνεται πολύ γρήγορο και με πολλές επιλογές https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fstop.photo Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από adi32
saruman123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 14 ώρες πριν, koftis650 είπε Πάπαλα και το terrarium tv reborn το οποίο κυκλοφόρησε με διάφορες ονομασίες .apk σαν "απόπειρα" για την συνέχεια του terrarium tv. Αναγκαστικά βολεψου με ένα Show box και με ένα VPN Master. Εγω έτσι έκανα.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, saruman123 είπε Αναγκαστικά βολεψου με ένα Show box και με ένα VPN Master. Εγω έτσι έκανα. Από το αρχικό κλείσιμο του έχω πάει σε διάφορες άλλες εναλλακτικές ήδη. Καμία δεν έχει το πλούσιο αυτό όμως content, απ' ότι έχω διαπιστώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα