Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οπως τρολαρετε με το "Για ολα τα κακα του ποδοσφαιρου φταιει μονο ο Ολυμπιακος και κανεις αλλος αφου εγω μαμαω και δερνω σαν ομαδα αλλα μου στερουν τις νικες η διαιτησια" Ετσι θα απανταω και εγω...

Δημοσ.

Πιθανότερο βλέπω το "λαθραίο oil" που εκφράζει και τον τίγρη :lol:

Οι μπουτίκ μας που λειτουργούν; Και ποτε αναμένονται τα νέα jerseys; Μιας και φεύγω για Μασσαλια θέλω να δίνω λίγο κίτρινο χρώμα στο Βελοντρόμ.

Και προσεύχομαι να κληρωθουν με γαύρο. Καλά εκει θα ρίξω το γέλιο της αρκούδας :lol:

Δημοσ.

Πιθανότερο βλέπω το "λαθραίο oil" που εκφράζει και τον τίγρη :lol:

Οι μπουτίκ μας που λειτουργούν; Και ποτε αναμένονται τα νέα jerseys; Μιας και φεύγω για Μασσαλια θέλω να δίνω λίγο κίτρινο χρώμα στο Βελοντρόμ.

Και προσεύχομαι να κληρωθουν με γαύρο. Καλά εκει θα ρίξω το γέλιο της αρκούδας :lol:

Μην χαιρεσαι..Η Ντορτμουντ θα ειναι μαλλον στο τριτο γκρουπ δυναμικοτητας..

Δημοσ.

Μην χαιρεσαι..Η Ντορτμουντ θα ειναι μαλλον στο τριτο γκρουπ δυναμικοτητας..

Και τι σχέση έχει η Ντορτμουντ;

Δημοσ.

Για την Ντορτμουντ νομιζα οτι αναφερεται..Λογω χρωματος φανελας.Για ποια ομαδα ειπες οτι να κληρωθει με τον ΟΣΦΠ?

Δημοσ.

να γιατι παμε κατα διαολου

μυαλα κομποστα

Και μη χειρότερα....

Τατού με την φάτσα του λάθρο-oil, του ανθρώπου που κανει βρώμικες business με τα τσιράκια της πολιτικής που διαχειρίζονται το χρήμα όλων, του λαμόγιου που παρέδωσε την ΑΕΚ στον Τροχανά, του "ΑΕΚαρα" που θέλησε να γινει βασιλιάς στο πτώμα μιας βασίλισσας.

Η βλακεία δεν έχει όρια.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...