Galaxys4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Οπως και ο Δαλουκας ετσι? Αλλα ξεχασα,αυτος δεν παραδεχτηκε τιποτα,απλα εξαφανιστηκε απο τον χαρτη..
Str Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 και η ερώτηση είναι: ζεις για να τρολάρεις, ή τρολάρεις για να ζεις?
Galaxys4 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Οπως τρολαρετε με το "Για ολα τα κακα του ποδοσφαιρου φταιει μονο ο Ολυμπιακος και κανεις αλλος αφου εγω μαμαω και δερνω σαν ομαδα αλλα μου στερουν τις νικες η διαιτησια" Ετσι θα απανταω και εγω...
chill Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Πιθανότερο βλέπω το "λαθραίο oil" που εκφράζει και τον τίγρη Οι μπουτίκ μας που λειτουργούν; Και ποτε αναμένονται τα νέα jerseys; Μιας και φεύγω για Μασσαλια θέλω να δίνω λίγο κίτρινο χρώμα στο Βελοντρόμ. Και προσεύχομαι να κληρωθουν με γαύρο. Καλά εκει θα ρίξω το γέλιο της αρκούδας
Galaxys4 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Πιθανότερο βλέπω το "λαθραίο oil" που εκφράζει και τον τίγρη Οι μπουτίκ μας που λειτουργούν; Και ποτε αναμένονται τα νέα jerseys; Μιας και φεύγω για Μασσαλια θέλω να δίνω λίγο κίτρινο χρώμα στο Βελοντρόμ. Και προσεύχομαι να κληρωθουν με γαύρο. Καλά εκει θα ρίξω το γέλιο της αρκούδας Μην χαιρεσαι..Η Ντορτμουντ θα ειναι μαλλον στο τριτο γκρουπ δυναμικοτητας..
chill Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μην χαιρεσαι..Η Ντορτμουντ θα ειναι μαλλον στο τριτο γκρουπ δυναμικοτητας.. Και τι σχέση έχει η Ντορτμουντ;
Galaxys4 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Για την Ντορτμουντ νομιζα οτι αναφερεται..Λογω χρωματος φανελας.Για ποια ομαδα ειπες οτι να κληρωθει με τον ΟΣΦΠ?
Str Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 "και όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ έσκασαν στα γέλια..." 1
nomisteraki Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 να γιατι παμε κατα διαολου μυαλα κομποστα Απίστευτο! ΑΕΚτζής "χτύπησε" τατουάζ τον Μελισσανίδη! 2
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Έχει στυλ το παληκάρι.Στη θέση του θα βάραγα ''Γ Εθνική φορέβα''
chill Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 να γιατι παμε κατα διαολου μυαλα κομποστα Απίστευτο! ΑΕΚτζής "χτύπησε" τατουάζ τον Μελισσανίδη! Και μη χειρότερα.... Τατού με την φάτσα του λάθρο-oil, του ανθρώπου που κανει βρώμικες business με τα τσιράκια της πολιτικής που διαχειρίζονται το χρήμα όλων, του λαμόγιου που παρέδωσε την ΑΕΚ στον Τροχανά, του "ΑΕΚαρα" που θέλησε να γινει βασιλιάς στο πτώμα μιας βασίλισσας. Η βλακεία δεν έχει όρια.....
Superpie Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ελα μωρη ΑΕΚΑΡΑ http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/phgan_ston_volo_kai_afhsan_fesia.2384584.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις