Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω οτι δεν κυκλοφορούν πλέον λινκς επειδή άλλαξε κάποια κωδικοποίηση η νόβα. Μόνο αν το δείχνουν τον αώνα εξωτερικό και πάρουν εικόνα απο εκεί, αλλα μου φαίνεται απίθανο.

• Like 1
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απο κόσμο στο γήπεδο πάμε καλά πάντως, είχα πάει με τον Άγιο Νικόλαο και έπαθα πλάκα. Με την Τριγλία είδα είχε ακόμη περισσότερο

Δημοσ.

Άμα δεν δω μπουλντόζες δεν πιστεύω τίποτα!

Καλά μπουλντόζες είδαμε και επί Γραννίτσα.

Από τη στιγμη που οι κλέφτες έφτιαξαν γήπεδο, με τα φράγκα που προορίζονταν για το δικό μας, μη φοβάσαι. Άλλος κλέφτης δεν υπάρχει οπότε το γήπεδο θα γίνει!!!!!!

Και σε δυο χρονάκια εκεί στην σέντρα θα ναι και το πρωτάθλημα!!! Κλείσε θέση από τώρα για τον Μάη του 16.......

• Like 1
Δημοσ.

Ολιγον Κιτς το στολιδι αλλα αμα αρεσει σε εσας τους υπολοιπους δεν τους πεφτει λογος...

Χαχα ωραίος!

Κοίτα περίεργο το λες, διαφορετικό το λες αλλά κιτς δε νομίζω... Ντακς, γούστα.

Βασικά τόσο που διψάνε για γήπεδο στην ΑΕΚ, και ντισκομπάλες να του βάλουν, στα @@ρια τους πιστεύω.

Δημοσ.

Πιστεψε με ο ορος Κιτς ειναι αυτος που θα μεινει, αμα γινει οπως ειναι το 3d θα μπορουσε καλλιστα να διδασκετε σαν συγχρονο παραδειγμα του Κιτς. Και το παραλογο ειναι πως δεν υπηρχε λογος να ειναι ετσι σωνει και καλα. Πιστευω πως μεχρι να χτιστει θα εχει σουλουπωθει αρκετα αμα αρχισει το κραξιμο απο τους ειδικους.

Δημοσ.

Ποιος θα το πληρώσει όλο αυτό; Δώρο της πολιτείας; 

20 εκατομμύρια από περιφέρεια, 45+ οι Μελισσανίδηδες και σια...

Πιστευω πως μεχρι να χτιστει θα εχει σουλουπωθει αρκετα αμα αρχισει το κραξιμο απο τους ειδικους.

Ειδικούς; της μόδας;

Δημοσ.

Το γήπεδο ειναι κατι διαφορετικό εμφανισιακά και όπως είδαμε σημερα στην παρουσιαση ακολουθείται η Κωνσταντινοπολιτικη εμφάνιση σε ολα του.

Σε άλλους αρέσει σε άλλους οχι, ειναι σίγουρα ξεχωριστό όμως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...