Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Hacking v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ ημουν συνδεδεμενος στο intranet ενω επαιζα το fm4 βαρε8ηκα κλεινω ανοιγω σημερα και ολα τα xd3 δε μου τα διαβαζει disc is not supported...googlara και ναι λογικα ειμαι flagged...και τωρα το ερωτημα.

ΤΙ ΚΑΝΩ απο το αγχος μου εκανα φορματ το φλασακι (σκληρο μου) εχασα saves και τα λοιπα και εχω ξενερωσει μεχρι τα νυχια....!!!!!!!!!!

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οκ για οσους το επαθαν και την επαθαν....

http://www.xbuc.net/?searchString=forza+motorsport+4

κατεβαστε το τελαυταιο λινκ φορτωστε το στο horizon (προγραμμα googlarete το) αφου κανετε φορματ το φλασακι σας.. (εχασα ολα τα save και ειμαι να πεθανω)

στην καρτελα tools του horizon πατιστε open φορτωστε το αρχειο μετα save to device πανω δεξια διαλεξτε μετα την συσκευη αποθηκευσης και βουαλα!!

ευχομαι να βοηθησα!

Δημοσ.

Γιατί ακριβώς έκανες φορμάτ τον σκληρό..?

Το flag είναι στη κονσόλα, ότι και να κάνεις, δεν το αποφεύγεις (ούτε το ban το αποφεύγεις, εκτός αν δεν ξαναμπείς online).

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, εκτός και αν η Μ$ πάρει πίσω τα flag γιατί και legit users έχουν θέμα.

Δημοσ.

ναι το ξερω και λογικα αυτο 8α κανει....

ενα tutorial ελεγε για να ξαναπαιξει να κανω φορματ και τα παραπανω πραματα και μλκιστικα και το εκανα..

τουλαχιστον παιζει αλλα πως σκατα να ξαναφτασω batman fm4 εκει που τα ειχα χαχαχ

Δημοσ.

Γατονια δωστε κανα φως!

Βγηκε σημερα το lt 2.0 για hitachi. (εχω v.79)

Δεδομενου οτι το νεο dashboard βαζει το original fw, τοτε εγω πρεπει να περασω πρωτα το dashboard και μετα να ανοιξω το xbox για cfw

(καλα ως εδω?) Και κατι αλλο τα νεα games πως τα γραφω? Θελει καινουργιο dvd writer? Καπου επεσε το ματι μου για ενα liteon!?

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να περιμένεις να βγει και νεότερο γιατί έχει ένα θέμα το νέο lt+ 2.0 για τα f79 με τα νέα παιχνίδια.

Όσο για το άλλο που λες στα hitachi πάντα πρέπει να τα γυρνάς σε αρχικό firmware και μετά να περνάς το νέο.

Δημοσ.

ε γαμοτο! εχουν βγει skyrim gow3 batman και δεν ξερω γω τι αλλο, και εγω απλα καθομαι και κοιτω την κονσολα!

παλι στο περιμενε

Δημοσ.

οκ βαζω fm4 περναω το πρωτο δισκο μου ζηταει τον 2ο τον βαζω για Install σταματαει στο 24% και μετα με λεει content install Failed Not all content could be installed

τιν τουτο?

Δημοσ.

Μπορείτε να μου προτείνετε ένα DVD-rw για να γράφω δίσκάκια;

Θα προτιμούσα απο plaisio ή eshop.

Έχω το Hitachi 46dh αν έχει καμια σημασία.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Μια ερώτηση. Το XBOX 360 slim 250 GB hackαρεται? Πέρασε η εγγύησή του πλέον οπότε σκέφτομαι να προχωρήσω εαν γίνεται.

Δημοσ.

Το πρώτο μοντέλο XBOX 360 slim 250 GB έχω (δεν ξέρω αν κυκλοφόρησαν και άλλα)

Το αγόρασα μόλις κυκλοφόρησε Άυγουστο του '10 (ένα χρόνο δεν έχει εγγύηση?)

Δυστυχώς μένω Λάρισα.

Δημοσ.

Μπορείτε να μου προτείνετε ένα DVD-rw για να γράφω δίσκάκια;

Θα προτιμούσα απο plaisio ή eshop.

Έχω το Hitachi 46dh αν έχει καμια σημασία.

Προτείνω ένα από τα παρακάτω

Liteon iHAS124B = baseline model

Liteon iHAS224B = 124 + LightScribe

Liteon iHAS324B = 124 + SmartErase

Liteon iHAS424B = 124 + LightScribe + SmartErase (or = 224 + SmartErase)

Liteon iHAS524B = 124 + LabelTag + SmartErase

Liteon iHAS624B = 124 + LabelTag + LightScribe + SmartErase (or = 524 + LightScribe)

για ευνόητους λόγους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...