Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.7 Lion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 753
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι τελικά η ίδια έκδοση με την GM;

Δημοσ.

Μόλις πριν λίγο ανέβηκαν στο επίσημο site, άνοιξε το store κανονικά. Η πληροφορία ήρθε απο applestore εξωτερικού :D

ευχαριστω παιδια , μπορω να κανω ινστααλ κατευθειαν και να τα περασει απο πάνω απο το λεοπαρντ ? η πρεπει να το καψω σε dvd πρωτα ?

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια , μπορω να κανω ινστααλ κατευθειαν και να τα περασει απο πάνω απο το λεοπαρντ ? η πρεπει να το καψω σε dvd πρωτα ?

Εδώ σε θέλω. Στο site της, η apple, μας λέει πως πρέπει να υπάρχει ήδη το snow leopard, και μάλιστα με το τελευταίο update, για να μπορεί να γίνει το installation του os x lion.

Αλλα μπορεί να γίνει καθαρό install?

Δημοσ.

και εγω αυτο διαβασα, μολις το αγορασα και εγω απο το app store ! μου το αποθυκευσε κατευθιαν στο aplication ! μπορω να κανω upgrade και ας ειναι στον ιδιο σκληρο αποθυκευμενο ? δεν θελω clean install το εκανα προσφατα ! τι λετε να κανω ,και πως ?

Δημοσ.

και με το recovery που λέει ότι έχει σε μπερδεύει ακόμα περισσότερο. έχω την υποψία ότι με το setup σου κάνει και ένα partition

Δημοσ.

Λογικό να σου δημιουργεί ένα hidden partition για να μπορείς να κάνεις recovery. Το αυτονόητο όμως δεν θ' απαντηθεί ποτες???

Μα θα κάνω τελικά clean installation??

:-(

Δημοσ.

clean με τη μία με το flashaki που θα βγει τον Αύγουστο! Τουλάχιστον με όσα ξέρουμε τώρα

Flashακι ? για πες details ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...