skiabox Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 ήδη το κατεβάζω με 1.8mb/s !!! Πως μπορούμε να δούμε με τι ταχύτητα κατεβαίνει?
xalia Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Mac App Store Lion is build # 11A494 (thanks @veeence) while the GM was # 11A511... Apple stores have # 11A511 installed on display Macs από tweet
bill_2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μόλις πριν λίγο ανέβηκαν στο επίσημο site, άνοιξε το store κανονικά. Η πληροφορία ήρθε απο applestore εξωτερικού ευχαριστω παιδια , μπορω να κανω ινστααλ κατευθειαν και να τα περασει απο πάνω απο το λεοπαρντ ? η πρεπει να το καψω σε dvd πρωτα ?
EstellePr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 ευχαριστω παιδια , μπορω να κανω ινστααλ κατευθειαν και να τα περασει απο πάνω απο το λεοπαρντ ? η πρεπει να το καψω σε dvd πρωτα ? Εδώ σε θέλω. Στο site της, η apple, μας λέει πως πρέπει να υπάρχει ήδη το snow leopard, και μάλιστα με το τελευταίο update, για να μπορεί να γίνει το installation του os x lion. Αλλα μπορεί να γίνει καθαρό install?
bill_2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 και εγω αυτο διαβασα, μολις το αγορασα και εγω απο το app store ! μου το αποθυκευσε κατευθιαν στο aplication ! μπορω να κανω upgrade και ας ειναι στον ιδιο σκληρο αποθυκευμενο ? δεν θελω clean install το εκανα προσφατα ! τι λετε να κανω ,και πως ?
xalia Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 και με το recovery που λέει ότι έχει σε μπερδεύει ακόμα περισσότερο. έχω την υποψία ότι με το setup σου κάνει και ένα partition
EstellePr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Λογικό να σου δημιουργεί ένα hidden partition για να μπορείς να κάνεις recovery. Το αυτονόητο όμως δεν θ' απαντηθεί ποτες??? Μα θα κάνω τελικά clean installation??
xalia Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 clean με τη μία με το flashaki που θα βγει τον Αύγουστο! Τουλάχιστον με όσα ξέρουμε τώρα
themis_81 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 clean με τη μία με το flashaki που θα βγει τον Αύγουστο! Τουλάχιστον με όσα ξέρουμε τώρα Flashακι ? για πες details ...
The_Mentor Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Για να μη μιλάει κανείς σημαίνει πως είστε στο upgrade! Για δώστε και καμιά πληροφορία...
xalia Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 δεν έχουμε διαβάσει και κάνα τρόπο! ε δε θα υπάρχει ?! και εγώ clean θέλω να κάνω! και το flashaki http://www.macuser.gr/os-x-lion-usb-thumb-drive-5915/
EstellePr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Για να μη μιλάει κανείς σημαίνει πως είστε στο upgrade downloading ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα