bele Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Για μενα που δεν χρησιμοποιω πολλα προσθετα, ειναι το καλυτερο update που εχει γινει εδω και καιρο. Γρηγορο, αποδοτικο και προσωπικη μου γνωμη ομορφο UI. Τhanks αλεπου. 3
KilliK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Εγώ έχω MacOS όμως. Κανονικά δεν πρέπει να λέει βέβαια τίποτα αυτό, γιατί στον chrome και δουλεύουν όλα σωστά και είναι τικαρισμένα όλα τα κουτάκια. ενενα στον Chrome δεν ειναι τικαρισμενα τα WEBM
skiabox Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 ενενα στον Chrome δεν ειναι τικαρισμενα τα WEBM Λειτουργικό;
Tribal21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Για μενα που δεν χρησιμοποιω πολλα προσθετα, ειναι το καλυτερο update που εχει γινει εδω και καιρο. Γρηγορο, αποδοτικο και προσωπικη μου γνωμη ομορφο UI. Τhanks αλεπου. Συμφωνώ! Και εγώ χρησιμοποιώ μόνο το adblock,οπότε δεν έχω προβλήματα. Είναι πολύ γρήγορος πλέον οπότε μαρέσει!!
KilliK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Λειτουργικό; windows 10 μισ συμβουλη: σβηστε το παλιο σας προφιλ αν κανετε update στον 57. οι αλλαγες που φερνει η 57 ειναι τεραστιες οποτε καλυτερα να την τρεξετε με ενα καθαρο προφιλ απο δω και περα.
Anubis13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 εμ εγω το ειπα και στον ανουμπαρο, esr forever Ουτε καν οι αλλαγες ειναι προς τη σωστη κατευθυνση, οκ διαφωνω με τη λιγοτερη παραμετροποιηση αλλα αν ο καθε dev ενος plugin θελει ενα κουβα ram μονος του οχι ευχαριστω δε θα παρω. 3
bele Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Πρεπει να εισαι ο 1 στους 10 που ισχυει κατι τετοιο οσο αφορα τα προσθετα. Nαι ισχυει. Εχω μονο Ublock και BetterTwitchTv , σπανια χρησιμοποιω και το DownloadHelper. Οτιδηποτε αλλο , ειναι too much για μενα. Επομενως βλεπω μεγαλη διαφορα σε σχεση με τις αλλες εκδοσεις, γι αυτο γραφω και το σχολιο. 1
villasg Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα και απο μενα . Στην προηγουμενη εκδοση , οταν πηγαινες πανω απο ενα συνδεσμο , στην κατω μπαρα σου εδειχνει ακριβως ολο το λινκ που αντστοιχουσε σε αυτον . Σε αυτη (57) εξαφανιστηκε . Υπαρχει καποιο tip να εμφανιστει παλι ή οχι ? Υγ: μας εσκισαν και με τα addons πολλα χρήσιμα που ειχα πλεον δεν παιζουν [ flashgot , classic theme restorer , rehost image , searchbar autosizer ] 1
accipio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Σε μένα δεν εξαφανίστηκε, το λινκ των συνδέσμων φαίνεται κανονικά στην κάτω μπάρα.
patrickdrd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 πηραμε και το security update μας (52.5.0) και ειμαστε κουκλοι,παλευτε οι υπολοιποι με τον.. κουτσουρεμενο 57αρη σας,good luck
mindtrapper Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέχρι Ιούνιο του '18 που θα βγει η 52.8.0. Μετά θα πάει σε v59 η esr και θα πρέπει να βρούμε browser. 2
panos0100 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά ευχάριστα νέα, ούτε καν το κατάλαβα μόλις το πήρα είδηση τώρα ο firefox μου ανανεώθηκε στην καινούρια έκδοση αυτή που λέγαμε και ποιο παλιά, αυτή την φορά όμως μου τοποθέτησε και ad ons της ορθογραφίας greek speling και το adblock άντε καλό σερφαρισμα ξαναπάω firefoxxxxxxxxxxxxx 1
patrickdrd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέχρι Ιούνιο του '18 που θα βγει η 52.8.0. Μετά θα πάει σε v59 η esr και θα πρέπει να βρούμε browser. ε σιγα αραζουμε και σ αυτη και μετα, μας ενοχλει κανενας;
konsoulito Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 ποιο addon ορθογραφιας σου εβαλε; Εγώ εγκατέστησα το Greek spellchecking dictionary.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα