Προς το περιεχόμενο

GTS 250 512MB @ 42 € @ Multirama.gr

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσα ανέφερες δεν καίνε τίποτα ιδιαίτερο και δε συγκρίνονται με την κάρτα γραφικών και τον επεξεργαστή.

Ποιο είπαμε ότι έχεις;

Κι η PCIe από πού τροφοδοτείται;

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

CPU pentium 4 3.0Ghz

MOBO ASUS P5GD2

Την καρτα τη συνεδεσα στην μητρικη (pci express slot) και της δινω ρευμα απο το τροφοδοτικο ενα 6πινο ειναι χρωματος μαυρου

Δημοσ.

Εννοεί ποιο τροφοδοτικό.

Με πήραν και εμένα τηλέφωνο πως έγινε εξάντληση των αποθεμάτων. :mad:

Ενα Premier 550W

Δημοσ.

Πού πα με το Premier ρε καραμήτρο.. :/

τα αποθέματα τελείωσαν αλλά ως συνήθως βρέθηκαν καλοθελητές που τις πουλάνε κατιτίς παραπάνω:

παράδειγμα κακού εμποράκου

.....αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο :rolleyes:

Κλασική περίπτωση. Γι' αυτό αδειάζουν τα stock, επειδή κάποιους τους έκανε πιο έξυπνους ο θεός και πάνε και παίρνουν μπόλικα κομμάτια.

Αλλά τα 'χουμε ξαναπεί..

Δημοσ.

τα αποθέματα τελείωσαν αλλά ως συνήθως βρέθηκαν καλοθελητές που τις πουλάνε κατιτίς παραπάνω:

Μιζερια ρε φουστη μου!!!!

λες και θα σωθει με 18 ευρω Χ 3 -4 κοματια που αγορασε και τα δινει 60. Δηλαδη αντε να παρει κανα 50ρικο καθαρα

Ελεος.

Δημοσ.

Aυτά είναι τα χάλια που σας έλεγα...

Εγώ θέλω να δώ κανέναν να έχει το θράσος να το κάνει εδώ μέσα. Έχει να πέσει τρελλό κράξιμο. :rolleyes:

Δημοσ.

+1 άκυρο και εδώ.

Εν το μεταξύ με πήρανε από αριθμό κινητού.Ολόκληρο "μουλτιδραμα" και δεν έχει κάποιο κεντρικό αριθμό?Ισχύει και αλλου αυτό?.. γιατί μου φάνηκε κάπως.. huh.gif

Όσο για τους πονηρούς γιατί τόσο κράξιμο όλοι?

Δημοσ.

Το αντιλαμβάνομαι, αλλά όταν τα μαγαζιά νομίζουν ότι πουλάνε πατάτες και δίνουν χύμα όσες θέλει και μπορεί ο πελάτης και τους το επιτρέπει το κράτος, δε μένουν και πολλά να προσάψεις στους ξύπνιους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...