Προς το περιεχόμενο

GTS 250 512MB @ 42 € @ Multirama.gr

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το μαιλ επιβεβαιωσης της παραγγελιας γραφει 42 ευρω για παραλαβη απο το καταστημα. αν ηταν κατι διαφορετικο καπου θα το ανεφερε.

by the way: Απο αμεσα διαθεσιμο εγινε διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

οποιος την παραλαβει ας μας πει ποιο ακριβως μοντελο ειναι, για να δουμε και τι χρονισμους εχει (τρεξτε και κανα gpu-z). Εμενα δεν με ενδιαφερει γιατι εχω μια 9800GT-OC.

Ναι το ξερω, αλλα πριν την προτεινω σε ενα φιλο μου που εξαχνε για vga, καλο ειναι να ξερω για τι προκειται.

Αν ηταν βεβαια μια GTS 450 τοτε ισως ψηνομουν και γω.

Επειδή σκέφτομαι να την παραγγείλω (αν υπάρχει ακόμα) για ένα φτηνό media center που σκέφτομαι να φτιάξω με x2 250 am3 για να παίζω και κανένα παιχνιδάκι, τι τροφοδοτικό θα χρειαστεί να αγοράσω?

οποιος την παραλαβει ας μας πει ποιο ακριβως μοντελο ειναι, για να δουμε και τι χρονισμους εχει (τρεξτε και κανα gpu-z). Εμενα δεν με ενδιαφερει γιατι εχω μια 9800GT-OC.

Tο μοντέλο της βγαίνει σε 2 εκδόσεις 1024mb και 512mb ram.

Χρονισμοί 738core/1100mem.

Εδώ ένα Review: (μέχρι και ψυκτράκια στις μνήμες έχει τι άλλο θές. :P)

Εγώ πάντως όταν είχα πάει να παραλάβω την 4850 της πρόσφατης προσφοράς, μου είπε η ταμίας να της δώσω 96 ευρώ (τιμή λιανικής) και της είπα αν θέλει να μου τη δώσει όσο έλεγε τιμή web έχει καλώς, αν δεν θέλει δε πειράζει, πάω να την παραγγείλω με παράδοση στο σπίτι.

Τελικά την πήρα από το μαγαζί 59€ B)

Δεν ξερω αν η ψυκτρα ειναι pure copper ή βαμμενη aluminum. Οπως και να εχει, η τιμη των 42 ευρω ειναι καλη, για οποιο εχει παλια καρτα.

Οσοι εχουν Radeon 4830 ή καλυτερη και Nvidia 8800GT ή καλυτερη καλο ειναι να μην προχωρησουν σε αγορα. Οι καρτες τους αντεχουν για τουλαχιστο 1 χρονο. Οποτε σε 1 χρονο θα μπορουν να παρουν με 50 ευρω καλυτερη απο την GTS 250.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...