Προς το περιεχόμενο

GTS 250 512MB @ 42 € @ Multirama.gr

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάλιστα....

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Εγώ παρήγγειλα στις 12:40 την 24/03 και καμμία ενημέρωση δεν είχα.

Τους πήρα τελικά εγώ πρίν λίγο τηλέφωνο και μου είπαν οτι η παραγγελία δεν θα εκτελεστεί λόγω εξαντλήσεως των αποθεμάτων....

Τουλάχιστον μια ενημέρωση όφειλαν να μου κάνουν (έστω με e-mail) και όχι να τους παίρνω εγώ.

Τεσπα, με ενδιέφερε η ώρα καταχώρησης της παραγγελίας σου για να δώ αν τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας.

Άλλωστε η σελίδα όταν παρήγγειλα έγραφε άμεσα διαθέσιμο και όχι περιορισμένος αριθμός τεμαχίων ή κάτι άλλο.

Κρίμα πάντως διότι μέχρι σήμερα δεν είχα πρόβλημα με το εν λόγω κατάστημα και όπως έγραψα και σε προηγούμενο post στο νήμα ήμουν, ίσως ο μόνος σίγουρος, ότι όλοι όσοι παραγγείλαμε ενπρόθεσμα θα παίρναμε όπως έγινε και πέρυσι.

φίλε ακριβώς τα ίδια και με εμένα, την παρήγγειλα online στις 24/3 το μεσημερι (12-13¨00), και μόλις με πηραν να μου πουν τα γνωστα - μπλα μπλα εξαντλήθηκε. Μήπως σου έκαναν καμιά αντιπρόταση? γιατί τουλ αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν, έστω και όχι στα 42 πάλι..

Δημοσ.

Μάλιστα....

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Εγώ παρήγγειλα στις 12:40 την 24/03 και καμμία ενημέρωση δεν είχα.

Τους πήρα τελικά εγώ πρίν λίγο τηλέφωνο και μου είπαν οτι η παραγγελία δεν θα εκτελεστεί λόγω εξαντλήσεως των αποθεμάτων....

Τουλάχιστον μια ενημέρωση όφειλαν να μου κάνουν (έστω με e-mail) και όχι να τους παίρνω εγώ.

Τεσπα, με ενδιέφερε η ώρα καταχώρησης της παραγγελίας σου για να δώ αν τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας.

Άλλωστε η σελίδα όταν παρήγγειλα έγραφε άμεσα διαθέσιμο και όχι περιορισμένος αριθμός τεμαχίων ή κάτι άλλο.

Κρίμα πάντως διότι μέχρι σήμερα δεν είχα πρόβλημα με το εν λόγω κατάστημα και όπως έγραψα και σε προηγούμενο post στο νήμα ήμουν, ίσως ο μόνος σίγουρος, ότι όλοι όσοι παραγγείλαμε ενπρόθεσμα θα παίρναμε όπως έγινε και πέρυσι.

οτι και να πεις δικιο εχεις

Αυτο που λες περι αμεσα διαθεσιμου προιοντος το ειχα παρατηρησει και εγω. Το βγαλανε περι τις 13:30 και το κανανε διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας. Ξαναπαρτους τηλ και ξεχεσε τους. Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα!!

Δημοσ.

Δεν βαριέσαι Φάνη. Με γλύτωσαν απο 84€. :P

Άλλωστε δεν τις είχα ιδιαίτερη ανάγκη τις κάρτες.

Για να τις χρησιμοποιήσω για Physx τις ήθελα και να πειραματιστώ και ίσως αργότερα για κάποιο άλλο φθηνό συστηματάκι που είχα κατα νού να φτιάξω.

Οπότε μακάρι τουλάχιστον να έπιασαν τόπο και να πήγαν σε άτομα που τις χρειαζόντουσαν περισσότερο απο μένα όπως οι δύο συνφορουμίτες μας που είχαν παλιές κάρτες παρά σε κάποιους που θα τις βγάλουν για πούλημα σε λίγο καιρό.

Το θέμα είναι ότι όπως και να χει όμως, αφενός ενημερώνεις στο ηλεκτρονικό σου κατάστημα ότι έχεις περιορισμένο απόθεμα απο το τάδε προιόν που έχεις σε προσφορά (αν ισχύει κάτι τέτοιο), απο την στιγμή που γνωρίζεις ότι θα υπάρχει μεγάλη ζήτηση και αφετέρου και εξίσου σημαντικό κρατάς σειρά προτεραιότητας στις παραγγελίες.

Αλλιώς δεν είσαι σοβαρό κατάστημα.

Αυτά. :)

φίλε ακριβώς τα ίδια και με εμένα, την παρήγγειλα online στις 24/3 το μεσημερι (12-13¨00), και μόλις με πηραν να μου πουν τα γνωστα - μπλα μπλα εξαντλήθηκε. Μήπως σου έκαναν καμιά αντιπρόταση? γιατί τουλ αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν, έστω και όχι στα 42 πάλι..

Όχι καμμία αντιπρόταση δεν μου έγινε.

Αλλά και πάλι δεν θα με ενδιέφερε αν επρόκειτο να δώσω και επιπλέον χρήματα, και λογικό είναι. :)

Δημοσ.

μολις πηραν κι εμενα τηλ και μου ειπαν οτι εξαντληθηκαν τα αποθεματα...κοινος εφαγα πορτα.

μου προτεινε μια club3d gts250 me 1gb sta 70 ευρω και κρατηθηκα στο τσακ να μην του πω να την βαλει εκει που ξερει...

τεσπα ουτε εγω καιγομουνα για την καρτα

Δημοσ.

οκ εχεις δικιο να εισαι αγανακτισμενος,αλλα ο υπαλληλος δεν φταιει σε κατι φιλε μου.

στην τελικη ας του ελεγες που να την βαλει αν πιστευεις πως ετσι θα εβρισκες το δικιο σου.

ειναι αδικο ομως να σταυρωνεις καποιον που δεν εχει καμια σχεση.

Δημοσ.

για να μην ανοίγω αλλο topic μια γνώμη παιδιά

εχω αυτήν ΕΑΗ 4650 4 χρόνια παιχνίδια δεν παίζω

πρόβλημα δεν μου έχει δημιουργήσει απλά απο πάντα ανεβάζει 50αρια και...

τι λέτε να πάρω κατι καλύτερο? για πείτε μου

Δημοσ.

για να μην ανοίγω αλλο topic μια γνώμη παιδιά

εχω αυτήν ΕΑΗ 4650 4 χρόνια παιχνίδια δεν παίζω

πρόβλημα δεν μου έχει δημιουργήσει απλά απο πάντα ανεβάζει 50αρια και...

τι λέτε να πάρω κατι καλύτερο? για πείτε μου

Μια χαρά κρύα είναι η καρτούλα σου.

Αν δεν παίζεις παιχνίδια (αν και την ψιλοπαλεύει η κάρτα σου σε χαμηλές αναλύσεις) μείνε όπως είσαι, δεν υπάρχει λόγος να πάρεις άλλη. :)

Δημοσ.

οκ εχεις δικιο να εισαι αγανακτισμενος,αλλα ο υπαλληλος δεν φταιει σε κατι φιλε μου.

στην τελικη ας του ελεγες που να την βαλει αν πιστευεις πως ετσι θα εβρισκες το δικιο σου.

ειναι αδικο ομως να σταυρωνεις καποιον που δεν εχει καμια σχεση.

φιλε μου εννοειτε οτι δεν απευθινομαι επι προσωπικου στον υπαλληλο αλλα στην εταιρεια!

ειναι αυτονοητο πιστευω!

Δημοσ.

φιλε μου εννοειτε οτι δεν απευθινομαι επι προσωπικου στον υπαλληλο αλλα στην εταιρεια!

ειναι αυτονοητο πιστευω!

Προφανώς και δε φταίει ο υπάλληλος όπως σωστά τονίζεις, αλλά στην τελική, αυτόν έχεις "μπροστά" σου, αυτός θα την ακούσει!

Δημοσ.

Για τους γνωστες:

Τι τροφοδοτικο χρειαζεται (ποσα Watt?) οταν εχουμε μαζι:

1 σκληρο EIDE + 1 DVD EIDE

2 σκληρους SATA

και toshiba dynadock εγκατεστημενο με 3 δισκους πανω usb

550 Watt καλυπτουν η χρειαζεται μεγαλυτερο τροφοδοτικο για τη συγκεκριμενη καρτα?

Υποψην εχει υποδοχη PCI express και περνει ρευμα απο εκει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...