karasardelis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Εμένα στην κατάσταση παραγγελίας λέει ολοκληρωμένη αλλά δεν έχω παραλάβει τίποτα... πότε ολοκληρώθηκε και δεν το πήρα χαμπάρι;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Σε σχέση πάντως με την 4850 που ήταν η προηγούμενη προσφορά πρέπει να είναι αρκετά πιο αδύναμη... Κάθε άλλο φίλε μου. Η gts250 είναι ταχύτερη της HD4850 έστω και λίγο, οπότε τα 42€ έναντι των 49€ της bulk 4850 ήταν πολύ πιο δελεαστικά. Αυτό που εμένα με έχει βάλει σε σκέψεις είναι το γεγονός ότι έκανα παραγγελία απο τις 12:30 το μεσημέρι και ακόμα δεν έχει πάει στο στάδιο επεξεργασίας. Έχω καλές εντυπώσεις απο τα multi τότε που είχαν ξαναβγάλει την 4850 στα 50€, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε θετική κατάληξη όσοι παραγγείλαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Κάθε άλλο φίλε μου. Η gts250 είναι ταχύτερη της HD4850 έστω και λίγο, οπότε τα 42€ έναντι των 49€ της bulk 4850 ήταν πολύ πιο δελεαστικά. Αυτό που εμένα με έχει βάλει σε σκέψεις είναι το γεγονός ότι έκανα παραγγελία απο τις 12:30 το μεσημέρι και ακόμα δεν έχει πάει στο στάδιο επεξεργασίας. Έχω καλές εντυπώσεις απο τα multi τότε που είχαν ξαναβγάλει την 4850 στα 50€, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε θετική κατάληξη όσοι παραγγείλαμε. Στα 59 είχε βγει η 4850, απλά κάποιοι την πήραν 54! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Στα 59 είχε βγει η 4850, απλά κάποιοι την πήραν 54! Σωστός μπερδεύτηκα. Aκόμα πιο ευκαιρία η gts250 στα 42€ λοιπόν αφού είναι και ταχύτερη σαν κάρτα. Εγώ παρακάτω αναφερόμουν στην HD4850 που είχαν βγάλει προσφορά πέρυσι στα 49€ και πήρε πολύς κόσμος. Συμπεριλαμβανομένου και εμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Έμενα πάντως παιδιά μου γράφει ακόμα "Καταχωρήθηκε"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 στην περίπτωση του οcz μου, το παρέλαβα κανονικά πριν 1 μήνα και μόλις τώρα που τσέκαρα την κατάσταση παραγγελίας του, την εμφανίζει ακόμη σαν καταχωρημένη , οπότε ευελπιστώ ότι ίσως κάτι γίνει και το σώσουνε οι μουλτιραμαίοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a123xxsp Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ξέρεις κανείς αν μπορώ να την βάλω σε ASUS P5B-E, δεν ξέρω αν η PCI-E x16 που έχει είναι version 1 ή 2 και που παίζει ρόλο αυτό. οχι ότι θα έχει μείνει και καμιά για μένα αλλά και για μελλοντικές προσφορές να ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ξέρεις κανείς αν μπορώ να την βάλω σε ASUS P5B-E, δεν ξέρω αν η PCI-E x16 που έχει είναι version 1 ή 2 και που παίζει ρόλο αυτό. οχι ότι θα έχει μείνει και καμιά για μένα αλλά και για μελλοντικές προσφορές να ξέρω. δεν υπάρχει θέμα, μια χαρά δουλευει στα 16χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Παρέλαβε κανείς σήμερα; Μπα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriak Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Παρέλαβε κανείς σήμερα; Μπα ε; Μόλις την παρέλαβα από το κατάστημα με 42 ευρώ και την εγκατέστησα. Σφραγισμένη σε ένα φοβερό βαλιτσάκι-κουτί. Το CD δεν έχει drivers για Windows 7 και τα κατέβασα από το internet. Έχει και καλώδιo για τροφοδοσία και ήχου. Ανέβηκε το Windows Experience Index από 3.6(είχα μία 7300GS) στο 7.0. Φοβερή κάρτα για αυτά τα λεφτά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Multirama και στον caution για την προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Υπαρχει ακομα η προσφορα?Πολυ χαμηλη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μόλις την παρέλαβα από το κατάστημα με 42 ευρώ και την εγκατέστησα. Σφραγισμένη σε ένα φοβερό βαλιτσάκι-κουτί. Το CD δεν έχει drivers για Windows 7 και τα κατέβασα από το internet. Έχει και καλώδιo για τροφοδοσία και ήχου. Ανέβηκε το Windows Experience Index από 3.6(είχα μία 7300GS) στο 7.0. Φοβερή κάρτα για αυτά τα λεφτά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Multirama και στον caution για την προσφορά. Να τος ο πρώτος τυχερός Υπαρχει ακομα η προσφορα?Πολυ χαμηλη τιμη. Όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Ίσως μ' ένα τηλέφωνο μάθουμε αν υπάρχει κανα κομμάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Λίγο δύσκολο όμως, για να μην υπάρχει στο site... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Εγώ που ρώτησα αφορούσε σε πολυ λίγα κομματια. Άρα ήταν μεν πραγματική προσφορά, αλλα μάλλον ξεστοκαρισμα. Όπως και να χει το μουλτιραμα κάνει καλές προσφορές τελευταία αλλα με πολυ λίγα κομματια. Εγώ πρόλαβα έτσι το τροφοδοτικο ocz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.