padelis71992 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ για τη πληροφορία. Μαρεσει το ενεργοποιήσα μόλις.
Alejandro Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Έκανα την παρακάτω ερώτηση στο topic του Fifa 12 για κονσόλες αλλά δεν πήρα απάντηση και την επαναλαμβάνω εδώ μήπως μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει. Στο Head to Head εκεί που διαλέγεις ομάδα, έχει μια επιλογή στα Online Settings, "Opponent Quit Diff. %" με επιλογές "Expand" και "Only Match Mine". Τι ακριβώς κάνει η κάθε μια;
ektelion Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Είναι το ποσοστό των αγώνων που για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν έχεις καταφέρει να ολοκληρώσεις (μέχρι πέρσι οφειλόταν σχεδόν αποκλειστικά σε rage quits, αλλά φέτος με τα προβλήματα συνδεσιμότητας που έχει το FIFA, you never know). Ουσιαστικά η επιλογή σού λέει αν θες να παίζει ρόλο αυτό το στατιστικό στην εύρεση αντιπάλου. Αν επιλέξεις match mine, τότε το παιχνίδι σού βρίσκει αντίπαλο που να έχει το πολύ ίδιο ποσοστό DNF (did not finish) με εσένα. Αν επιλέξεις expand, τότε το παιχνίδι αγνοεί τελείως αυτή την παράμετρο όταν ψάχνει να σου βρει αντίπαλο. Σχετικοάσχετο: Μπράβο xtrmsnpr, signed up!
Alejandro Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Είναι το ποσοστό των αγώνων που για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν έχεις καταφέρει να ολοκληρώσεις (μέχρι πέρσι οφειλόταν σχεδόν αποκλειστικά σε rage quits, αλλά φέτος με τα προβλήματα συνδεσιμότητας που έχει το FIFA, you never know). Ουσιαστικά η επιλογή σού λέει αν θες να παίζει ρόλο αυτό το στατιστικό στην εύρεση αντιπάλου. Αν επιλέξεις match mine, τότε το παιχνίδι σού βρίσκει αντίπαλο που να έχει το πολύ ίδιο ποσοστό DNF (did not finish) με εσένα. Αν επιλέξεις expand, τότε το παιχνίδι αγνοεί τελείως αυτή την παράμετρο όταν ψάχνει να σου βρει αντίπαλο. Ευχαριστώ μεγάλε!
newlynx Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Στα 4 αστέρια που παίζω εγώ (αυτή τη στιγμή με Ολυμπιακό) το 80% παίζει με CCKA και Spartak, το 15% με Santos,Dortumund ή Anzi και το υπόλοιπο 5% με διάφορες. Στα 5 αστέρια να υποθέσω Real,Barca και M.City;
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ενα μεγαλο μπραβο σου xtrmsnpr κριμα που το εχω για ps3 τοπαιχνιδη καλη επιτυχια και εγω το ιδιο, δυστηχως. στο τοπικ των κονσολων για το παιχνιδι δεν μπαινουν οσα ατομα μπαινουν εδω :/ Παιδες αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει. εχω το ps3 μου στο σαλονι συνδεδεμενο με ενα καλωδιο ethernet 15m στην θυρα LAN2 του ρουτερ μου (στην LAN1 ειναι το pc).εχω ομως πολλα κολληματα στο multi του φιφα και μου την εχει δωσει.μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως πρεπει να κανω για να μην μου κολλαει?καμια ρυθμιση στην σελιδα του ρουτερ ή και εγω δεν ξερω τι?οταν το ps3 το ειχα στο ιδιο δωματιο με το pc/router και το ειχα και συνδεδεμενο με wi-fi δεν ειχα τετοια κολληματα, βασικα ειχα αλλα ειχε ερθει ενας φιλος μου και εκανε μια ρυθμιση στο ρουτερ (αυτα με τον τυπο του ασυρμαρου G/N κλπ) και ειχε φτιαξει δεν ειχα κολληματα.τωρα που το εχω με ethernet δεν δικαιολογειτε να κολλαει.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 και εγω το ιδιο, δυστηχως. στο τοπικ των κονσολων για το παιχνιδι δεν μπαινουν οσα ατομα μπαινουν εδω :/ Παιδες αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει. εχω το ps3 μου στο σαλονι συνδεδεμενο με ενα καλωδιο ethernet 15m στην θυρα LAN2 του ρουτερ μου (στην LAN1 ειναι το pc).εχω ομως πολλα κολληματα στο multi του φιφα και μου την εχει δωσει.μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως πρεπει να κανω για να μην μου κολλαει?καμια ρυθμιση στην σελιδα του ρουτερ ή και εγω δεν ξερω τι?οταν το ps3 το ειχα στο ιδιο δωματιο με το pc/router και το ειχα και συνδεδεμενο με wi-fi δεν ειχα τετοια κολληματα, βασικα ειχα αλλα ειχε ερθει ενας φιλος μου και εκανε μια ρυθμιση στο ρουτερ (αυτα με τον τυπο του ασυρμαρου G/N κλπ) και ειχε φτιαξει δεν ειχα κολληματα.τωρα που το εχω με ethernet δεν δικαιολογειτε να κολλαει. άμα θέλεις πιο αργά,βάζουμε teamviewer να δω το ρουτερακι σου.Μπορεί το upnp να μην είναι ενεργοποιημένο κιολας.
padelis71992 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Στα 4 αστέρια που παίζω εγώ (αυτή τη στιγμή με Ολυμπιακό) το 80% παίζει με CCKA και Spartak, το 15% με Santos,Dortumund ή Anzi και το υπόλοιπο 5% με διάφορες. Στα 5 αστέρια να υποθέσω Real,Barca και M.City; Χώσε και bayern μέσα. Για αυτό εγώ επέλεξα μια 5αστερη που να μη συνηθίζεται δηλαδή πορτογαλία.
arsenal Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 δειτε μια buggia που μου ξεφουρνισε σημερα το fifa http://www.youtube.com/watch?v=vuXViUrq3nA
kjtzemis Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 δειτε μια buggia που μου ξεφουρνισε σημερα το fifa http://www.youtube.com/watch?v=vuXViUrq3nA χαχαχαχαχαχα δεν τοξερες οτι πλεον υπαρχουν 3 Τ/Φ :P
Karellen Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Mολις επαιξα ενα ματσακι ονλινε μετα απο πολυ καιρο απραξιας και πολλες ηττες με τακτικαλ ντιφεντινγκ... Με κουμπια που παιζω δεν την παλευω γι αυτο ΑΛΛΑΓΗ! Αν και Παναθηναικος παιζω με Γαυρο γιατι αυτος ο Τζιμπουρ βγαζει ματακια χεχε! επαιξα κοντρα στην PSV, βεβαια οπως ειπα αλλαξα στον παλιο τροπο αμυνας και εριξα μια 3αρα ξεγυρισμενη ΑΝΕΤΑ! Ηταν και λιγο κατσικι ο αλλος, λαγκαρε κι ολας... στο 3ο γκολ (Ιμπαγασα ο σκορερ-φοβερο σουτ στο γαμα μεσα στην μικρη περιοχη) ο αλλος ξεσυνδεθηκε, κλασσικα. αυτα προς το παρον Ειναι μακρυα ο 5 τιτλος! χαχα
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Να πω την αλήθειά περίμενα να δω και κάποιων άλλων τα ονόματα στο τουρνουά!Άντε παίδες,που είστε ;
ektelion Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Πάντως η διαφορά δυναμικότητας κυπέλλου - πρωταθλήματος είναι τεράστια. Περίεργο, αφού υποτίθεται ότι για premier cup παίζουν μόνο όσοι είναι στις δύο πρώτες κατηγορίες. Στο πρωτάθλημα μου βγαίνει το λάδι να κρατηθώ με νύχια και με δόντια στην division 1 και στο κύπελλο νίκησα στον πρώτο γύρο έναν καψερό που είχε πάρει την Γκλάντμπαχ με 11-0 και στα ημιτελικά με 7-2 την Σπόρτινγκ Χιχόν.
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Πάντως η διαφορά δυναμικότητας κυπέλλου - πρωταθλήματος είναι τεράστια. Περίεργο, αφού υποτίθεται ότι για premier cup παίζουν μόνο όσοι είναι στις δύο πρώτες κατηγορίες. Στο πρωτάθλημα μου βγαίνει το λάδι να κρατηθώ με νύχια και με δόντια στην division 1 και στο κύπελλο νίκησα στον πρώτο γύρο έναν καψερό που είχε πάρει την Γκλάντμπαχ με 11-0 και στα ημιτελικά με 7-2 την Σπόρτινγκ Χιχόν. που να δείς div8 τί γίνεται..Θέλω να παίξω με ομάδα στο κύπελο με λεστερ 3.5 αστέρια...και δεν υπάρχει αντίπαλος,και αν βρει θα είναι στην άλλη πλευρά της γης...όλοι με barca πάνε..(μισητή ομάδα ),την πήρα και γω και καθάρισα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα