Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου μαλλον εχει βαλει το serial γιαυτο σου λεει χρησιμοποιητε!!!

μαλλον ΕΧΩ ή Καποιος Αλλος ΕΧΕΙ βαλει το serial??Για ποιον ενεοις οτι εχει βαλει το serial?Εμενα? Αφου το ειπα και παραπανω οτι το Serial βαζω με ολους τους τροπους( με ή χωρις παυλες μικρα η μεγαλα γραμματα κλπ).. αυτο το αρχειο 3,30 GB τι ειναι ρε παιδια? :rolleyes:

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαλλον ΕΧΩ ή Καποιος Αλλος ΕΧΕΙ βαλει το serial??Για ποιον ενεοις οτι εχει βαλει το serial?Εμενα? Αφου το ειπα και παραπανω οτι το Serial βαζω με ολους τους τροπους( με ή χωρις παυλες μικρα η μεγαλα γραμματα κλπ).. αυτο το αρχειο 3,30 GB τι ειναι ρε παιδια? :rolleyes:

Ειναι update

Δημοσ.

Ειναι update

το κλειδι για να εξαργυρωσω τον κωδικο ποιο ειναι και απο που το βρισκω αφου εχω το αυθεντικο fifa 12..???????δεν ειναι το κλειδι τελικα ο serial code?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες ενας φιλος μου πειρε το παιχνιδι και οταν μπαινει στην αρχικη φωτογραφια του παιχνιδιου κρασαρι δεν ειναι θεμα γραφικων καμια βοηθεια??Εχει Windows XP SP3

παιδια τελικα το εκανα να τρεχει το παιχνιδι με το που ολοκληρωθηκε το update.ΟΜΩΣ Εχω το ιδιο προβλημα με τον παραπανω φιλο..και εγω windos xp ελληνικα...Μολις μπαινει δειχνει την εικονα του Fifa 12 και μετα κρασαρει!!!!!!!

καμια ιδεα τι και πως??? HELP!!!!!!!!!!

Μια απαντηση???????

Επεξ/σία από rebellion
Δημοσ.

Εγω συνεχιζω να εχει το προβλημα που μολις παω να ανοιξω το ΦΙΦΑ που για να ανοιξει οπως φαινεται ειτε θελω να παιξω online η offline ανοιγει μονο με origin μου κοβεται το ιντερνετ και πρεπει να επανεκκινησω το ρουτερ...

Online επαιξα σεζον και ανεβηκα μια κατηγορια αλλα εκει με εχουν πλακωσει στις 5αρες και στις 6αρες...Δε μπορω να τους παρω τη μπαλα με τιποτα κι αυτοι με κλεινουν και μου την παιρνουν για πλακα....

Δημοσ.

παιδια τελικα το εκανα να τρεχει το παιχνιδι με το που ολοκληρωθηκε το update.ΟΜΩΣ Εχω το ιδιο προβλημα με τον παραπανω φιλο..και εγω windos xp ελληνικα...Μολις μπαινει δειχνει την εικονα του Fifa 12 και μετα κρασαρει!!!!!!!

καμια ιδεα τι και πως??? HELP!!!!!!!!!!

Μια Απαντηση??????/

Δημοσ.

Το τσίμπησα κι εγώ τελικά από αυτά τα cdkeysherebuygamesτάδε, στα 19 ευρώ. Δεν άντεχα να περιμένω την παραγγελία του Amazon, που λογικά θα έρθει στα τέλη της βδομάδας.

Μου έστειλαν τον κωδικό αμέσως και τώρα κατεβαίνει από Origin. Άιντε να δούμε.

Δημοσ.

Μου έστειλαν τον κωδικό αμέσως και τώρα κατεβαίνει από Origin. Άιντε να δούμε.

τι ενοεις τωρα κατεβαινει απο το origin?Ενοεις αυτο το αρχειο 3,30 GB που το κατεβαζει εκι στην εικονα του παιχνιδιου στο origin????Αν οχι πως το κατεβαουμε το κλειδι-κωδικο?Γενιακ αυτος ο κωδικος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Σειριακος αρθιμος που εχει το βιβλιαρακι πισω???τι παταμε στο origin??(εγω εχω το αυθεντικο παιχνιδι)

Δημοσ.

τι ενοεις τωρα κατεβαινει απο το origin?Ενοεις αυτο το αρχειο 3,30 GB που το κατεβαζει εκι στην εικονα του παιχνιδιου στο origin????Αν οχι πως το κατεβαουμε το κλειδι-κωδικο?Γενιακ αυτος ο κωδικος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Σειριακος αρθιμος που εχει το βιβλιαρακι πισω???τι παταμε στο origin??(εγω εχω το αυθεντικο παιχνιδι)

Εννοει, μιας και εγω το πηρα απο το site αυτο, οτι σου στελνουν ενα cd key, πας στο origin στο εξαργυρωση κωδικου προιοντος, βαζεις το cd key αυτο, και ξεκιναει και σου κατεβαινει. Υστερα μολις κατεβει το παιχνιδι, κανει εγκατασταση, χωρις να σου ζηταει τιποτα αλλo. Και εσυ αν βαλεις αυτον τον κωδικο που σου εχει το βιβλιαρακι του fifa στο origin, πιστευω θα στο κατεβασει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...