Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορεί να κρατήσει full replay από αγώνα ε;

Το μόνο άλλο είναι με Fraps, αλλά θα πάρει πολύ χώρο, θα θέλει μετά rendering σε διαφορετικό φορμάτ για να κατέβει το μέγεθος και θα χάνεις frames παράλληλα. :/

Για Streaming κάπου, δεν το έχω ψάξει ποτέ. Αν κι εκεί θα κατεβάζει απόδοση / ανεβάζει lag μάλλον.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) jason_theod

2) stratigos24

3) Biz_Niz

4) padelis71992

5) George9000m

6) knightofcor

7) minotavros13

8) SheikGR

9) dimitris-tzane

10) patric24

11) fixxxer29

12) polonosgr

13) npor

14) soumi

αυτη η λιγκα που θα κανετε μπορει να υποστηριξει και Νοκ Αουτ αγωνες στη δευτερη φαση?

Νομιζω πως ναι.

Δημοσ.

Νομιζω πως ναι.

θελω να δηλωσω συμμετοχη αλλα το οτι η συνδεση μου διακοπτεται οποτε της βαρεσει νομιζω θα δημιουργησει πολλα προβληματα..ποτε αρχιζετε?

Δημοσ.

Δεν ξερουμε ακομα. Να τελειωσουν οι συμμετοχες, να συννενοηθουμε ποτε μπορει ο καθε ενας και να βγαλουμε προγραμμα ποιος παιζει με ποιον και ποτε. Εσυ τι μπορεις να κανεις για τη συνδεση? Απο τι εχεις αυτες τις αποσυνδεσεις?

Δημοσ.

Βάλτε και εμένα μέσα.

nikosk22

αλλα εχω ενα προβλημα τις τελευταιες 2 μερες. Μολις παω να παιξω online μου πεταει μηνυμα οτι το online squad file δεν ειναι σωστο κ οτι πρεπει να το σβησω κ να το κατεβασω παλι. Εχεις κανεις το ιδιο προβλημα με μενα ?? κ αν ξερει κανεις καμια λυση. Που κ που μπαινει κ παιζω κανενα παιχνιδι!!

Δημοσ.

1) jason_theod

2) stratigos24

3) Biz_Niz

4) padelis71992

5) George9000m

6) knightofcor

7) minotavros13

8) SheikGR

9) dimitris-tzane

10) patric24

11) fixxxer29

12) polonosgr

13) npor

14) soumi

15) nikosk22

16) explorer21

Μολις παω να παιξω online μου πεταει μηνυμα οτι το online squad file δεν ειναι σωστο κ οτι πρεπει να το σβησω κ να το κατεβασω παλι.

Για πες μας ακριβως τι σου λεει το error αι γραψε το ακριβως οτι σου βγαζει και στο google να δεις τι ειναι και πως διορθωνεται..

Και εγώ μέσα εννοείται...(explorer21)

Ετσι!!! :devil:

Δημοσ.

We have detected you squad file does not match that of your opponent and have cancelled the match to prevent unfair play. Should your squad be corrupted or tampered with, you will need to delete your online squad file and redownload.................... Αυτο ειναι το μηνημα που μου βγαζει....

Δημοσ.

We have detected you squad file does not match that of your opponent and have cancelled the match to prevent unfair play. Should your squad be corrupted or tampered with, you will need to delete your online squad file and redownload.................... Αυτο ειναι το μηνημα που μου βγαζει....

Για ριξε μια ματια εδω: Link

Στο pc το εχεις ετσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...