Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μου δουλευει καθολου το ραδιοφωνω και επισης οταν μιλαω στο τηλεφωνο και βαζω ανοιχτη ακροαση δεν μπορει να με ακουσει ο αλλος αλα εγω πορω ειναι σαν να απενεργοποιιτε το mic ...!!! εκανα hard reset αλλα τιποτα τα ιδια...!!! lumia 925

Με 8.1 ή 10?

Δημοσ.

Είχα ξαναγραψει παλαιότερα και ειχα πει οτι ειχε σπάσει η οθονη του κινητου μου...ΟΚ φυσικολογικά δεν το καλύπτει η εγγύηση...όταν μου ήρθε πίσω από το service που το ειχε στειλει ο γερμανος δεν δούλευε η κάμερα ενώ πριν λειτουργούσε κανονικά και επιπλέον μετα από 1-2 βδομάδες το κινητό όταν εκλεισε απο μπαταρία ήταν πολύ δυσκολο να το ανοιξω και το ίδιο προσπαθουσε να ανοιξει αλλά εκλεινε και αυτη η διαδιακασια έπερνε κανα 15 λεπτά μεχρι να ανοίξει .Τώρα δεν ανοιγει με τίποτα .Όλη την  ημερα φορτίζει αλλά τίποτα ...εμφανιζει το ''ΝΟΚΙΑ΄΄ και μετά ένα φωτισμένο μαύρο..Το πήγα στον γερμανο σημερα και είπαν ότι πρέπει να πληρώσω..Για ποιον λόγο δεν το καλύπτει η εγγύηση;;Δεν ειναι λογικο

Δημοσ.

Είπα να ρωτήσω και εγώ

1) Υπάρχει τρόπος να σημαζευτει αυτό το χάλι στο menu με τις εφαρμογές? Scroll scroll και δεν τελειώνει. (Δεν το θέλω σε πλακίδια και φακέλους στην αρχική οθόνη)

2) Κάτι για επαφές να μπορώ να βάλω σε μια ομάδα περισσότερα από 24 άτομα επαφές..κάτι ποιο οργανωμένο

3) Dialer είναι πολύ χάλια .

κάτι να δείχνει ξεκάθαρα αναπάντητες εξερχόμενες εισερχόμενες όμορφα εμφανώς χωρισμένα κατά μέρα μαζί με φωτογραφίες των επαφών (αλλιώς γιατί τις βάζουμε)

4) Κάποιο app για SMS πάλι λίγο ποιο όμορφο να φαίνονται ξεκάθαρα τα διαχωριστικά ανάμεσα στις συζητήσεις, μια φωτογραφία της επαφής που συμμετέχει

Lumnia 520 w 8.1

Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

στην τελευταια εκδοση το μενου εχει κατηγοριες και αν πατησεις στην κατηγορια στις εμφανιζει ολες και επιλεγεις οποια θες

Μια βοήθεια το μενού είναι αλφαβητικά και όλα χύμα ανά γράμμα.

Εγώ θέλω πχ σε ένα φάκελο παιχνίδια να βάλω όλα τα παιχνίδια. Σε ένα φάκελο gps να βάλω ότι έχει σχέση με χάρτες σε άλλο φάκελο πχ πολυμέσα να βάλω ότι έχει σχέση με video και ήχο

Δεν βλέπω να γίνεται

Δημοσ.

Ποτέ δεν γινόταν στην οθόνη με όλες τις εφαρμογές. Αν αγόρασες τη συσκευή χωρίς να το γνωρίζεις, well...

Αυτό που θες με τους φακέλους γίνεται μόνο στην κεντρική οθόνη.

Δημοσ.

Μια βοήθεια το μενού είναι αλφαβητικά και όλα χύμα ανά γράμμα.

Εγώ θέλω πχ σε ένα φάκελο παιχνίδια να βάλω όλα τα παιχνίδια. Σε ένα φάκελο gps να βάλω ότι έχει σχέση με χάρτες σε άλλο φάκελο πχ πολυμέσα να βάλω ότι έχει σχέση με video και ήχο

Δεν βλέπω να γίνεται

α εννοείς τις εφαρμογές, μπερδεύτηκα επειδή είπες μενου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...