Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και να σκεφθείς ότι το module έχει 4-5 euros και μπορώ να το αλλάξω μόνος, αλλά θα χάσω την εγγύηση και αν συμβεί κάτι άλλο θα μείνω με το κινητό στο χέρι...

• Like 1
  • Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχως εισαι και συ απτους ατυχους...μου ειχε συμβει και μενα,εβαζα το usb και δεν φορτιζε ΑΛΛΑ δεν ξεφορτιζε γρηγορα οπως λες....κανονικα επεφτε...περαστηκε μεσω εγγυηση και ολα τζι τζι...εννοειται εκανε γυρω στις 20 μερες πανω-κατω!

*αα επισης πως λεγεται η εφαρμογη που εβγαλες;εχει βγει στο store?

Δημοσ.

*αα επισης πως λεγεται η εφαρμογη που εβγαλες;εχει βγει στο store?

Εχει βγει, αλλά δεν μπορεις να την κατεβάσεις. Έχω στείλει κωδικούς μόνο σε φίλους που θέλαν να την δοκιμάσουν. Θες να σου στείλω κωδικό;

• Like 1
Δημοσ.

Μετά από αυτή την συμφωνία στο android, βλέπω πολύ σύντομα και την lenovo να βγάζει σε κυκλοφορία ένα κινητό με windows mobile 10.

• Like 2
Δημοσ.

Μετά από αυτή την συμφωνία στο android, βλέπω πολύ σύντομα και την lenovo να βγάζει σε κυκλοφορία ένα κινητό με windows mobile 10.

Ή και rom για αυτά που έχει ήδη (βλέπε xiaomi)  ;)

• Like 2
Δημοσ.

To viber άρχισε πάλι τα ίδια.

Οι επαφές μου παραπονιούνται ότι αυτά που τους στέλνω ΔΕΝ χτυπάνε και το μήνυμα εμφανίζεται κανονικά στη συνομιλία τους σαν διαβασμένο!

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα στο 950χλ το tile με τις επαφές δεν αλλάζει παραμένει ακίνητο ... Ενώ στο 930 ανανεώνεται και δειχνει τις εικόνες των επαφών κανονικά ... Και τα 2 σε redstone.67

Δημοσ.

κυκλοφόρησε update της microsoft camera με το πολυπόθητο panorama στο release preview.

Edit: Retro κατέβασα το update, πολύ ωραίο, τώρα εμφανίζει τις μπίλιες κατά το loading. γιατί μας στέρησες το μαύρο theme?

• Like 1
Δημοσ.

To viber άρχισε πάλι τα ίδια.

Οι επαφές μου παραπονιούνται ότι αυτά που τους στέλνω ΔΕΝ χτυπάνε και το μήνυμα εμφανίζεται κανονικά στη συνομιλία τους σαν διαβασμένο!

το viber με εχει ταλαιπωρησει πολύ με την Universal ενώ φαινόταν αρχικα πως ηταν πολύ καλή. Λόγος αλλαγής κινητού

Δημοσ.

Που πήγε η Ελληνική φωνητική πλοήγηση στους χάρτες.....???? Οεο.....??? Φαίνεται σαν να παίζει κατι "κενο" στο ηχείο.... Το αντιμετωπιζει κανένας αλλος αυτο?

Retro στείλε και σε εμένα κωδικό να τσεκάρω την εφαρμογή!

Δημοσ.

το viber με εχει ταλαιπωρησει πολύ με την Universal ενώ φαινόταν αρχικα πως ηταν πολύ καλή. Λόγος αλλαγής κινητού

ακριβώς και όταν το 90% των επαφών σου έχει ανδροιδ και χρησιμοποιεί viber δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

Ηδη έχω ανοίξει θέμα αλλα δεν βλέπω να βγάζω ακρη με αυτά που ζητάω :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...