Retromaniac Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Τελικά έψαξα όλα τους beta testers και σας έστειλα κωδικό! Ευχαριστώ παιδιά! (Αν ξέχασα κανέναν, ας μου στείλει pm, μην ντραπεί ) 1
Xristaras12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 το ημερολόγιο δεν εμφανίζει τα γενέθλια των επαφών στο facebook. τα υπόλοιπα συμβάντα του facebook τα εμφανίζει κανονικά. υπάρχει καμιά λύση? lumia 830 με την τελευταία ενημέρωση (όχι insider) Το ημερολόγιο και το outlook έχουν θέμα στην τελευταία επίσημη .189 δεν αλλάζει το tile γενικότερα στις ειδοποιήσεις,θα πρέπει να του αλλάξεις μέγεθος και να το αφήσεις λίγο και έπειτα διορθώνει για εκείνη την ημέρα. 2
johnieXoX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 καλά, η ανανέωση του tile του ημερολογίου είναι άλλο πρόβλημα.. το θέμα των γενεθλίων των επαφών του facebook το έλυσα τελικά με την εγκατάσταση της εφαρμογής της microsoft που προτείνουν εδώ τελικά μάλλον χαίρομαι που το 925 μου έμεινε στα 8.1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Το ημερολόγιο και το outlook έχουν θέμα στην τελευταία επίσημη .189 δεν αλλάζει το tile γενικότερα στις ειδοποιήσεις,θα πρέπει να του αλλάξεις μέγεθος και να το αφήσεις λίγο και έπειτα διορθώνει για εκείνη την ημέρα. Στις επίσημες δεν είχα ποτέ θέμα με το tile. Μόνο όταν έβαζα insider προκύπταν πότε πότε τέτοια θέματα. Όταν ξαναγύρισα το τηλέφωνο σε επίσημες με flashaρισμα δεν ξανασυνάντησα πρόβλημα.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Στις επίσημες δεν είχα ποτέ θέμα με το tile. Μόνο όταν έβαζα insider προκύπταν πότε πότε τέτοια θέματα. Όταν ξαναγύρισα το τηλέφωνο σε επίσημες με flashaρισμα δεν ξανασυνάντησα πρόβλημα. δεν έχω περάσει ποτέ Insider ούτε κάτι άλλο και το τηλέφωνο έχει γίνει επαναφορά μάλιστα λίγο πριν την .189 επίσημη. έχει μάλλον θέμα η έκδοση η θα πρέπει να βγάλουν ενημέρωση.Δεν ξέρω τι να σου πω
Xristaras12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ερώτησις: Κάπου ακούμπησα το τηλέφωνο σήμερα και στο καπάκι(είναι και λευκό τρομάρα του)έχει αφήσει εναν ελαφρύ λεκέ σαν δαχτυλικό αποτύπωμα σε εκταση. Με τι μπορώ να το καθαρίσω; με νερό σκέτο δεν φεύγει. Μιλάμε για το 435 με το πλαστικό καπάκι όχι το γυαλιστερό
Retromaniac Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Οκ, το appraisin έβαλε το phone pins. Θα την βρείτε στα latest η με search. Οποιος θέλει ας την κάνει raise! http://appraisin.com/article/18516/phone-pins-now-available-for-windows-mobile 3
salida Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 όλο καινούρια κόλπα είσαι ρετρο... τι καινούρια κουμπάκια είναι αυτά δίπλα από το pin ?? τηλέφωνο και μήνυμα μήπως ?? 2
Retromaniac Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Raised και από εμένα και commented.Thanx!Πάει πολύ καλά, από το πουθενά σκαρφάλωσε στην 1η εξαδα στα raising. Γιατί αυτό κοιτάει ποσο γρήγορα γίνετε raise μια Εφαρμογή! 3
pntzamilis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 αν και δεν υποστηρίζει το 630 που έχω πάτησα download στο appraisin... με την ελπίδα να συνεισφέρω και εγώ στη διάδοση της εφαρμογής... Μπράβο στον Retromaniac! Πολύ θα ήθελα κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά... 2
eliasjuve Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Με το Viber τι γίνεται ,έστρωσε καθόλου με τα 10άρια ή είναι το χάλι των 8.1;
olimpiakos 7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Με το Viber τι γίνεται ,έστρωσε καθόλου με τα 10άρια ή είναι το χάλι των 8.1;Μια χαρα ειναι στα 10.. οι ειδοποιησεις είναι οκ και έχουν βάλει και βιντεοκλήση! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα