Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Retro εννοείς κανονικά Windows και όχι Windows Mobile;

Κανονικά windows απλά στο κινητό θα φαίνεται σαν mobile, και όταν είσαι σε continuum θα είναι σαν windows.

• Like 1
Δημοσ.

Κανονικά windows απλά στο κινητό θα φαίνεται σαν mobile, και όταν είσαι σε continuum θα είναι σαν windows.

Κατι τετοιο θα ειναι Retro..συνδυασμός αυτων των 2 ωστε να εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτηματα και των 2..

Δηλ. ευχρηστια  + Δυνατοτητες...γιατι δεν μπορω να φανταστω ολακερα windows σε 5.5 ιντσες οθονη ας πουμε..Τα ματια μου πονανε μονο και μονο στην σκεψη...

Τρολλαρισμα είναι αυτό ή είναι αληθινή η είδηση;

Karafake ειναι..ειπε ο Rubbino οτι απο <<μεσα>> πηγες, του ειπαν δεν υπαρχει κατι τετοιο...

Μεχρι να ετοιμασουν κατι που να αξιζει προσοχης..με androids MS editions την βλεπω την δουλεια...θα φαει η μυγα σιδερο και η MS android...χαχαχα

• Like 2
Δημοσ.

Ναι όπως είπα και fake να είναι, κάτι τέτοιο ίσως να θέλουν να κάνουν με το windows emulation που έχουν ήδη παρουσιάσει. Πιθανότατα για αυτό μπήκε και στον πάγο το απλό mobile (feature2). Γιατί αν πάνε για το άλλο δεν έχει κανένα νόημα, γαι αυτούς, να συνεχίσουν το απλό mobile.

Τώρα για τις από μέσα πηγές του Rubbino, καμία καθαρίστρια θα είναι, αλλιώς δεν εξηγείται ότι δεν έχει πέσει σε τίποτα μέσα.

• Like 3
Δημοσ.

Ήμουν μέσα στο Viber και η οθόνη έγινε γκρι...Απο κει και έπειτα έκανα restart!

Τι γίνετε;

Με την 1066 μου το εχει κανει κανα 3 φορες αυτο..ειδικα οταν εβλεπα καποιο βιντεακι..την μια εγινε γκρι..και τις αλλες δυο εκανε οπως σβηνουν οι παλιες τηλεορασεις..σαν να καιγοταν η οθονη ενα πραγμα..μεσα σε 10 μερες δεν ειναι και πολυ καλο νομιζω..αντε να βγει το αλλο update μπας και..

• Like 1
Δημοσ.

Σε τρολλαρει το Viber :P

χαχαχαχα!!

Με την 1066 μου το εχει κανει κανα 3 φορες αυτο..ειδικα οταν εβλεπα καποιο βιντεακι..την μια εγινε γκρι..και τις αλλες δυο εκανε οπως σβηνουν οι παλιες τηλεορασεις..σαν να καιγοταν η οθονη ενα πραγμα..μεσα σε 10 μερες δεν ειναι και πολυ καλο νομιζω..αντε να βγει το αλλο update μπας και..

Γκριζαρε και μετα εσβησε!!
  • Like 1
Δημοσ.

Μου το έχει και μένα ένα κινητό σε παλιότερη έκδοση. Γκριζάρισε η οθόνη και έσβησε, μετά από λίγο πατάω το κουμπί και άνοιξε κανονικά. Δεν είναι κάτι σοβαρό , πιστεύω κάποιος αισθητήρας . Αν το κάνει συνέχεια, τότε στο σέρβις για αλλαγή οθόνης όσο είναι σε εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά είναι από χθες δεν παίρνω ειδοποίηση για τα email μου, ξέρετε κάνα τρόπο να λύσω το πρόβλημα? Είμαι στο slow ring. (Creators update)

Αλλάζει μόνο ο αριθμός στο εικονίδιό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...