Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Windows-Core-OS-Surface-Phone-Italia-1-9

Το Windows Core OS και Surface Andromeda εξακολουθούν να εμφανίζονται στην τελευταία έκδοση του Insider

Ασταμάτητη η ανάπτυξη των Windows Core OS και παρά τις αμφιβολίες που προκύπτουν μετά την Build 2018 που έληξε με ένα αδιέξοδο σχετικά με το θέμα, τα ίχνη του νέου λογισμικού επανεμφανίζονται στον κώδικα του SDK Insider.

Ο WalkingCat, ένας διάσημος χρήστης διαρροών στο twitter, ο οποίος είναι πάντα έτοιμος και μας ενημερώνει σχετικά με οτιδήποτε νεώτερο υπάρχει στα Windows, το Surface, το Xbox, το Azure και το Office, κοινοποίησε στους οπαδούς του ότι βρήκε κάποια νέα εσωτερική ίχνη στον κώδικα των Windows Core OS που βρίσκονται στην πιο πρόσφατη build που κυκλοφόρησε για τους Insider Fast και μέρος του Redstone 5: 17672.

Μετά τα API του τηλεφώνου που παρουσιάστηκαν στα Windows 10 Redstone 5 και που σηματοδοτούν την πολλοστή ένδειξη που σχετίζονται με το Windows Core OS και τη μελλοντική κινητή συσκευή που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2018, ώστε να διατεθούν στην αγορά το επόμενο έτος. Επίσης ο WalkingCat βρήκε αναφορές σε ένα συγκεκριμένο "εργοστασιακό OS Holographic" με βάση το ARM64 και το Stamford, πιθανώς ένα νέο όνομα κώδικα αφιερωμένο στον συνθέτη του Xbox.

Περισσότερα εδώ: 

https://twitter.com/h0x0d/status/999170901043118080/photo/1

https://twitter.com/h0x0d/status/999173004838895616/photo/1

Επεξ/σία από Jangos
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggoshr είπε

είμαι σε αυτή την έκδοση. Μπορώ να λάβω άλλη ενημέρωση; έστω ασφαλείας;

wp_ss_20180523_0001.png

Είναι η 401. Τελικά σε insider παίρνει τελευταίο branch, χωρίς hack το 640.

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε δεν περιμένω κάτι παραπάνω. Έστω και έτσι μέχρι τα μισά του 2019 είναι καλά. Απο την απόδοση της συσκευής είμαι ικανοποιημένος για τα χρήματα 💰 που έδωσα . Ευχαριστώ πολύ.

• Like 2
Δημοσ.

βάλε γλώσσα τα ελληνικά για να κατεβάσει το πακέτο γύρω στα 15μβ. 

μετά δοκίμασε για νέα έκδοση, πάντως κάθε μήνα βγαίνει νέα έκδοση.

wp_ss_20180525_0003.png

Δημοσ.

Καλημέρα Ελληνικά είχα κατεβάσει. Έκανα προεπιλογή την Ελληνική αλλα δεν βρήκε κατι. Θα δοκιμάσω αργότερα . Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα! Με χαρα και με λυπη θα πω πως τελικα εκανα μεταβαση σε android!!

Δυστυχως ναι παιδες, πηγα στο αλλο στρατοπεδο και δε το μετανιωσα ισα ισα το καταευχαριστιεμαι! Μετα απο 3 χρονια(3 κινητα 530,532,640) wp χωρισαμε προχθες!! :D  :D :D  Πηρα το Xiaomi Redmi Note A5 (Global Rom) και παει σφαιρα! Επισης οχι, δεν εχει κολληματα που κραζαμε! Ειχα ενδοιασμους βεβαια αλλα ολα κομπλε!! Εννοειται ομως οτι επειδη πηρα android δεν σταματαω να μαθαινω νεα για το WP!

WP_20161125_21_00_21_Pro.jpg

WP_20180526_22_33_08_Pro.jpg

WP_20180526_22_33_16_Pro.jpg

WP_20180526_22_33_27_Pro.jpg

WP_20180526_22_33_52_Pro.jpg

WP_20180526_22_34_29_Pro.jpg

Επεξ/σία από olimpiakos 7
  • Like 7
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Καλορίζικο Ολυμπιακέ. Πάντως γνώμη μου έπρεπε να πας.στο best seller 4x.

Ευχαριστω Ρετρο! Να σου πω την αληθεια απτο Κωτσο το πηρα και δε το προσεξα! Παντως ναι τουμπανο και αυτο!

• Like 1
Δημοσ.

θρυλε να κατεβασεις launcer windows :D

αντε να δουμε ποσες μερες θα αντεξεις μακρια απο το 640 :D

(εχω και εγω ενα μι καπου στην ακρη, αλλα μονο με τα wp παιζω ) :D 

• Like 4
Δημοσ.

Προσωπικά μου πέρασε και εμένα πολλές φορές να την ξανακάνω για το ανδροιδες, αλλά η ιδέα της ύπαρξης αυτής της andromeda συσκευής, επί του παρόντος με κάνει να περιμένω ακόμη λίγο.  

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ εδώ και μια εβδομάδα έχω Nokia 7 plus και έβαλα τις πιο πολλές εφαρμογές της MS.

Της Google τα έχω απερνεγοποιημενα.

Το κινητό πάει πολύ καλά και οι εφαρμογές της MS όπως το onedrive πάει καλύτερα στο αντροιντ σε σχέση με το wm10, ανεβάζει π.χ. σε χρόνο ντε τε.

Η κάμερα αν και καλύτερη πιστεύω από το 950,η εφαρμογή της Νοκια είναι για κλάματα ειδικά το βραδάκι.

Σε άσχετους χρόνους όμως έρχονται και τα διαφημιστικά,κάτι που δεν το είχα στο 950.

Και αυτό σε Stock Android, φαντάζομαι στις κινεζιές τι γίνεται.

Εφαρμογές δεν βάζω,μιας και όποτε δοκίμαζα καμία,πιο πολύ διαφημίσεις έβλεπα, παρά την εφαρμογή.

Για Andromeda ευχαρίστως να περίμενα αλλά πιστεύω θα είναι πανάκριβα.

Αλλά αν βγει κάποτε και μπορώ οικονομικά να το πάρω,ούτε θα το σκεφτώ.Δεν είμαι για Android.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...