Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να περάσω τα 10άρια σε συσκευή 8.1.

Με τον οδηγό του XDA https://forum.xda-developers.com/windows-10-mobile/guide-win10-mobile-offline-update-t3527340

είναι εφικτό, μόνο εάν έχω έκδοση 8.10.14219.341 ή νεότερη. Δυστυχώς δεν μπορώ να φτάσω αυτή την έκδοση. Υπάρχει τρόπος να ξεγελάσω το κινητό για να φτάσω νεότερη έκδοση 8.1? Κι αν ναι σε τι μοντέλο; Π.χ. Lumia 930? και τι γράφω στο registry?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος πού μπορώ να βρω το .apk για τους "Χάρτες" της MS για Windows Phone (10)?

Τους έσβησα μπας και ξεκολλήσουν κάποια θέματα που είχα και είναι αδύνατο να επανεγκαταστήσω της εφαρμογή από το store του τηλεφώνου (γνωστό error, από ότι φαίνεται).

Δημοσ.
Στις 3/9/2019 στις 9:55 ΜΜ, Πέτρος είπε

Γνωρίζει κάποιος πού μπορώ να βρω το .apk για τους "Χάρτες" της MS για Windows Phone (10)?

Τους έσβησα μπας και ξεκολλήσουν κάποια θέματα που είχα και είναι αδύνατο να επανεγκαταστήσω της εφαρμογή από το store του τηλεφώνου (γνωστό error, από ότι φαίνεται).

apk??? Δουλεύεις πάνω στο project συμβατότητας με εφαρμογές Android??? Έχει εγκαταληφθεί επίσημα, αλλά κάποιοι το προσπαθούν ακόμη. Θα με ενδιέφερε πάντως :)

Δημοσ.
Στις ‎4‎/‎9‎/‎2019 στις 2:55 ΠΜ, Πέτρος είπε

δοκίμασε από δω αν δουλεύει κάτι

https://www.appx4fun.com/s.php?s=maps+

• Thanks 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Mivas (myphone) είπε

apk??? Δουλεύεις πάνω στο project συμβατότητας με εφαρμογές Android??? Έχει εγκαταληφθεί επίσημα, αλλά κάποιοι το προσπαθούν ακόμη. Θα με ενδιέφερε πάντως :)

Όχι, όχι...γράψε λάθος.

Το appx εννοούσα, τους επίσημους χάρτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω θέμα με τους χάρτες. Δες αν ευθύνεται η γλώσσα τηλεφώνου. Αν και στη δική μου συσκευή με ελληνικά λειτουργεί κανονικά η αναζήτηση (πάντα online), σε κάποιους χρήστες (όχι μόνο Ελλάδα) το συγκεκριμένο πρόβλημα είχε λυθεί, αλλάζοντας τη γλώσσα τηλεφώνου σε αγγλικά (united states). Επίσης πρόσφατα διάβασα ότι σε κάποιους αργεί να κλειδώσει το GPS. Ούτε αυτό το πρόβλημα είναι εμφανές στο τηλέφωνό μου. Τέλος βεβαιώσου ότι έχεις σύνδεση με net (cellular ή WiFi), διαφορετικά η offline αναζήτηση όπως είναι γνωστό δε λειτουργεί. 

Οι ρυθμίσεις μου είναι οι εξής (σε οποιαδήποτε συσκευή με W10):

settings->Time & language->Language:

(1) επιλογή: English (United States)

(2) επιλογή: Ελληνικά

settings->Time & language->Region:

Country/Region: United States

Regional format: Greek (Greece)

Επεξ/σία από marios28
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, marios28 είπε

Δεν έχω θέμα με τους χάρτες. Δες αν ευθύνεται η γλώσσα τηλεφώνου. Αν και στη δική μου συσκευή με ελληνικά λειτουργεί κανονικά η αναζήτηση (πάντα online), σε κάποιους χρήστες (όχι μόνο Ελλάδα) το συγκεκριμένο πρόβλημα είχε λυθεί, αλλάζοντας τη γλώσσα τηλεφώνου σε αγγλικά (united states). Επίσης πρόσφατα διάβασα ότι σε κάποιους αργεί να κλειδώσει το GPS. Ούτε αυτό το πρόβλημα είναι εμφανές στο τηλέφωνό μου. Τέλος βεβαιώσου ότι έχεις σύνδεση με net (cellular ή WiFi), διαφορετικά η offline αναζήτηση όπως είναι γνωστό δε λειτουργεί. 

Οι ρυθμίσεις μου είναι οι εξής (σε οποιαδήποτε συσκευή με W10):

settings->Time & language->Language:

(1) επιλογή: English (United States)

(2) επιλογή: Ελληνικά

settings->Time & language->Region:

Country/Region: United States

Regional format: Greek (Greece)

Ίδιες επιλογές έχω και είμαι οκ.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που έχετε ως πρώτη τα αγγλικά, είναι το κινητό σας στα αγγλικά, σωστά; Θέτοντας country/region: USA, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Δημοσ.
Στις 12/9/2019 στις 4:55 ΜΜ, caveneo είπε

Από τη στιγμή που έχετε ως πρώτη τα αγγλικά, είναι το κινητό σας στα αγγλικά, σωστά; Θέτοντας country/region: USA, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Ναι. Γλώσσα τηλεφώνου θα έχεις τα αγγλικά. Με region usa δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν τα δοκίμασες, δες αν σου λειτουργεί η αναζήτηση με αυτές τις ρυθμίσεις.

Στις 2 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο surface event. Προμοτάρεται περισσότερο από ό,τι συμβαίνει συνήθως (μετά το '15) και θα είναι livestreamed. Εκτός των άλλων, ακούγεται για surface με ARM (8cx λογικά) και ίσως κάποια αναφορά για το αναδιπλούμενο laptop και τα WCOS (lite shell). 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανακοινωθηκε επιτελους το αναμενομενο Surface phone, ονομαζεται Surface Duo και τρεχει φυσικα android!! 😀

surface-duo.png

Surface-Duo-2.jpg

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που ειναι βρε παιδια το surface phone που περιμενετε απο το 2015???
Α τελικα θα ειναι Surface Android Phone ?? Ελα και στα δικα μας εμεις οι ελευθεροι....
Forza Microsoft......!!!!Android και ξερο ψωμι λεμε!!lol.gifninja_hide.giflipssealed.gif

Επεξ/σία από panos9553
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, panos9553 είπε

Που ειναι βρε παιδια το surface phone που περιμενετε απο το 2015???
Α τελικα θα ειναι Surface Android Phone ?? Ελα και στα δικα μας εμεις οι ελευθεροι....
Forza Microsoft......!!!!Android και ξερο ψωμι λεμε!!lol.gifninja_hide.giflipssealed.gif

Καλά το πάει. Αν πρόσεξες φτιάχνει το surface neo που είναι Intel + windows 10 x. Επίσης φτιάχνει και τηλέφωνο με το ίδιο concept αλλά android για να έχει εφαρμογές. Πιθανών αν πετύχει το neo, που είναι πιο εύκολο να πετύχει από το τηλ έχοντας windows, τότε να αποκτήσει αρκετές εφαρμογές optimized για τις 2 οθόνες ωστε να βάλει παράλληλη έκδοση surface duo με windows αφού θα έχει εφαρμογές από το neo.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...