Zerg13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, jim_p είπε Δεν εχουν τα wp ειδοποιησεις εκτακτης αναγκης? Δεν θελω να γινω κακος, αλλα ποιος ο λογος να το ποσταρεις εδω οταν εχουμε τοσα θεματα για τον κορονοϊο? Δεν καταλαβαινω αλλα γιατι ειμαστε offtopic? Εχω wp lumia 640 XL και δεν παιρνω emergency alerts. Θα προτιμουσα μια λυση καλυτερη απο αυτη του cameranek, που ειναι για μη smartphone τηλεφωνα.αν δεν βρεθει τελικα θα κανω αυτο 1
jim_p Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Οκ, ζητω συγγνωμη, δεν ειδα τα παραπανω ποστ που λεγανε οτι δεν ηρθε η ειδοποιηση.
Zerg13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 46 λεπτά πριν, jim_p είπε Οκ, ζητω συγγνωμη, δεν ειδα τα παραπανω ποστ που λεγανε οτι δεν ηρθε η ειδοποιηση. Καμια σχεση, ολα οκ. 1
otso Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Λοιπον εχουμε κινητο lumia 532 με windows 10 της μικρης μου κορης που το εχει 5 χρονια και την βολευει και δεν το αλλαζει . Σημερα το ανοιξε και πηγε να βγαλει φωτο αλλα η καμερα δεν εδειχνε στην οθονη το θεμα (δηλαδη μαυριλα) και ελεγε να γινει επανεκκινηση του κινητου . Γινεται επανεκκινηση και υπαρχει το φοντο της επιφανειας εργασιας αλλα κανενα εικονιδιο , εκτός εκτος της μπαρας αναζητησης για τις εφαρμογες (που βεβαια αν αναζητησεις δεν στις βγαζει ) Επισης οι ρυθμισεις δουλευουν κανονικα . Μας χαθηκαν λοιπον τα εικονιδια των εφαρμογων , καμμια ιδεα;
Retromaniac Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, otso είπε Λοιπον εχουμε κινητο lumia 532 με windows 10 της μικρης μου κορης που το εχει 5 χρονια και την βολευει και δεν το αλλαζει . Σημερα το ανοιξε και πηγε να βγαλει φωτο αλλα η καμερα δεν εδειχνε στην οθονη το θεμα (δηλαδη μαυριλα) και ελεγε να γινει επανεκκινηση του κινητου . Γινεται επανεκκινηση και υπαρχει το φοντο της επιφανειας εργασιας αλλα κανενα εικονιδιο , εκτός εκτος της μπαρας αναζητησης για τις εφαρμογες (που βεβαια αν αναζητησεις δεν στις βγαζει ) Επισης οι ρυθμισεις δουλευουν κανονικα . Μας χαθηκαν λοιπον τα εικονιδια των εφαρμογων , καμμια ιδεα; Σύνδεσε το κινητό στο pc να πάρεις backup και μετά κάνε reset το κινητό...
Zerg13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 17/3/2020 στις 8:58 ΜΜ, cameranek είπε Υπηρεσία Επικοινωνιών Εκτάκτου Ανάγκης 112 Αν δεν έχετε έξυπνο κινητό (smartphone), μπορείτε να εγγραφείτε παρακάτω ή καλώντας το 112, προκειμένου να λαμβάνετε ειδοποιήσεις με σύντομα μηνύματα ... https://112.gr/el-gr/ https://www.protothema.gr/greece/article/983792/koronoios-112-poioi-kai-giati-den-elavan-to-minuma-deite-pos-tha-eggrafeite-vima-vima-stin-platforma/ Καποια αλλη λυση υπαρχει για να λαμβανουμε τα μηνυματα εκτακτου αναγκης; Δεν ελαβα τιποτα παλι. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2020 από Zerg13
Retromaniac Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 22 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Καποια αλλη λυση υπαρχει για να λαμβανουμε τα μηνυματα εκτακτου αναγκης; Δεν ελαβα τιποτα παλι. https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/6282/Android.html?o=mobile
Mivas (myphone) Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Υπάρχουν ακόμη άτομα που ασχολούνται με Windows Phone εδώ; Γενικά βλέπω δεν έχει ζωή στο νήμα... Τελευταία άφησα ένα Android του 2014 που είχα στην άκρη και για κάθε μέρα έχω Lumia 830 Gold (Limited) Edition στα τελευταία 10άρια του Γενάρη. Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει κάτι, η εμπειρία είναι πολύ καλύτερη από τα αντίστοιχα Android... Σκέφτομαι κάποια στιγμή να δοκιμάσω και το 950, αλλά για την ώρα είμαι εντάξει με το 830 εκτός από θέμα κάμερας (αν και δεν την πολυχρησιμοποιώ πια)...
Retromaniac Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Mivas (myphone) είπε Υπάρχουν ακόμη άτομα που ασχολούνται με Windows Phone εδώ; Γενικά βλέπω δεν έχει ζωή στο νήμα... Τελευταία άφησα ένα Android του 2014 που είχα στην άκρη και για κάθε μέρα έχω Lumia 830 Gold (Limited) Edition στα τελευταία 10άρια του Γενάρη. Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει κάτι, η εμπειρία είναι πολύ καλύτερη από τα αντίστοιχα Android... Σκέφτομαι κάποια στιγμή να δοκιμάσω και το 950, αλλά για την ώρα είμαι εντάξει με το 830 εκτός από θέμα κάμερας (αν και δεν την πολυχρησιμοποιώ πια)... Στο 950 δεν μου παίζει σωστά στον browser, το skroutz αλλά και το Insomnia λίγο τα παίζει. Επίσης για κάποιο λόγο με τον browser ανοικτό ζεστένεται πάρα πολύ και η μπαταρία φεύγει αέρας... Εσένα παίζουν αυτά; 1
cameranek Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Στο 950 δεν μου παίζει σωστά στον browser, το skroutz αλλά και το Insomnia λίγο τα παίζει. Επίσης για κάποιο λόγο με τον browser ανοικτό ζεστένεται πάρα πολύ και η μπαταρία φεύγει αέρας... Εσένα παίζουν αυτά; στα 640 που δουλευω καθημερινα δεν εχω προβλημα, η καταναλωση μπαταριας ειναι θεμα του λειτουργικου, γιατι εχω αρκετα και μετραω την αποδοση της μπαταριας με μετρητη και απο 2500mah αρχικη τωρα εχουν παει απο 2200 εως 2300mah. κρατανε με σερφαρισμα περιπου 3,5 ωρες.
Retromaniac Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, cameranek είπε στα 640 που δουλευω καθημερινα δεν εχω προβλημα, η καταναλωση μπαταριας ειναι θεμα του λειτουργικου, γιατι εχω αρκετα και μετραω την αποδοση της μπαταριας με μετρητη και απο 2500mah αρχικη τωρα εχουν παει απο 2200 εως 2300mah. κρατανε με σερφαρισμα περιπου 3,5 ωρες. Το skroutz συγκεκριμένα σου παίζει;
cameranek Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 17 ώρες πριν, Retromaniac είπε Το skroutz συγκεκριμένα σου παίζει; τι ακριβώς σου κάνει; έκανα και αναζήτηση...
Mivas (myphone) Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 23 ώρες πριν, Retromaniac είπε Στο 950 δεν μου παίζει σωστά στον browser, το skroutz αλλά και το Insomnia λίγο τα παίζει. Επίσης για κάποιο λόγο με τον browser ανοικτό ζεστένεται πάρα πολύ και η μπαταρία φεύγει αέρας... Εσένα παίζουν αυτά; το skroutz εντάξει είναι σε μένα. Το insomnia όντως έχει προβλήματα. Έχουμε και Monument πάντως ο οποίος έχει και άφθονους User agents, μπορείς να πειραματιστείς εκεί Μιας και ανέφερα user agents. Ξέρει κανείς από modding? Θέλω να αντικαταστήσω έναν User Agent μιας εφαρμογής με έναν άλλο. Βρήκα τα xml και dll αρχεία στο xap αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς να αλλάξω...
Retromaniac Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, cameranek είπε τι ακριβώς σου κάνει; έκανα και αναζήτηση... Πιο μέσα ακόμη όταν πατάω να δω αποτελέσματα μου δείχνει μόνο 1 (γίνονται render το ένα πάνω στο άλλο). 1 ώρα πριν, Mivas (myphone) είπε το skroutz εντάξει είναι σε μένα. Το insomnia όντως έχει προβλήματα. Έχουμε και Monument πάντως ο οποίος έχει και άφθονους User agents, μπορείς να πειραματιστείς εκεί Μιας και ανέφερα user agents. Ξέρει κανείς από modding? Θέλω να αντικαταστήσω έναν User Agent μιας εφαρμογής με έναν άλλο. Βρήκα τα xml και dll αρχεία στο xap αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς να αλλάξω... Θα τον δοκιμάσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα