Conan2046 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Ξεκίνησα την θύελλα του James Ellroy, http://www.klidarithmos.gr/thyella Δεν έχω αποφασίσει αν πρέπει να την συνεχίσω, να την σταματήσω, να διαβάσω πρώτα το πρώτο βιβλίο της σειράς. 1
LongTom Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Το διάβασα πέρσι, αλλά μόλις φέτος έγινε "ιν" A JOURNAL OF THE PLAGUE YEAR, DANIEL DEFOE Ωραίο βιβλίο, ολίγον καταθλιπτικό, αλλά να βλέπουμε και τα χειρότερα. | | Τζαμπαντάν - 100% νόμιμα - από το παρακάτω λινκ: https://standardebooks.org/ebooks/daniel-defoe/a-journal-of-the-plague-year 1
Asevastos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Έχουμε καμία καλή πρόταση για βιβλίο στυλ αυτών του Dan Brown; 1
gazp Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Θα πρότεινα σε όσους αρέσουν τα ψυχολογικά /αστυνομικά να διαβάσουν κάποιο βιβλίο του Sebastian Fitzek. Προσωπικά μου άρεσαν πολύ "το δέμα" και η "θέση 7α", αλλά αυτό με το οποίο ξετρελάθηκα ήταν "το πείραμα" 1
wizzy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 23 ώρες πριν, gazp είπε Θα πρότεινα σε όσους αρέσουν τα ψυχολογικά /αστυνομικά να διαβάσουν κάποιο βιβλίο του Sebastian Fitzek. Προσωπικά μου άρεσαν πολύ "το δέμα" και η "θέση 7α", αλλά αυτό με το οποίο ξετρελάθηκα ήταν "το πείραμα" Δεν είμαι fan της αστυνομικής λογοτεχνίας, αλλά "έπεσαν" στα χέρια μου και τα τρία βιβλία του Fitzek που αναφέρεις (φαντάζομαι ότι το τρίτο που αναφέρεις είναι το "Η θεραπεία" 😃 ) και τα διάβασα "μονορούφι". Τα συστήνω ανεπιφύλακτα.
*nenya* Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Gabriel García Márquez - Chronicle of a Death Foretold (υπάρχει και σε Αγγλική αλλά και σε Ελληνική μετάφραση, επέλεξα την Αγγλική) Η δολοφονία έχει γίνει, οι δολοφόνοι έχουν συλληφθε, η αιτία του εγκλήματος έχει φανερωθεί...και όμως, ένα μυστήριο ακόμα πλανάται πάνω απ'τον θάνατο του Santiago Nasar. Ο Márquez με τις ολοζώντανες περιγραφές του παρασέρνει τον αναγνώστη και η ιστορία κυλάει σαν νερό. Επίσης, είναι πολύ μικρό βιβλίο, κάτω από 150 σελίδες, διαβάζεται σε λιγότερο από μισή μέρα δηλαδή αν θέλει κάποιος μονορούφι. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από *nenya* 2 1
Conan2046 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Εν μέσω πανδημίας δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό να προτείνω τέτοια βιβλία αλλά είναι πολύ καλό: https://ikarosbooks.gr/655-stathmos-enteka-ebook.html Σταθμός Έντεκα, εκδόσεις Ίκαρος, μια πανδημία αφανίζει το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού, όμως δεν είναι δράσης ή τρόμου. Αλήθεια ο Ιανός σταμάτησε να πουλάει e-books πλην αυτών που είχε ήδη; Μπαίνω και δεν βλέπω καινούριες κυκλοφορίες και ήταν ευκολία αντί να μπαίνω σε κάθε εκδοτικό οίκο ξεχωριστά. Υπάρχει άλλο αντίστοιχο σάιτ;
giorgos04 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις διάβασα αυτό. Εξαιρετικό βιβλίο. Σε κρατάει σε ένταση και διατηρεί σε υψηλά επίπεδα το ενδιαφέρον για την συνέχεια. Περιγραφή της παλιάς Αθήνας,περπατάς στους δρόμους της, αντιλαμβάνεσαι την πείνα. .. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από giorgos04 1
gazp Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Στις 18/3/2020 στις 7:47 ΜΜ, wizzy είπε Δεν είμαι fan της αστυνομικής λογοτεχνίας, αλλά "έπεσαν" στα χέρια μου και τα τρία βιβλία του Fitzek που αναφέρεις (φαντάζομαι ότι το τρίτο που αναφέρεις είναι το "Η θεραπεία" 😃 ) και τα διάβασα "μονορούφι". Τα συστήνω ανεπιφύλακτα. τη θεραπεια τη διαβασα προσφατα, τωρα που πηρα φορα :p. "Η θεση 7α", "το δεμα" και "το πειραμα" ηταν τα βιβλια που ανεφερα :)
wizzy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gazp είπε τη θεραπεια τη διαβασα προσφατα, τωρα που πηρα φορα :p. "Η θεση 7α", "το δεμα" και "το πειραμα" ηταν τα βιβλια που ανεφερα ΟΚ, δεν είχα ιδέα ότι είχε εκδοθεί και "Το πείραμα" στα ελληνικά! Thanks man! Edit: Εκδόθηκε πρόσφατα και το "Ο τρόφιμος". Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2020 από wizzy
barrcode Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν υπάρχει κάποιο online store με βιβλία στα ελληνικά? Έχω πάρει την γκουμουτσα το Sapiens του Harari και είναι τόσο ογκώδες που δεν με βολεύει για διάβασμα στο κρεββάτι. Γι αυτό τον λόγο σκέφτομαι να επενδύσω σε κάποιο ταμπλέτ,όμως νομίζω ότι δεν υπάρχει ποκιλία στα ελληνικά. Αφου μεταφράζονται σχεδόν όλα τα βιβλία που βγαίνουν ,γιατί δεν βγαίνουν και σε μορφή ebook????
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, barrcode είπε Καλησπέρα, Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν υπάρχει κάποιο online store με βιβλία στα ελληνικά? Έχω πάρει την γκουμουτσα το Sapiens του Harari και είναι τόσο ογκώδες που δεν με βολεύει για διάβασμα στο κρεββάτι. Γι αυτό τον λόγο σκέφτομαι να επενδύσω σε κάποιο ταμπλέτ,όμως νομίζω ότι δεν υπάρχει ποκιλία στα ελληνικά. Αφου μεταφράζονται σχεδόν όλα τα βιβλία που βγαίνουν ,γιατί δεν βγαίνουν και σε μορφή ebook???? Θα έλεγα πως η συντριπτική πλειοψηφία των βιβλίων που μεταφράζονται κυκλοφορούν αμέσως και σε e-book. Οι δικές μου μεταφράσεις, για τις οποίες έχω εικόνα, σίγουρα, υπογράφουμε άλλωστε και τα σχετικά τροποποιημένα συμβόλαια που αναφέρουν και την ηλεκτρονική έκδοση. Δεν ξέρω αν πωλούνται κάπου όλων των εκδοτικών οι τίτλοι, αλλά σίγουρα ο κάθε εκδοτικός θα έχει στο site του τα δικά του. Παράδειγμα (τυχαίος τίτλος, άσχετος με εμένα, μη θεωρήσει κανείς πως κάνω "διαφήμιση") εδώ: https://www.dioptra.gr/vivlio/istoria-filosofia-politismoi/pos-xanetai-mia-patrida/ Δες επίσης και εδώ: https://www.ebooks4greeks.gr/ για δωρεάν τίτλους.
barrcode Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Snoob είπε Θα έλεγα πως η συντριπτική πλειοψηφία των βιβλίων που μεταφράζονται κυκλοφορούν αμέσως και σε e-book. Οι δικές μου μεταφράσεις, για τις οποίες έχω εικόνα, σίγουρα, υπογράφουμε άλλωστε και τα σχετικά τροποποιημένα συμβόλαια που αναφέρουν και την ηλεκτρονική έκδοση. Δεν ξέρω αν πωλούνται κάπου όλων των εκδοτικών οι τίτλοι, αλλά σίγουρα ο κάθε εκδοτικός θα έχει στο site του τα δικά του. Παράδειγμα (τυχαίος τίτλος, άσχετος με εμένα, μη θεωρήσει κανείς πως κάνω "διαφήμιση") εδώ: https://www.dioptra.gr/vivlio/istoria-filosofia-politismoi/pos-xanetai-mia-patrida/ Δες επίσης και εδώ: https://www.ebooks4greeks.gr/ για δωρεάν τίτλους. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Απο ότι καταλαβαίνω είναι ακόμα δύσχρηστη η φάση.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, barrcode είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Απο ότι καταλαβαίνω είναι ακόμα δύσχρηστη η φάση. To e-book εξακολουθεί να έχει χαμηλή διείσδυση στην αγορά, οπότε δεν του δίνεται η ανάλογη βαρύτητα. Τελευταία φορά που το είχα συζητήσει με τη διευθύντρια εκδόσεων μεγάλου οίκου, μου είχε αναφέρει πως όλες οι έρευνες που έχουν στα χέρια τους δείχνουν αδιαφορία (αν όχι αντίδραση) στο e-book από μια βασική ομάδα αναγνωστών, τις γυναίκες άνω των 40, οπότε δεν υπάρχει ιδιαίτερη επένδυση/προώθηση σε αυτό το κομμάτι. Γενικότερα, ασχέτως επιμέρους ομάδων, τα στοιχεία δείχνουν προτίμηση στο "απτό" βιβλίο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα