Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι οι παλαμες επισης.

μικρός είχα ακούσει πως άμα την παίζεις βγάζεις τρίχες στις παλάμες και δεν την έπαιζα για 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ! μετά έμαθα πως δεν ισχύει και συνέχισα το έργο μου.

Δημοσ.

Από το ένα άκρο τρίχα,βαρβατίλα-απλυσιά να πάμε στο άλλο άτριχος.Προσωπικά μου είναι και τα δύο απωθητικά.

Αυτό το άτριχο εντελώς,στήθος ,πόδια κλπ είναι αποκρουστικό γιατί μου φαίνεται τελείως αφύσικο.Καθαρός και περιποιημένος αν είναι ο άλλος δεν βλέπω το πρόβλημα.Φυσικά είναι και η μόδα αλλά την λογική ότι το κάνουν τα μοντέλα γιατί όχι κι εγώ δεν την κατανοώ.Η διαφορά που έχει κάποιος μ'ένα μοντέλο είναι στην τρίχα δηλαδή.Αλλά περί ορέξεως...

Δημοσ.

φτηνιαρη

24.page.jpg

σιγά μην δώσω ένα κάρο λεφτά για να την παίζω , έχω και το χέρι μου που είναι δωρεάν.

Δημοσ.

Ερώτηση προς τις γυναίκες:

Σας αρέσει ένας άνδρας με ξυρισμένο όλο το σώμα (εκτός τα μαλλιά του πάνω κεφαλιού) ή ένας με λίγη τριχοφυία (να μην είναι σαν γορίλλας)και ξυρισμένη μόνο την περιοχή στα γεννητικά του όργανα?

Δημοσ.

Eνδιαφερουσα σκεψη... Και πως τον ξυριζεις το κωλο? βαζεις το καθρεφτη απο πισω?

Μετα απο πόσο καιρο ξαναφυτρωνουν?

Αργούν! Αλλά καθαρίζεσαι αμέσως!

Την πρώτη φορά που το δοκιμάζεις νοιώθεις λίγο αδερφή αλλά όταν τις ξυρίσεις, επιβεβαιώνεις το λογικό: καθαριότητα.

Βασικά όλοι μας δεν έχουμε μουστάκι. Για τους Έλληνες του 1950 είμαστε καραδδερφάρες....

Το να ξυρίζεσαι επειδή το θέλεις το "αποζιτεις" (θέλεις να βλέπεις το πόδι σου ξυρισμένο η την πλάτη σου κτλ) είναι gay δεν το συζητώ γιατί για να ΘΕΛΕΙΣ κάτι τέτοιο πάει να πει πως δεν αποδέχεσαι τον εαυτό σου σαν άντρας με το αντρικό χαρακτηριστικό της τρίχας και σαρεσει το παιδικό/γυναικείο πρότυπο του απαλού δέρματος .-

Από εκεί και πέρα το αντίστροφο δεν ισχύει δηλαδή αν για τον x,ψ λόγο αναγκαστείς η οικειοθελώς λόγο ανωτέρας βίας πρέπει να ξυριστείς αυτό δεν σε κάνει gay.. είσαι όσο άντρας ήσουν και πριν.. γιατί πολύ απλά δεν είναι ότι δεν αποδέχεσαι τον εαυτό σου με τις τρίχες απλά ένα εξωτερικό τρίτο γεγονός σε αναγκάζει..

Πχ η κοπέλα αρνείται να σε "περιποιηθει" :P σε συγκεκριμένα σημεία λόγο της τρίχας οποτε και σου ζητάει να τις απομακρύνεις από εκεί...

η στην δουλειά σου δεν επιτρέπεται το μούσι..

η το μούσι το καλοκαίρι (επειδή δεν κανεις και συχνά μπάνιο :P ) σε κάνει ξύνεσαι κτλ... :P

Κανείς δεν είναι τέλοιος. Η ανάγκη για βελτίωση της εμφάνισης και η ανάγκη να νοιώθεις καλά, πάντα υπήρχε στον άνθρωπο. Δες σκουλαρίκια, δες βάψιμο μαλλιών. Ακόμα και η φύση έχει υιοθετήσει τακτικές για προσέλκυση του άλλου φύλου.

Είναι πως αισθάνεται κάποιος. Προσωπικά θεωρώ ότι η λίγο τρίχα, το πολύ 2-3 χιλιοστά είναι το ιδανικό για το ανδρικό στήθος και όπου αλλού θες. Το ξύρισμα λάμπα και η αφάνα, είναι για το λούτσο, όπως και να το δεις......

Κάποιοι φίλοι μου ξυρίζουν μέχρι και τα χέρια. Εγώ αυτό το θεωρώ υπερβολικό και δεν θα το έκανα, γιατί εγώ δε θα ένοιωθα άνετα με τον εαυτό μου. Δεν τους κατηγορώ όμως γιατί απλά στη ζωή αυτή δεν υπάρχει το απόλυτο σημείο αναφοράς του τι είναι σωστό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...