Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Το ξύρισμα στη γενετήσια περιοχή(άντρα ή γυναίκας) μπορεί να παίξει το ρόλο των προκαταρκτικών... Αυτά είναι θέματα συζήτησης...
athlios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Το ξύρισμα στη γενετήσια περιοχή(γυναίκας) μπορεί να παίξει το ρόλο των προκαταρκτικών... Αυτά είναι θέματα συζήτησης... Ή μπορει να παιξει και σαν θεμα συζητησης στην δουλεια ξερωγω...
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δεν αγκυλώνει το πουλί, είναι πιο smooth οι μπάλες και δεν μαζύει τόση μυρωδιά αν έχει sweaty balls. Βολεύει μια χαρά. Τους μαζεύεις πάνω και γίνεται αεροδρόμιο η φάση
Liverpool89 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Και με αποτριχωτικη κρεμα εχεις το ιδιο αποτελεσμα χωρις τις επιπτωσεις του ξυραφιου.. και βγαινουν μετα απο 4-5 μερες οι πρωτες... Οσο για το ποιος ειναι αντρα δεν το αναλυω.. Ο καθενας μας οπως νιωθει.. Εγω βγαζω τα φρυδια μου στο κεντρο γιατι αλλις ειναι αντιαισθητικο και ειναι λες και εχω μονο ενα φρυδι.. Ξυριζω την επιμαχη περιοχη και το καλοκαιρι τις μασχαλες μου...Τωρα για τι το κανω γιατι μ'αρεσει... Την σημερον μερα αυτα δεν πρεπει να ειναι ταμπου..δεν λεω ο αντρας να βαφεται αλλα να περιποιειται...
freedubus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Να τις καψαλίζετε με αναπτήρα άμα είστε άντρες, όπως κάνουν στα γουρούνια με το καμινέτο πριν τα ψήσουν.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Να τις καψαλίζετε με αναπτήρα άμα είστε άντρες, όπως κάνουν στα γουρούνια με το καμινέτο πριν τα ψήσουν. Εσυ παρε αυτο για να κανεις την δουλεια σου...
freedubus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Φίλε αυτό θα το πάρω για να κόψω το λαιμό μου από αυτί σε αυτί. Ον τόπικ, πηγαίντε όποιος δεν έχει πάει σε μπαρμπέρη να σας κάνει ξύρισμα με τέτοια φαλτσέτα. Μετράει.
athlios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Ακομα θυμαμαι τη μερα που εμαθα οτι φιλος πηρε τετοια φαλτσετα. ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ τηλεφωνο και ψησιμο να ερθει στο καφε που καθομασταν. Εσκασε μυτη σα να τον ειχε βιασει γατα το προηγουμενο βραδυ.
freedubus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μπράβο του που τόλμησε πάντως. Εγώ δεν έχω τολμήσει γιατί είμαι μούσιας, ξυρίζομαι 1 φορά το μήνα το πολύ για να γίνεται ανανέωση του χωραφιού. Και χρησιμοποιώ τέτοια αλλά φαλτσέτα όχι, θέλει τέχνη.
athlios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Tρελο γελιο ρε πουστη. Μετα βελτιωθηκε αλλα και παλι ειχε κανα 2 βαθια κοψιματα. Η πρωτη μερα ειναι ολα τα λεφτα.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 το καλό το παλληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι: http://www.youtube.com/watch?v=oRKbez1LpWU
pournaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Και με αποτριχωτικη κρεμα εχεις το ιδιο αποτελεσμα χωρις τις επιπτωσεις του ξυραφιου.. και βγαινουν μετα απο 4-5 μερες οι πρωτες... Οσο για το ποιος ειναι αντρα δεν το αναλυω.. Ο καθενας μας οπως νιωθει.. Εγω βγαζω τα φρυδια μου στο κεντρο γιατι αλλις ειναι αντιαισθητικο και ειναι λες και εχω μονο ενα φρυδι.. Ξυριζω την επιμαχη περιοχη και το καλοκαιρι τις μασχαλες μου...Τωρα για τι το κανω γιατι μ'αρεσει... Την σημερον μερα αυτα δεν πρεπει να ειναι ταμπου..δεν λεω ο αντρας να βαφεται αλλα να περιποιειται... Το οτι δεν αεριζεται σωστα η περιοχη και τρεχει ο ιδρωτας σα νερο ολο το καλοκαιρι δε σε ενοχλει; Ειδικα στις μασχαλες μια φορα το δοκιμασα, και αν και δεν ιδρωνω πολυ γενικα, ημουνα μουσκεμα ολη μερα κατω απο τις μασχαλες και με ενοχλουσε και η ιδεα να κολλαει μονιμα το δερμα μεταξυ του.
Liverpool89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Λυση που υπαρχει για αυτο ειναι να τις παιρνεις με μια κουρευτικη μηχανη , ωστε να αερωσουν...
pournaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Λυση που υπαρχει για αυτο ειναι να τις παιρνεις με μια κουρευτικη μηχανη , ωστε να αερωσουν... Ετσι ναι...
Luxx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Τι λετε για την Philips TT2040; Την θελω και για ξυρισμα προσωπου, αλλα και για κουρεμα του σωματος. Εχει αρκετες κεφαλες και μηκη κουρεματος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις