Προς το περιεχόμενο

Στο πλευρό της Ελλάδας οι Anonymous του διαδικτύου


departed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σίγουρα φταίει και ο λαός στο βαθμό που ψήφιζε τόσα χρόνια τους 2 του δικομματισμού.

Αν ήμουνα από αυτούς που πανηγύριζαν για τους ολυμπιακούς του 2004 του "τεχνοκράτη" Σημίτη ή από αυτούς που το ρίξανε στον Καραμανλή για να.. αλλάξουν τα πράγματα θα ένιωθα πολύ μα πολύ μαλάκας τώρα.

Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ. Και δεν πήγαν στο λαό τα υπερκέρδη της διαφθοράς αλλά σε μια μικρή ελιτ που συνεχίζει να κερδίζει ακόμα και σήμερα. Εκτός και αν νομίζει κανείς ότι 350 δις χρέος δημιουργήθηκαν επειδή δεν κόβαμε αποδείξεις όταν αγοράζαμε ρούχα. Η από το παραμύθι του "διογκωμένου" δημόσιου τομέα και των τεμπέληδων και αντιπαραγωγικών ελλήνων.

Ο λαός όμως καλείται να πληρώσει τα σπασμένα. Και τώρα που γονάτισε από τα μέτρα, θα μπει σε εφαρμογή το σχέδιο ξεπουλήματος οτιδήποτε κερδοφόρου υπάρχει σε αυτή τη χώρα για ψίχουλα. Πράγμα που νομοτελειακά θα φέρει μεγαλύτερη ακρίβεια και μεγαλύτερη υποβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Και τι θα έχουμε κερδίσει από όλο αυτό? Οι δανειστές μας θα έχουν πάρει τα λεφτά τους πίσω (με τους τόκους βεβαίως)! Ποιοι είναι οι δανειστές μας? Τράπεζες κυρίως που δανείζονται από την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα με 2% για να το δανείσουν σε μας με επιτόκιο μέχρι και 10%! Τρελές επενδύσεις με μηδενικό ρίσκο, γιατί αν η χώρα πάει να χρεοκοπήσει θα επέμβει το αγαπημένο μας ΔΝΤ! Που θα δανείσει τη χώρα που "κινδυνεύει" με το αζημίωτο βέβαια, και θα απαιτήσει μέτρα λιτότητας και ξεπουλήματα. Αυτή είναι η βοήθεια του ΔΝΤ. Βοηθάει στην αναδιανομή του πλούτου από τους φτωχούς στους πλούσιους. Να ναι καλά οι άνθρωποι!

Για να μην πιάσω τα CDS που ανέφερε ο φίλος παραπάνω. Τον τρόπο δλδ να τζογάρει οποιοσδήποτε στη χρεοκοπία ενός κράτους και στα παιχνίδια που παίζονται γύρω από αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν το ελληνικο κρατος θεωρησει το χρεος παρανομο και καταχρηστικο με λιγα λογια απεχθες,τοτε μπορει να να μειωσει το υψος του χρεους αποτομα και να το ξεχρεωσει οποτε θα εχει χρημα στα ταμεια.Αρκει βεβαια να εχει αλλαξει η κυβερνηση που θα το κανει αυτο,που φυσικα ετσι γινεται παντα.Οι παλαιοι την κανουν στο εξωτερικο και οι καινουριοι καλουνται να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα.Το αν γυρισουμε στη δραχμη,τοτε ολα τα εισαγωμενα θα φτασουν σε τιμες σχεδον απελπιστικες για να μπορει καποιος να αγορασει, αλλα........τα ελληνικα προιοντα θα ειναι πολυ φθηνα.Δηλαδη τα προς το ζην θα μπορουμε να τα εχουμε,σε υλικα αγαθα αλλα ομως θα ειμαστε στο πουθενα εφοσον δεν παραγουμε κατι και μονο εισαγουμε.η αργεντινη οπως και στον ισημερινο,σπιτια δεν εχασε ο κοσμος ουτε περιουσιες που ηταν σε υποθηκες γιατι απλα η επομενη κυβερνηση αρνηθηκε το χρεος εφοσον ολοι κερδισανε τεραστια ποσα απο την χρεωκοπια τους.Απλα για τα πρωτα χρονια ο κοσμος δεν ειχε χρημα να κανει οτι εκανε πριν.Η γνωμη μου ειναι οτι αν υπαρχει φαγητο και νερο ,ολα τα αλλα λυνονται με τον καιρο αλλα οσο ειναι νωρις.

Αν το αφησουμε να μας δινουν με το σταγονομετρο δανεια,τοτε θα εχουμε πουλησει οτι εχουμε και δεν εχουμε ,και θα γινουμε πολιτες υπαλληλοι της καθε πολυεθνικης με μισθους 3 και 60 για παντα.Θα γινουμε μια χωρα υπαλληλικη και τιποτα αλλο,οπως γινετε σε πολλα υποαναπτυκτα κρατη στη λατινικη αμερικη.Αιωνια η μνημη μας μετα.Ασχετα απο κομματικα ,δεν πρεπει να φτασουμε σε αλλους δανεισμους,και στην ελλαδα ο κοσμος ποτε δεν ηταν πλουσιος ,παντα μια φτωχη χωρα ειμασταν που ολοι θελανε να της παρουν κατι,αυτο προσπαθουσαν να κανουν τοσο καιρο και το πετυχαινουν σιγα σιγα.βουτηγμενοι ολοι στα καθημερινα προληματα ,αφηνουμε τα μεγαλα προβλημα που θα ερθουν.Εξαλλου απο το 1821 και μετα ,η Ελλαδα ιστορικα ,μεσα σε πολεμους ειμασταν συνεχως και ανεχειες τρελες,απο το 50 και μετα και για 60 χροναι ειμασταν σε κατασταση ειρηνης και χρεους ,γιατι???????Γιατι καποιοι τα θελουν ολα.Τεσπα μακρυγορω τωρα αλλα ειναι πολλα ακομη που θα δουμε να μας κανουν.Οι ελλαδα θα ξοφλησει συντομα αν δεν γινει κατι διαφορετικο(πραγμα δυσκολο),παντως το βιντεακι που εβαλα τα λεει ολα και με το παραπανω.

Συμφωνω οπως τα λες....με καλυψες... :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστηχως μας μαθανε με την πιστωτικη και δυσκολα καποιος βγαινει απο το λουκι αυτο.Αμα κρατησω το αμαξι μου για 10 ετη και πλεον,τον pc μου 3 και βαλε ετη,το κινητο μου 5+ ετη,ρουχα μονο σε οποια χαλανε αντικατασταση ,και ψωνιζω τροφιμα πρακτικα και φθηνα ,,τοτε ισως κανουμε κατι στις ''εταιριες'' που μας φερανε σε αυτη την κατασταση.δυστηχως μεχρι ωρας για αναπτυξη σκοπο δεν εχει κανενας να κανει,εθνικο προιον δεν υπαρχει πια,βιομηχανια στο μηδεν,δεν παραγουμε τιποτα απολυτος και μονο αγοραζουμε....αυτο και μονο το γεγονος αμα το σκεφτοταν ο μεσος ελληνας ,ισως θα ηξερε πριν 3 ετη ,οτι μονοδρομος ειναι η χρεωκοπεια ,γιατι οταν μονο αγοραζεις ,καποια στιγμη το χρημα θα τελειωσει αλλα πως το αναπληρωνεις?μονο οταν παραγεις κατι και πουλας(κατι που στην ελλαδα δεν υπαρχει εδω και χρονια).Βαρεθηκα να ακουω τις αλχημιες στην οικονομια μας και το πως θα σωθουμε με δανεικα.Αδυνατο να γινει οσο αδυνατο ειναι η γη να σταματησει να γυρναει.Ή χρεωκοπεια και ξεκινημα οπως οπως απο την αρχη ,ή υπαλληλοι ολοι οι ελληνες μεθαυριο σε καποια ιδιωτικη εταιρια,οσοι βεβαια θα απομεινουν να ειναι σε αυτη την χωρα.Αυτες τις 2 λυσεις βλεπω εγω ,κατι αλλο να μου πουν ειναι ατοπο και αδυνατο.Η πορεια μας θα δειξει απο εδω και περα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δηλαδη τα χρεη του 1τρις ειναι εικονικα; :confused:

Δεν ξέρω αν φτάνει σε τέτοιο ύψος αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το φτάσουν και με καμάρι μια μέρα θα το πουν μόνο και μόνο για να μας πάρουν και τα σώβρακα. Δεν αμφισβητείται εξάλλου το μέγεθος του χρέους (αφού προφανώς δεν μετράει και αυτό καθαυτό) όσο το από πού προήλθε. Γιατί όλοι μιλάνε για μισθούς και κανεις δε λέει πόσο έχει ζημιωθεί το δημόσιο από εξυπηρετήσεις ημετέρων, επιχειρηματιών και γενικά των 50-100 οικογενειών που ξεσκίζουν την Ελληνική οικονομία από τοτε που αποφάσισαν να στεγνώσουν την Ελλάδα από ρευστό με το χρηματιστήριο και που δυστυχώς όχι μόνο συνεχίζουν, αλλά καταφέραμε να τους χρωστάμε κι όλας σαν κατόχους των ομολόγων μας. Κάπου εδώ μπαινουν τα cds που προσπαθούν οι κακοί "κερδοσκόποι" να μοσχοπουλήσουν στους καλούς "δικούς μας" κατοχους ομολόγων. Και όλοι αυτοί μαζί μας ξεζουμίζουν με το εφιαλτικό χρηματοπιστωτικο σύστημα που ισχύει όσο εμεις ξεκατινιαζόμαστε μεταξύ μας αντί να τους διαολοστείλουμε.

Off topic ολα αυτα, αφού η ενσταση μου σε όσα είπες ειναι κατά πόσο φταιμε εμεις ο λαός ο τεμπέλης.

Η μαγεία όμως είναι ότι μας αποκρύπτουν ακόμη και τώρα το πόσο είναι το πραγματικό έλειμα που απαιτεί τη λήψη τόσο αντιεργατικών και ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ μέτρων από το συνολικό (και γενικό) 15% που περιλαμβάνει ΚΑΙ την εξυπηρέτηση οφειλών. Γιατί αν αληθεύει το 3,9% που λέγεται από κάποιους οικονομολόγους σαν πραγματικό έλειμα της οικονομίας μας, τότε μόνο τεμπέληδες δεν είμαστε.

Είναι γνωστή εξάλλου η μέθοδος "δεν φορολογώ τους πλούσιους που με στηρίζουν αλλά χρειάζομαι έσοδα για να μη γδάρω τους μικρούς που χρειάζομαι την ψήφο τους, άρα δανείζομαι".

Και για να κλείσω το σεντόνι, αν δεχτω ότι φταιμε που τους ψηφίζαμε (γιατί προφανώς τους πιστεύαμε) άλλο τόσο φταιμε αν εξακολουθούμε να πιστεύουμε αυτά που προπαγανδίζουν τώρα οι ίδιοι που μας έφεραν εδώ.

 

Οικονομικό πόλεμο λοιπόν το κεφάλαιο, ηλεκτρονικό οι χακερ. Έκαστος στο είδος του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι ποιοι;

 

εντωμεταξυ εχουν παρει χαμπαρι οτι οι ΔΝΤ και ΕΕ αυτη την στιγμη πληρωνουν τους μηνιαους λογαριασμους της Ελλαδας,με τα δανεια που δινουν;

οτι η Ελλαδα φυτοζωει με τεχνικη υποστηριξη μεσω των δανεικων χρηματων που παιρνει,και οτι αν σταματησει αυτη η ροη ρευστου η χωρα χρεοκωπει

αφου ο ξεφτυλισμενος ελληνικος λαος φροντισε γιαυτο;

εχουν καταλαβει καθολου την πραγματικη διασταση της καταστασης στην οποια βρισκεται η Ελλαδα; εχουν εστω την παραμικρη ιδεα του τι γινεται;

 

Λες και διαβαζα τον πιο ακραιο ανθελληνα και υπηρετη της προπαγανδας των τοκογλυφων μου φανηκε. Παλι καλα που υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι που σκεφτονται εδω μεσα.

Σα να ερθει ο πατερας μου (κυβερνηση) και μου πει να μπω φυλακη (περικοπες, φοροι, ξεπουλημα) γιατι δεν πηγε καλα η επιχειρηση του (δημοσια οικονομια) επειδη ειναι αυτος που παιρνει τις αποφασεις μιας και ειναι ο προστατης της οικογενειας που εγω και η μανα μου του εμπιστευθηκαμε τα του οικου μας (εκλεγμενη κυβερνηση). Προφανες το κατα ποσο νοιαζονται.

 

Που να ξεπλυθει ομως η προπαγανδα τοσων ετων...

Ευχομαι να αντιληφθει και το υπολοιπο 60% της χωρας που ακομα επιλεγει τα 2 μεγαλα κομματα οτι σε αυτην την προσπαθεια ειμαστε ολοι μαζι και ας προασπισουμε επιτελους τα ελληνικα συμφεροντα με γνωμονα την αναπτυξη στην παιδεια, την υγεια, τη γεωργια, την τεχνολογια, τη βιομηχανια, τις εναλλακτικες πηγες ενεργειας, το πλουσιο υπεδαφος σε υδρογονανθρακες ή εστω καποιο σχεδιο για να παμε μπροστα, η απουσια του οποιου ειναι εκκωφαντικη.

Δεν μπορει να βγαινει καθε τυχαρπαστος υπαλληλισκος ανθελληνικων συμφεροντων και να προβατοποιει εκατονταδες χιλιαδες ελληνων μονο με την πειθω του και να μενει ατιμωρητος.

Ελπιζω να μην κουρασα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι ποιοι;

 

εντωμεταξυ εχουν παρει χαμπαρι οτι οι ΔΝΤ και ΕΕ αυτη την στιγμη πληρωνουν τα μηνιαία τους τοκοχρεολύσια της Ελλαδας,με τον αέρα που δινουν;

οτι η Ελλαδα αργοπεθαίνει με τεχνικη υποστηριξη μεσω των δανεικων χρηματων που παιρνει,και οτι αν σταματησει αυτη η ροη ρευστου η Ευρώπη χρεοκωπει

αφου ο ξεφτυλισμενος ελληνικος λαος πληρώνει και αυτό ;

εχουν καταλαβει καθολου την πραγματικη διασταση της καταστασης στην οποια βρισκεται η Ελλαδα; εχουν εστω την παραμικρη ιδεα του τι γινεται;

Fixed........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εντωμεταξυ εχουν παρει χαμπαρι οτι οι ΔΝΤ και ΕΕ αυτη την στιγμη πληρωνουν τους μηνιαους λογαριασμους της Ελλαδας,με τα δανεια που δινουν;

οτι η Ελλαδα φυτοζωει με τεχνικη υποστηριξη μεσω των δανεικων χρηματων που παιρνει,και οτι αν σταματησει αυτη η ροη ρευστου η χωρα χρεοκωπει

 

Φιλε μια ματια στο Debtocracy αλλα και ενα βιβλιο " Το δογμα του σοκ" της Naomi Klein ισως, αν το θες και εσυ, σε κανει να καταλαβεις πως οι ντοπιοι και οι ξενοι γυπες οπαδοι του Φριντμαν λειτουργουν.

Πως κλεβουν λαους αφου πρωτα τους ξεφτυλισουν και σε πιο πολλες περιπτωσεις σκοτωσουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Killik τι ειν' αυτά που λές ρε μεγάλε; Έχετε πάρει χαμπάρι ότι οι δώσεις τις οποίες μας δίνουν και καλά για βοήθεια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ..!!? Είναι ψηφία τα οποία μεταφέρονται από έναν τραπεζικό λογαριασμό σε έναν άλλον...!!! Εσείς νομίζετε ότι η Ελληνική κυβέρνηση δανείζετε για να πληρώσει συντάξεις και υπαλλήλους; Έχουμε καθίσει όλοι και συζητάμε για το πόσο νόμιμοι είναι οι αλήτες του χρηματιστηρίου, που είναι σα να παίζω "Μονόπολη" με άλλα 1000 άτομα παγκοσμίως κι ότι έχω κερδίσει σε κάθε παιχνίδι πάω και τα εξαργυρώνω σε λογαριασμό τραπεζών;;!! Είμαστε σοβαροί τώρα; Από που κι ως που οι χρηματιστές οι οποίοι δεν παράγουν πλούτο από πουθενά, έχουν δικαιώματα πάνω στα λεφτά των εργαζομένων;; Δημιουργούν φούσκες τα χρηματιστήρια και πιέζουν τους πολίτες να τις γεμίζουν από τις στερήσεις τους; Για ποιό χρέος μιλάμε τώρα;!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ως μπανανία ορίζω την Ζιμπάμπουε... Ως προς το επίπεδο ζωής μας, η Ελλάδα μέχρι πρότεινος βρισκόταν σε πολύ καλό σημείο... Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι έχουμε το αυτοκίνητό μας, τον υπολογιστή μας, τις εξόδους μας κτλπ... Το θεωρείς βιοτικό επίπεδο μιας Μπανανίας εσύ αυτό? Σίγουρα με το μνημόνιο θα πέσει σημαντικά το επίπεδο αυτό, αλλά αυτό γίνεται για να μην φτάσουμε στο επίπεδο Ζιμπάμπουε όπως είπα... Άντε και τους διώξαμε "όλους αυτούς" αύριο, τι θεωρείς ότι θα συμβεί δηλαδή? Έχεις να προτείνεις κάποια ενναλακτική?

συγνώμη αλλά κάτι τέτοια διαβάζω και λέω από μέσα μου οτι δεν υπάρχει γυρισμός...Ανοιξε λίγο τα αυτάκια σου ,διάβασε άκου απόψεις τεκμηριωμένες, δες .. και μετά ίσως καταλάβεις ότι το δικαίωμα σε ένα κοινωνικό κράτος ΔΕΝ είναι lifestyle . Είναι απαραίτητη προυπόθεση για την ανθρώπινη ζωή.Φιλικά πάντα.

 

Υστερόγραφο. Δεν πληρώνουμε πλέον δανεικά. Πληρώνουμε τοκογλύφους.Και κανείς δεν θα σε κάνει Ζιμπάμπουε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ως μπανανία ορίζω την Ζιμπάμπουε... Ως προς το επίπεδο ζωής μας, η Ελλάδα μέχρι πρότεινος βρισκόταν σε πολύ καλό σημείο... Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι έχουμε το αυτοκίνητό μας, τον υπολογιστή μας, τις εξόδους μας κτλπ... Το θεωρείς βιοτικό επίπεδο μιας Μπανανίας εσύ αυτό? Σίγουρα με το μνημόνιο θα πέσει σημαντικά το επίπεδο αυτό, αλλά αυτό γίνεται για να μην φτάσουμε στο επίπεδο Ζιμπάμπουε όπως είπα... Άντε και τους διώξαμε "όλους αυτούς" αύριο, τι θεωρείς ότι θα συμβεί δηλαδή? Έχεις να προτείνεις κάποια ενναλακτική?

 

αντε και τους διωξουμε......τι θα συμβει?????το αυτοννοητο φιλε μου......θα ζησουμε ελευθεροι.Αυτο δεν αρκει?πρεπει να ειμαστε δεσμιοι του κινητου,αμαξιου,ρουχου,καταναλ.αγαθων για να μην μας λενε μπανανια?θεωρεις ποιοτητα ζωης αυτο που περναμε και θα περασουμε χειροτερα αν συνεχισουμε ετσι????αυτο ειναι η ποιοτητα???Ποιοτητα ειναι το καθαρο απουλητο ελληνικο νερο στους ελληνες,τα πετρελαια του αιγαιου στους ελληνες,δυνατη γεωργια και κτηνοτροφια των ελληνων,βιομηχανια ελληνικη που καποτε υπηρχε και τα κλεισανε οι πολιτικοι μας λογο ΕΕ ,δυνατη ναυτιλια που διωξανε απο την ελλαδα,ακριβο τουρισμο στους ξενους και φθηνο για τους ελληνες(γιατι ειμαστε και η πρωτη χωρα για διακοπες σε ολακερη την Ευρωπη),και τοσα αλλα που καποτε υπηρχαν στην γεννεση τους ,αλλα οι πολιτικοι μας φροντισαν να τα ''αμβλωσουν'' στην αρχη τους.

Ενναλακτικη σου προτεινω την πτωχευση,,γιατι φοβασε???Ενας πλουσιος με περιουσιες και επενδυσεις ,αν πτωχευσουμε ,θα χασει τα παντα μιας και ολα θα απαξιωθουν(γη,σπιτια,χρημα,αμαξια,σουιτες,ρουχα μαρκες κλπ κλπ.),,ενας απλος φτωχος τι θα χασει???μηπως τιποτα?Για αυτο φιλε μου καποιοι παλευουν να μη πτωχευσουμε,δες παγκαλο...η μιση ελευσινα του ανοικει και τα μισα καταστηματα δικα του ειναι και εισπρατει ενοικια.....για φαντασου αμα πτωχευσουμε ,τι κακο θα παθει οταν κανεις δεν θα του πληρωσει τα ενοικια και ολη η ακινητη περιουσια του θα πεσει αναλογα την υποτιμηση σχεδον 10 φορες κατω,αφου κανεις δεν θα υπαρξει να αγορασει και μονο οι ξενοι επενδυτες θα του τα φανε για ενα κομματι ψωμι.Το ενα χερι(πολιτικοι) νυβει το αλλο(ΔΝΤ-ΕΕ) και τα δυο το προσωπο(Ελλαδα).φαντασου λοιπον ποσοι τετοιοι στην ελλαδα υπαρχουν οπου συμφωνουνν στο μνημονιο για δικα τους συμφεροντα ,αδιαφοροντας για τα υπολοιπα 10,5 εκ.ελληνες ,για το τι θα τους κανουν το ΔΝΤ και ΕΕ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

taotao2 συμφωνω μαζι σου αλλα δεν νομιζω και του παγκαλου να του καιγεται καρφακι πραγματικα...αυτος εχει βγαλει τα εκατομμυρια εξω και ειναι μια χαρα...κανεις απο αυτους δεν θα παθει τιποτα...δεν τους πιανεις με τιποτα,,,ξες τι εγινε βγαλανε ολο το χρημα της ελλαδας εξω με κλεψιες και ολα τα συναφη και μετα θα τους υποδεχθουμε ως ηρωες επενδυτες που θα τα ξαναφερουν μεσα και καλα για να σωσουν την ελλαδα...θα εχουν μειωμενη εφορια μπορει και μηδενικη γιατι θα φερουν συναλλαγμα και ολα θα ειναι ωραια και καλα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...