HadesGR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Ετοιμάζω ήδη το πορτοφόλι μου.... http://www.nintendolife.com/news/2014/07/gallery_a_closer_look_at_13_amiibo_toys
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Θέλω pikachu,link και zelda. Μακάρι να βγάλουν και την Palutena
Darthvader Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Ελπίζω να βοήθησα Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια !!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια !!!! Φίλη lol
Darthvader Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Φίλη lol Με το συγκεκριμένο username δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είσαι κοπέλα!!! Οπότε ...ευχαριστώ για τη βοήθεια φίλη μου!!! Μεταξύ new super mario bros u και pikmin 3 ποιο θα διάλεγες ; (από το promo του mario kart αν και γενικότερα προτιμώ physical copies). Τελευταίο super mario που έχω παιξει είναι στο N64 ενώ το pikmin δεν το έχω παίξει ποτε.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Με το συγκεκριμένο username δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είσαι κοπέλα!!! Οπότε ...ευχαριστώ για τη βοήθεια φίλη μου!!! Μεταξύ new super mario bros u και pikmin 3 ποιο θα διάλεγες ; (από το promo του mario kart αν και γενικότερα προτιμώ physical copies). Τελευταίο super mario που έχω παιξει είναι στο N64 ενώ το pikmin δεν το έχω παίξει ποτε.) Κοίτα το πιο value for money είναι το NSMBU από άποψη τιμής. Είναι κλασικό side-scrolling platformer , τα γραφικά μοιάζουν πολύ με του super mario 3d world. Αν σου αρέσουν τέτοιου τύπου παιχνίδια θα το διασκεδάσεις, πάντως εγώ το έπαιξα μετά το 3d world οπότε δεν ενθουσιάστηκα. Eπίσης, είναι πολύ εύκολο. Προσωπικά, προτιμώ το dkc:tropical freeze. Το pikmin τώρα είναι πολύ ξεχωριστό παιχνίδι. Είναι real time strategy παιχνίδι και το gameplay του έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα. Εσύ διοικείς κάποια πλασματάκια τα pikmin με τα οποία μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα όπως να χτίσεις γέφυρες, να σπάσεις εμπόδια, να σκοτώσεις εχθρόυς με σκοπό να λύσεις διάφορα puzzle. Δεν λέω τίποτα άλλο γιατί θα είναι spoiler. Το μεγάλο - σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι είναι πολύ μικρό. Από τα άλλα παιχνίδια θα πρότεινα επίσης το wind waker ( αν δε το έχεις παίξει) και το wonderful 101 το οποίο είναι action game,κάνει πολύ καλή χρήση του gamepad και είναι και challenging
Darthvader Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Τα WW και DKC τα έχω ήδη στη κατοχή μου και κάποια στιγμή αργότερα θα ακολουθήσει και το super mario 3d world. Δοκιμασα και το demo του wonderful 101 και μου φάνηκε ότι παραήταν challenging για τα δικά μου δεδομένα. Τα υπολοιπα games δεν με ενδιαφέρουν οποτε αυτός ήταν και ο λόγος που ρώτησα για το NSMBU και το Pikmin 3. Ευχαριστώ και πάλι για τον πολύ καλή σου αναλυση!!! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Τα WW και DKC τα έχω ήδη στη κατοχή μου και κάποια στιγμή αργότερα θα ακολουθήσει και το super mario 3d world. Δοκιμασα και το demo του wonderful 101 και μου φάνηκε ότι παραήταν challenging για τα δικά μου δεδομένα. Τα υπολοιπα games δεν με ενδιαφέρουν οποτε αυτός ήταν και ο λόγος που ρώτησα για το NSMBU και το Pikmin 3. Ευχαριστώ και πάλι για τον πολύ καλή σου αναλυση!!! Tίποτα
dekulinkgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 δυστερα νεα για τους ευρωπαιουςhttp://www.nintendolife.com/news/2014/07/captain_toad_wont_be_tracking_treasure_in_europe_until_next_year
HadesGR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 δυστερα νεα για τους ευρωπαιους http://www.nintendolife.com/news/2014/07/captain_toad_wont_be_tracking_treasure_in_europe_until_next_year Εγώ θέλω να κόψει τις βλακείες η Nintendo και να βγάλει και το Fatal Frame για Europe/USA, δεν την παίρνει να κάνει localize τέτοια παιχνιδάρα 1
ultralisk Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) κάτοχος Wii U και εγώ επιτέλους να κάνω μία ερώτηση...επειδή παρόλο που είχα τις φορητές της Nintendo δεν ασχολήθηκα με Nintendo club ποτέ, δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία Ελλάδα?...πρέπει να δηλώσω Αγγλία? Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2014 από ultralisk 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 κάτοχος Wii U και εγώ επιτέλους να κάνω μία ερώτηση...επειδή δεν ασχολήθηκα με τις φορητές της Nintendo και τα Nintendo club ποτέ, δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία Ελλάδα?...πρέπει να δηλώσω Αγγλία? Όχι δεν υποστηρίζεται, οπότε πρεπει να φτιάξεις κάποιας χώρας που το υποστηρίζει δηλαδή Αγγλίας,Γαλλίας,Γερμανίας κτλ. Να ξέρεις πάντως ότι για να σου στέλνουν τα δώρα τα οποία δεν είναι ψηφιακά θα πρέπει να έχεις διεύθυνση στη συγκεκριμένη χώρα.
ntinos19 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα, είδε ένας φίλος μου αυτό: http://www.zeldainformer.com/news/limited-edition-hyrule-warriors-with-links-scarf-confirmed-for-europe#.U-ClKGMdDcd και θέλει να το αγοράσει. βέβαια βγαίνει το Σεπτέμβριο αλλά ρωτάει αν μπορεί κάπως να το κάνει pre-order απο τώρα σε κάποιο κατάστημα Ελλάδα ή εξωτερικό που να είναι αρκετά έμπιστο και να του έρθει σώο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα