soclvs Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Παιδιά Μπορώ να χρησιμοποιήσω USB Hub ετσι ώστε να έχω συνδεδεμένο ταυτόχρονα ενα χειριστήριο με τον εξωτερικό δίσκο?
dimyok Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Exfat έχω βαλει Βασικά δε μου τον βλέπει ούτε σε usb2 dock ούτε σε 3 πάω για άλλο format .
Galaxy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Παιδιά Μπορώ να χρησιμοποιήσω USB Hub ετσι ώστε να έχω συνδεδεμένο ταυτόχρονα ενα χειριστήριο με τον εξωτερικό δίσκο? Μπορείς εαν σου πετύχει ο συνδιασμός Hub-controller-stick . Εγώ μετα απο πολλές δοκιμές το κατάφερα με ενα κινέζικο ps3 controller και ένα 32αρι stick , αλλά μου κόλλησε σε κάποια επανεκίνηση και ζητάει το αυθεντικό ps3 controller .... Έχει ενας φίλος και θα δοκιμάσω μπας και την γλιτώσω ... 1
dimyok Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Του ps4 που έχει και το touchpad . Μέχρι τώρα δεν έχω τρέξει τίποτα με install στον mounted usb πως γίνεται ?
maxairas7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Ξερει κανεις σε τι φορματ πρεπει να ειναι η καρτουλα απο το vita ntfs η fat32?εχω 2 και δεν διαβαζει καμια απο τις 2.ενω στο pc τις βλεπει και τις 2 κανονικα.ακολουθησα καθε guide που βρηκα αλλα τιποτα.κανεις καμια ιδεα για να μ τις διαβασει??
Grim Ripper Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Το vita δεν έχει δικές του κάρτες; Άρα τι εννοείς ntfs/fat, εκτός και αν έχεις βρει τρόπο να τις συνδέεις στο pc (εκτός του ps vita πάντα). O.o
maxairas7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 κατσε για μπορει να κανω λαθος..m2 καρτουλες δεν παιρνει?memory card ετσι...
dimyok Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 m2 sony έπαιρνε το psp . Στο pstv έχουμε τώρα κοτζαμ SSD γατάκια - γιαυτό οι πειραματισμοι με τα format .
Grim Ripper Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 κατσε για μπορει να κανω λαθος..m2 καρτουλες δεν παιρνει?memory card ετσι... Όχι. Έχει βγάλει η Sony δικές της μνήμες, ειδικές, για το ps vita. M2 έπαιρνε το psp go.
nekio Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Σκέφτομαι να πάρω το ps tv αμα αγοράσω τα παιχνίδια για αρχή σε ρεταιλ πχ persona 4 golden,corpse party το 1 gb εσωτερική μνήμη φτάνει ? και αργότερα βλέπουμε για memory card.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ναι. Παρεμπιπτόντως έχεις παίξει τα προηγούμενα Corpse Party;
xaerialtwistx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Σκέφτομαι να πάρω το ps tv αμα αγοράσω τα παιχνίδια για αρχή σε ρεταιλ πχ persona 4 golden,corpse party το 1 gb εσωτερική μνήμη φτάνει ? και αργότερα βλέπουμε για memory card. Όχι, το Persona 4 Golden είναι 3,1gb και βαλε και το οτι θα πρεπει πρωτα να το κατεβασεις πριν ξεκινησει η εγκατασταση.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Όχι, το Persona 4 Golden είναι 3,1gb και βαλε και το οτι θα πρεπει πρωτα να το κατεβασεις πριν ξεκινησει η εγκατασταση. Retail είπε.
xaerialtwistx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Σωστο και αυτο, δεν προσεξα την μαγικη λεξη Το Persona 4 Golden δεν έχει παντως update ούτε κάποιο install, ότι χώρο πιάσεις από τα save. Έχω εξαντλήσει όλες τις θέσεις και μου έχει πιάσει 6mb. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2017 από xaerialtwistx 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα