Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ερωτηση πρωταρη.

πιο ειναι το button combo?

για οχι ferrox?

μπορω ξανα να επαναφερω το ps3 στην αρχικη του κατασταση χωρις να ειναι σπασμενο?

αν γινεται αυτο μετα με τι να σπασω ξανα οχι εγω το ps3?

αν το τσιπαρω με cfw μπορω να παιζω online pro και να κανω και τα update του παιχνιδιου?

τωρα που ειναι με ferrox εχει γινει καμια παρεμβαση στο hardware? με το cfw γινεται παρεμβαση?

συγγνωμη για τα πολλα ερωτηματα αλλα ασχετος απο τσιπ σε ps3.

ευχαριστω για τι οποιες απαντησεις.

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To 4.35 δεν ειναι τελευταιο firmware. 4.55 ειναι το τελευταιο

Οποιος σου εβαλε to ferrox κακως στο εβαλε.

Μην κανεις κανενα update προς το παρον.

Ελεγξε με το button combo πρωτα αν εισαι QA flagged.

Δες μεσα απο τα system info τι firmware γραφει η κονσολα σου και ανεφερε εδω

Οδηγιες για button combo.

·    Ελέγχουμε ότι τα QA είναι ενεργά (δηλαδή η κονσόλα μας είναι flagged) με τον εξής τρόπο: Πάμε στην στήλη Settings του ΧΜΒ και από εκεί στα Network Settings χωρίς να πατήσουμε το Χ. Πρέπει απλά να είναι highlighted τα Network Settings. Σε αυτό το σημείο πατάμε τα εξής πλήκτρα με τη σειρά χωρίς να αφήνουμε κάποιο που έχουμε ήδη πατήσει (δηλαδή με τη σειρά τα κρατάμε όλα πατημένα):

L1 + L2 + L3 (αριστερός αναλογικός μοχλός πάτημα μέσα κάτω) + R1 + R2 + dpad_down (κάτω βελάκι).

Επειδή πολλοί μπερδεύονται με το συγκεκριμένο combo ένας εύκολος τρόπος είναι να έχουμε τον δεξιό μας αντίχειρα πάνω στο L3 (αριστερό αναλογικό μοχλό)

·         Εάν μετά από αυτό το button combo δούμε ακριβώς κάτω από Network Settings τις επιλογές Edy Viewer, Debug Settings και Install Package Files η κονσόλα μας είναι flagged (QA enabled)

http://www.youtube.com/watch?v=p-OvUJ4Te6M#t=0

Αν δεν δεις τις παραπανω επιλογες αφου δοκιμασεις και δεις αν τα εκανες ολα σωστα με τα κουμπια σημαινει πως δεν εισαι QA flagged και σε συμβουλευω να κανεις downgrade σε 3.55 για να κανεις τη κονσολα dehasing.

Οπως και να εχει δες τα παραπανω που λεω QA + System info version και πες τι γινεται

εκανα το combo button και ειδα τις τρεις επιλογες: Edy Viewer, Debug Settings και Install Package Files

στο system imformation γραφει: version 4.53

ip address -

mac address ενα τυπο κωδικο

to free space 7967

αυτα νομιζω λες.

για οχι ferrox?

μπορω ξανα να επαναφερω το ps3 στην αρχικη του κατασταση χωρις να ειναι σπασμενο?

αν γινεται αυτο μετα με τι να σπασω ξανα οχι εγω το ps3?

αν το τσιπαρω με cfw μπορω να παιζω online pro και να κανω και τα update του παιχνιδιου?

τωρα που ειναι με ferrox εχει γινει καμια παρεμβαση στο hardware? με το cfw γινεται παρεμβαση?

συγγνωμη για τα πολλα ερωτηματα αλλα ασχετος απο τσιπ σε ps3.

ευχαριστω για τι οποιες απαντησεις.

CECHL04 ειναι το μοντελο

Δημοσ.

Με το ferrox αναφερονται παρα πολλα bricks= η κονσολα καθισταται ανενεργη

Αυτα λεω που ανεφερες. Εισαι οκ και καλυμενος αφου εχεις QA toggle ενεργα.

Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να περασεις απο το ΧΜΒ (το κυριο μενου του ΠΣ3) ενα αξιοπιστο 4.55 cfw

Αξιοπιστα ειναι τα Ermak 4.55 και Zero 4.55 v1.0

Ετσι θα μπορεις να μπεις online.

Οσον αφορα το Προ:

Update θα μπορεις να κανεις στην τελευταια του εκδοση 1.04 νομιζω ειναι αλλα δεν θα μπορεις να παιξεις online pro οταν πας στην 4.55.

Ο λογος που δεν θα μπορεις ειναι επειδη χρειαζεται online pass για να παιξεις. Δηλαδη κωδικο. Αν εχεις κωδικο παιζεις. Αν δεν εχεις μπορεις να αγορασεις κωδικο απο το PSN Store με 10 ευρω και τοτε θα μπορεις να παιζεις.

Δεν χρειαζεται να κανεις καμια επαναφορα ρυθμισεων στις αρχικες γιατι τοτε θα χασεις ολα τα save data. 

Με το cfw δεν γινεται καμια παρεμβαση στο hardware.

Αν θες περισσοτερες πληροφοριες για το τι θα κανεις στειλε μου π.μ.

Δημοσ.

Με το ferrox αναφερονται παρα πολλα bricks= η κονσολα καθισταται ανενεργη

Αυτα λεω που ανεφερες. Εισαι οκ και καλυμενος αφου εχεις QA toggle ενεργα.

Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να περασεις απο το ΧΜΒ (το κυριο μενου του ΠΣ3) ενα αξιοπιστο 4.55 cfw

Αξιοπιστα ειναι τα Ermak 4.55 και Zero 4.55 v1.0

Ετσι θα μπορεις να μπεις online.

Οσον αφορα το Προ:

Update θα μπορεις να κανεις στην τελευταια του εκδοση 1.04 νομιζω ειναι αλλα δεν θα μπορεις να παιξεις online pro οταν πας στην 4.55.

Ο λογος που δεν θα μπορεις ειναι επειδη χρειαζεται online pass για να παιξεις. Δηλαδη κωδικο. Αν εχεις κωδικο παιζεις. Αν δεν εχεις μπορεις να αγορασεις κωδικο απο το PSN Store με 10 ευρω και τοτε θα μπορεις να παιζεις.

Δεν χρειαζεται να κανεις καμια επαναφορα ρυθμισεων στις αρχικες γιατι τοτε θα χασεις ολα τα save data. 

Με το cfw δεν γινεται καμια παρεμβαση στο hardware.

Αν θες περισσοτερες πληροφοριες για το τι θα κανεις στειλε μου π.μ.

το pro το χω αυθεντικο οποτε εχω κωδικο. Τωρα το πρωτο που θελω να κανω ειναι να το φερω στην εργοστασιακη του κατασταση αφου παρω back up τα λιγα save data που εχω οποτε αν καταλαβα καλα κανω επαναφορα ρυθμισεων και δεν ειναι πλεον τσιπαρισμενο με ferox και φανταζομαι δεν υπαρχει πλεον το multiman και ενα προγραμμα για την θερμοκρασια που μου εβαλαν.σωστα; απο εκει και περα αφου πλεον ειναι το play 3 οπως το γεννησε η μανα του βρισκω καποιον εδω στην θεσσαλονικη και βαζει καποιο απο τα 2 που προτεινεις σωστα;το πρωτο που θελω να κανω ειναι ασφαλες φανταζομαι.σε ευχαριστω για την βοηθεια σου μεχρι τωρα

Δημοσ.

Οχι φιλε

Δεν χρειαζεται να το επαναφερεις καθολου στην αρχικη του κατασταση. Δεν εγραψα κατι τετοιο.

Βαζεις απευθειας το 4.55 cfw του Ερμακ. Θα σου στειλω προσωπικο μηνυμα πως να το κανεις αργοτερα.

Ειναι πανευκολο. 

Δημοσ.

Παιδιά έχω fat ps3 και θέλω να το φλασάρω στην νεότερη cfw έκδοση. H επίσημη έκδοση που έχει τώρα πρέπει να είναι η τελευταία. Ο οδηγός αυτός ισχύει ή πρέπει να ακολουθήσω κάτι άλλο; Είμαι τελείως άσχετος στο θέμα και κάθε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους, 

διαβαζοντας διαφορα φόρα αλλα και αυτο το thread, αναβαθμισα το fat ps3 μου απο 2.76 σε 3.55 CFW. Εγκατέστησα κανονικα τον multiman και κοπιάρω μεσα τα παιχνίδια. Το ερώτημα που έχω ειναι για τα καινουργια παιχνίδι απου δεν μου τα παίζει. Εχεις κανεις καμία ιδέα?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους, 

διαβαζοντας διαφορα φόρα αλλα και αυτο το thread, αναβαθμισα το fat ps3 μου απο 2.76 σε 3.55 CFW. Εγκατέστησα κανονικα τον multiman και κοπιάρω μεσα τα παιχνίδια. Το ερώτημα που έχω ειναι για τα καινουργια παιχνίδι απου δεν μου τα παίζει. Εχεις κανεις καμία ιδέα?

απο την στιγμη που εισαι σε 3.55 θα πρεπει να περιμενεις 

να "σκανε" fix στα γνωστα μερη για να μπορεσεις να τα παιξεις.

και δεν βγαινουν για ολα...

Κανε μια αναβαθμιση ντε,εχεις μεινει με το προ-πολεμικο cfw... :-D

(οποιαδηποτε στιγμη επειτα μπορεις να το γυρισεις σε 3.55 παλι...)

Δημοσ.

εβγαλα απο την ντουλαπα το play καθότι ενοικίασα το 2Κ να παιξω λιγο μπασκετακι και  συνειδητοποιησα ποσο πισω εχω μεινει. Οταν εννοεις update, εννοεις custom? το 4.46 που εχω βρει σε κατι αναζητησεις? Και τελος για να κανω downgrade χρειαζεται καποιο προγραμμα? (πχ στα iphone κρατας καποια SHSH blobs για να γυρισεις πισω).

Δημοσ.

Βαλε το 4.55 του Ermak

http://www.psjailbreak.gr/2014/02/ermak86-455-cfw-psjailbreakgr.html

αφου ακολουθησεις τον οδηγο της περιπτωσης 2 που θα διαβασεις εδω.

http://www.insomnia.gr/topic/251838-ps3-hacking-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-22-%CF%83%CE%B5%CF%80-2014/

Πρωτα να περασεις τα QA toggle και μετα το Ερμακ 4.55

Αν θες να κρατησεις backup της NAND ακολουθεις τον οδηγο εδω #ποστ 12

http://www.insomnia.gr/topic/467362-faq-ερωτήσεις-απαντήσεις-για-cfw-στο-playstation-3/?p=52133309

Δε σου χρειαζεται ομως για να κανεις downgrade σε 3.55. Γινεται χωρις αυτα.

Δημοσ.

Κάπου διάβασα ότι υπάρχει κίνδυνος να το κόλλησω με την αναβάθμιση αυτή, γιαυτο σας ρώτησα πρωτα. Το δοκιμάζω λοιπόν και θα σας ενημερώσω. Καλό βράδυ παιδιά, ευχαριστώ πολυ για τις άμεσες απαντήσεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε ps3 slim 320gb με official firmware 4.55 μπορεί να γίνει κάτι????Ευχαριστώ εκ των προτέρων

πες μας και το date code που αναγραφεται απο κατω.

αν εισαι μεχρι 0D εισαι οκ.

αν εχεις 1Α ειναι 50-50 να γινετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...