nikanta Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Παιζει να εχω το ιδιο θεμα... Μου εβγαλε μπλε οθονη επανεκκινηση και κολισε ετσι ξαφνικα Απο τοτε δοκιμασα repair,refresh,chkdsk,επαναφορα σε παλαιοτερη κατασταση αλλα τιποτα δεν δουλεψε Ευτηχως καταφερα μπαινοντας σε safe mode να παρω ολα τα αρχεια μου Τωρα που πηγα να κανω fresh install των windows 8 μου λεει οτι δεν γινεται κατι με gpt...καμια ιδεα???
sacisrou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Από τότε που ξαναεγκατέστησα τα win 8, γιατί έβαλα έναν ssd στο netbook, δεν μου ανοίγει τη web cam, γιατί λέει ότι η ανάλυση της οθόνης είναι πολλή μικρή.Η ανάλυση που έχω είναι 1024Χ600. Όταν συνδέω το netbook με μία tv που έχω, την βλέπει την web cam, αφού έχω μεγαλύτερη ανάλυση, αλλά δεν μπορώ να κάνω βιντεοκλήσεις από το skype.Όλα αυτά λειτουργούσαν με τα win 8 πριν.Ξέρει κανείς τι παίζει;
Federacion Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Αν έχεις Logitech άκου το παράδοξο: Πρέπει να εγκαταστήσεις τον driver απο το system management αλλα να επιλέξεις όχι την επιλογή της logitech αλλά την άλλη τη μανίσια των windows. Eχεις τα 8.1 ή τα 8;
mylo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 ποια η σημαντική διαφορά των 8 με τα 8,1? αξίζει να τα αναβαθμίσω τη στιγμή που είμαι ευχαριστιμένος με τα 8?
Federacion Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Κατα τη γνώμη μου όχι. Πολύ μικρές οι διαφορές, ίσως πιό εύκολος ο μανίσιος τρόπος να σβήνει και να ανοίγει το μηχάνημα, μια καλύτερη τακτοποίηση των εικονιδίων στο metro, αλλά και διαφορές που συνάντησα με αρνητικό πρόσημο όσο αφορά την υποστήριξη συσκευών που διαφορετικές εκδόσεις των 8 και των 8.1 έβλεπαν ή όχι. Αν είσαι ευχαριστημένος, μείνε εκεί που είσαι, είναι τσάμπα ο κόπος.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 ποια η σημαντική διαφορά των 8 με τα 8,1? αξίζει να τα αναβαθμίσω τη στιγμή που είμαι ευχαριστιμένος με τα 8? Μόνο και μόνο για τις επιλογές που έχει στο ''start menu'' με δεξί κλικ αξίζει και με το παραπάνω.Ουσιαστικά τα 8.1 είναι σαν service pack για τα 8.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 κράτα ένα image, κάνε το upgrade και δες αν είσαι ok... αν όχι επαναφέρεις το image, πχ εγώ σε 2 PC δεν είχα κάποιο πρόβλημα...
Giorgos3924 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 όταν παω στις ρυθμίσεις, (ποντίκι κάτω δεξιά) στην "αλλαγή ρυθμίσεων υπολογιστή" και από τις ρυθμίσεις "Υπολογιστής και συσκευές" όταν πάω να ανοίξω τα "bluetooth" κολάει εκεί και δεν προχωράει στο μενού τί φταίει; Πρώτη φορά το είχα ανοίξει και μπορούσα να ελέγξω τα bluetooth του notebook. Είναι hp notebook 635 με win 8.1 γνήσια από msdnaa. τώρα δεν ανοιγει...
Giorgos3924 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 όταν παω στις ρυθμίσεις, (ποντίκι κάτω δεξιά) στην "αλλαγή ρυθμίσεων υπολογιστή" και από τις ρυθμίσεις "Υπολογιστής και συσκευές" όταν πάω να ανοίξω τα "bluetooth" κολάει εκεί και δεν προχωράει στο μενού τί φταίει; Πρώτη φορά το είχα ανοίξει και μπορούσα να ελέγξω τα bluetooth του notebook. Είναι hp notebook 635 με win 8.1 γνήσια από msdnaa. τώρα δεν ανοιγει... Καμιά βοήθεια γιαυτό;
xrhstos7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα εχω το εξης πρόβλημα ,εχο παρει εδω και ενα μήνα το lenovo B590 με windows 8 , οταν το πήρα εκανα συνδεση σε wifi και mobile brodband κανονικα και εχω τωρα δυο μερες δεν μπορω να συνδεθω. στην αρχη δεν μπουρουσα καν να παρω ιντερνετ ειχα μονο τοπικο,πειραζωντας το λιγο καταφερα να παρω ip και με δειχνει πλέον συνδεδεμενο αλλα οταν ανοιγω τον explorer δεν φορτωνει τα pages ,στην ουσια με δειχνει συνδεδεμενο στο ιντερνετ αλλα δεν μπορω να ανοιξω τιποτα.δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν εχω τη δυνατοτητα να συνδεθω με καλωδιο για να σιγουρευτω οτι ειναι προβλημα του wireless. εχει κανεισ καμμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει
sacisrou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Σήμερα άνοιξα το netbook και όταν το έκλεισα μου έκανε ρύθμιση παραμέτρων ενημερώσεων των Windows. Όταν έκανε επανεκκίνηση έβγαλε αποτυχία ρύθμισης παραμέτρων ενημερώσεων και κόλλησε εκεί. Έκανα επαναφορά σε προηγούμενο σημείο αλλά μου κάνει τα ίδια. Προσπάθησα να βρω προγενέστερο σημείο επαναφοράς αλλά τα Windows 8 δεν μου δίνουν τέτοια επιλογή . Θέλω ένα τρόπο να τα επιδιορθώσω χωρίς format γιατί δεν έχω κάνει back up.
Gtr34 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Σήμερα άνοιξα το netbook και όταν το έκλεισα μου έκανε ρύθμιση παραμέτρων ενημερώσεων των Windows. Όταν έκανε επανεκκίνηση έβγαλε αποτυχία ρύθμισης παραμέτρων ενημερώσεων και κόλλησε εκεί. Έκανα επαναφορά σε προηγούμενο σημείο αλλά μου κάνει τα ίδια. Προσπάθησα να βρω προγενέστερο σημείο επαναφοράς αλλά τα Windows 8 δεν μου δίνουν τέτοια επιλογή . Θέλω ένα τρόπο να τα επιδιορθώσω χωρίς format γιατί δεν έχω κάνει back up. Έχει κάποιες οδηγίες στον παρακάτω σύνδεσμο , ρίξε μια μάτια http://support.microsoft.com/kb/949358
Federacion Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Αλήθεια πως ρυθμίζουμε σημείο επαναφοράς στα 8.1; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
sacisrou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Έχει κάποιες οδηγίες στον παρακάτω σύνδεσμο , ρίξε μια μάτια http://support.microsoft.com/kb/949358 Τα έκανα όλα, αλλά τίποτα.Τελικά άφησα το netbook 4 ώρες περίπου με το μήνυμα "αποτυχία ρύθμισης μπλα μπλα" έκανε restart και τώρα είναι εντάξει.Τώρα το θέμα είναι πως διορθώνεται για να μην μου ξανατύχει.Προς το παρόν έχω απενεργοποιήσει τα αυτόματα windows update.Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα