Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η οθόνη θέλω να κλείνει, αλλά θέλω να μπορώ να την ανοίγω με remote, πράγμα το οποίο δε συμβαίνει είτε γιατί το ένα δε λειτουργεί όταν υπάρχει to password screen είτε γιατί το άλλο δουλεύει μεν, αλλά μόλις το κλείσω το password screen επανεμφανίζεται.

Δημοσ.

ΠΑιδια εχω 2 προβληματα.

Στα tiles εχουν απενεργοποιηθει οι εξωτερικοι συνδεσμοι.Δηλαδη σε yahoo mail, hotmai κτλ μπορω να δω τα mails αλλα επιλεγοντασ τα δε γινεται τιποτα (ανοιγμα-διαγραφη).Το ιδιο και στο skype,'

Δευτερευοντως στο search οταν ψαχνω κατι μου βγαζει επιλογες αλλα επιλεγοντας τες παλι δε γινεται κατι.

Στη microsoft μου προτειναν επανεγκατασταση γιατι δεν ξερουν τι ειναι.

Καμια ιδεα?υποψιαζομαι οτι ειναι θεμα registry αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.

Μιλαω για 8.1 γνησια.

Δημοσ.

στα windows 8.1 το reset ειναι το ιδιο με το να κανεις clean install?

Αν εχεις recovery partition,θα στο επεναφερει με βαση το recovery της εταιρειας,δλδ αν εχεις recovery για τα 8 και εισαι στα 8.1 θα σε ξαναπαρει στα 8 οπως ηρθε το λαπτοπ μολις το αγορασες.

Αν δεν εχει recovery partition θα σου κανει κανονικο clean install!

Το refresh διαγραφει ολα τα exe applications,αλλα σου κρατα ολες τις ρυθμησεις του λογισμικου και ολα τα αρχεια σου οπως τα εχεις αφησει!

Απλα με το refresh δε ξερω αν σε στελνεις στα 8 αν εχεις recovery για 8,αλλα σε μενα που εχω recovery partition για τα 8.1 απλα μου εσβησε ολες της exe εφαρμογες που προσθεσα εγω,αλλα μου ξαναεγκαταστησε ολες τις εφαρμογες που ειχε οταν το ανοιξα πρωτη φορα!

Στη επιλογη για reset σε ρωτα αν θες να το επαναφερεις στην εργοστασιακη κατασταση ή αν θες να τα διαγραψει ολα για ανακυκλωση!!!!!,κατι που δε καταλαβα ακριβως τι θα εκανε.Απλα προσεξε το για να μην εχουμε τιποτα παρατραγουδα!

Δημοσ.

σταθερος ειναι

βασικα εχω 8 ειχα κανει update σε 8.1 κ ειχα σβησει τον φακελο windows.old

δοκιμασα reset κ με το dvd των 8 k me dvd 8.1,τζιφος

αναγκαστικα να κανω install 8 κ update σε 8.1 κανονικα απο το store

μλκα τελειως

Δημοσ.

Ευτυχώς, τo reset μας γλίτωσε από την pebkac-συμβουλή: "Κάνε ένα format!". :P

Πολλές πληροφορίες για το reset και κυρίως για το refresh που είναι χρησιμότερο, αν έχει προηγηθεί δημιουργία image.

http://blogs.msdn.com/b/b8/archive/2012/01/04/refresh-and-reset-your-pc.aspx

• Like 1
Δημοσ.

Στην επιλογη "Thoroughly" στο reset καταλεβε κανεις αν θα σβησει τα αρχεια καλυτερα και θα ξαναπερασει τα windows ή θα τα σβησει και δε θα ξαναπερασει το λογισμικο?

Δημοσ.

Από το link του pigeon:

• Reset your PCRemove all personal data, apps, and settings from the PC, and reinstall Windows.
  • Refresh your PCKeep all personal data, Metro style apps, and important settings from the PC, and reinstall Windows.
Δημοσ.

Στην επιλογη "Thoroughly" στο reset καταλεβε κανεις αν θα σβησει τα αρχεια καλυτερα και θα ξαναπερασει τα windows ή θα τα σβησει και δε θα ξαναπερασει το λογισμικο?

Σβήνει sector-by-sector και μετά ξαναπερνάει windows. Σε γλιτώνει από χειροκίνητο wipe δήλαδη ;)

Instead of just formatting the drive, choosing the “Thorough” option will write random patterns to every sector of the drive, overwriting any existing data visible to the operating system

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος στα 8.1 να βάλω σε πληκτρολόγιο που δεν έχει πλήκτρα για τον ήχο, πχ τα F12 και F11 πλήκτρα να ανεβοκατεβάζουν τον ήχο;

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει χωρίς extra software. Δεν νομίζω.

Με το κορυφαίο Volume² όμως γίνετε.

Επίσης με αυτό μπορείς να αυξομειώνεις την ένταση του ήχου με το mouse wheel, όταν ο κέρσορας είναι πάνω στην taskbar, αλλά και με πολλούς άλλους τρόπους

• Like 4
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει χωρίς extra software. Δεν νομίζω.

Με το κορυφαίο Volume² όμως γίνετε.

Επίσης με αυτό μπορείς να αυξομειώνεις την ένταση του ήχου με το mouse wheel, όταν ο κέρσορας είναι πάνω στην taskbar, αλλά και με πολλούς άλλους τρόπους

Απλά καταπληκτικό πρόγραμμα!!!

Φίλε GMod μου έλυσες τα χέρια!!!

Ευχαριστώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...