plasTOST Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου 11 ώρες πριν, mastoras007 είπε Πώς πιάνετε τέτοιες θερμοκρασίες ρε γμτ, κάτι παίζει με την ψησταριά μου στο τέρμα πάνω από 190 δεν το έχω δεί ποτέ με άδεια ψησταριά Είσαι σίγουρος ότι το θερμόμετρο στον κάδο λειτουργεί σωστά; κάνε έναν έλεγχο. Έχεις καθαρό κάδο και σχάρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
protathlitis Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου 8 ώρες πριν, johnniek13 είπε Αλλα μιλαμε για 16.6 kw καυστηρες οχι 10-12 που εχουν οι κινεζικες 16.6 kw/h εννοείς? ποια ψησταριά έχει τέτοια ένταση/κατανάλωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnniek13 Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου 1 hour ago, protathlitis said: 16.6 kw/h εννοείς? ποια ψησταριά έχει τέτοια ένταση/κατανάλωση? NAPOLEON ROGUE 525 και ολες της σειρας αυτης. Καθε καυστηρας φτανει 4.15kw. Χ 4. πραγμα που φαινεται και στο ψησιμο αν κρινω απο αυτα που γραφουν αλλοι για τις κινεζικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
protathlitis Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου Άρα μιλάς αθροιστικά για όλους, όχι ο καθένας. Ok. Καλά ο φίλος που ανέφερε ότι δεν φτάνει 200 βαθμούς κάποιο πρόβλημα θα έχει η ψησταριά του, δεν δικαιολογείται τόσο χαμηλά πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου Εχω ξανα αναφέρει εδώ παλιότερα είχε συζητηθεί, εχω την unimac trend 3 καυστήρες, η ψησταριά το κάνει απο καινούρια που την πήρα, ειδικά πρώτες μερες πήρα τηλέφωνο στο εργοστάσιο και μου είπαν οτι ειναι φυσιολογικό κτλ. Γενικά οταν ψήνω αργώ πολύ, με τον καιρό το συνήθισα και ψήνω αλλά σε γενικές γραμμές δεν ξέρω αν πάνε ολα καλά, Οταν το ειχα κάνει θέμα εδώ είχαμε πει οτι εχω πολύ μεγάλο άνοιγμα πίσω με αποτέλεσμα να φευγει ολη θερμοκρασία ευκολα και δυσκολεύεται να πιάσει θερμοκρασίες. Κάθε φορά που ψήνω το καταλαβαίνω και εγώ. Λέω στο επόμενο ψήσιμο (σήμερα) να κλείσω ενα μέρος του ανοιγματος με αλουμινόχαρτο να δώ πώς θα πάει. Πρίν λίγες μέρες που ημουν στο λερόυ χαζευα της ψησταριές και είδα οτι εχουν ανοιγμα το 1/4 αποτι εχω εγώ δείτε φώτο και πείτε μου απόψεις.... 5 ώρες πριν, plasTOST είπε Είσαι σίγουρος ότι το θερμόμετρο στον κάδο λειτουργεί σωστά; κάνε έναν έλεγχο. Έχεις καθαρό κάδο και σχάρες; Ναι εχω αλλάξει θερμόμετρο (για άλλους λόγους) 12 ώρες πριν, johnniek13 είπε Εγω λεω χαμηλα τους 200 βαθμους στους οποιους φτανει με 2 καυστηρες στη μεση για 10 λεπτα. Αν αναβω 4 στη μεση σε 12 λεπτα περναει τους 310. 4 στο φουλ δεν εχω βαλει ποτε. οταν ειναι να γεμισω την σχαρα ολη τοτε προθερμενω για 10 λεπτα με καυστηρες στο μισο κι μολις βαλω ψηνω με 4 στο 1/3. Αλλα μιλαμε για 16.6 kw καυστηρες οχι 10-12 που εχουν οι κινεζικες. Καλά εσένα πυροβολάει... Αναφλέξεις δεν εχεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plasTOST Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου 11 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Εχω ξανα αναφέρει εδώ παλιότερα είχε συζητηθεί, εχω την unimac trend 3 καυστήρες, η ψησταριά το κάνει απο καινούρια που την πήρα, ειδικά πρώτες μερες πήρα τηλέφωνο στο εργοστάσιο και μου είπαν οτι ειναι φυσιολογικό κτλ. Γενικά οταν ψήνω αργώ πολύ, με τον καιρό το συνήθισα και ψήνω αλλά σε γενικές γραμμές δεν ξέρω αν πάνε ολα καλά, Οταν το ειχα κάνει θέμα εδώ είχαμε πει οτι εχω πολύ μεγάλο άνοιγμα πίσω με αποτέλεσμα να φευγει ολη θερμοκρασία ευκολα και δυσκολεύεται να πιάσει θερμοκρασίες. Κάθε φορά που ψήνω το καταλαβαίνω και εγώ. Λέω στο επόμενο ψήσιμο (σήμερα) να κλείσω ενα μέρος του ανοιγματος με αλουμινόχαρτο να δώ πώς θα πάει. Πρίν λίγες μέρες που ημουν στο λερόυ χαζευα της ψησταριές και είδα οτι εχουν ανοιγμα το 1/4 αποτι εχω εγώ δείτε φώτο και πείτε μου απόψεις.... Ναι εχω αλλάξει θερμόμετρο (για άλλους λόγους) Καλά εσένα πυροβολάει... Αναφλέξεις δεν εχεις?? Αν από το άνοιγμα αυτό που φαίνεται είναι οι σχάρες λογικό το βλέπω να αργείς. Φεύγει όλη η θερμότητα. σχεδιαστικό λάθος θα τολμούσα να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου Οντως το θυμαμαι και εγω, αν αυτο που βλεπουμε ειναι οι σχαρες κλειστο για ενα ψησιμο με αλουμινοχαρτο, σιγουρα χανεις ζεστη, αλλα να εισαι εκει κοντα μην φυγεις να το παρατηρεις τι γινεται μεσα, μην παρουμε φωτια και σε παρουμε στο λαιμο μας Πως σκατα ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο τοσο μεγαλη τρυπα... σε διαβεβαιωσαν οτι δεν λειπει κανενα κομματι απο την πλατη? Τους εδειξες φωτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου 23 λεπτά πριν, plasTOST είπε Αν από το άνοιγμα αυτό που φαίνεται είναι οι σχάρες λογικό το βλέπω να αργείς. Φεύγει όλη η θερμότητα. σχεδιαστικό λάθος θα τολμούσα να πω. Όχι δεν είναι οι σχάρες είναι αυτή η σχάρα για το ζεσταμα που λένε Οι σχάρες είναι ποιο χαμηλά. Μόλις έκανα δοκιμή... Πρώτη φορά βλέπω τέτοια θερμοκρασία! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου Οκ τωρα καταλαβαμε με την μπροστινη φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
protathlitis Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου 1 ώρα πριν, mastoras007 είπε Πρώτη φορά βλέπω τέτοια θερμοκρασία! Χαίρομαι που είδες βελτίωση! έχετε το νου σου όμως μην τυχόν μπουκώσει και αρπάξει καμία φωτιά. Στην δικιά μου πχ, στο σημείο εκείνο έχει καπάκι με γρίλιες για να βγαίνει ο καπνός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου 4 ώρες πριν, mastoras007 είπε Πρίν λίγες μέρες που ημουν στο λερόυ χαζευα της ψησταριές και είδα οτι εχουν ανοιγμα το 1/4 αποτι εχω εγώ Eχεις δει αλλη ιδια; ειναι τεραστιο το κενο. Μηπως εχει γινει καποιο λαθος στη συναρμολογηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου ετσι ειναι παιδια στις φτης κατηγοριες. το θυμάμαι κι εγώ από την πρώτη-πρώτη που είχα πάρει. κενό τεράστιο και εν υπήρχε κάδος απο κατω. ενα ταψί μόνο. χειμώνα δεν το σκεφτόσουν καν να ψήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου 5 λεπτά πριν, zanskou είπε ετσι ειναι παιδια στις φτης κατηγοριες. το θυμάμαι κι εγώ από την πρώτη-πρώτη που είχα πάρει. κενό τεράστιο και εν υπήρχε κάδος απο κατω. ενα ταψί μόνο. χειμώνα δεν το σκεφτόσουν καν να ψήσεις τρατζικ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
est Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου (επεξεργασμένο) Δεν μπορεί ... Ανεξάρτητα από το ποσό ποιοτική ή όχι είναι η συγκεκριμένη ψησταριά ή αν ανέβασε βαθμούς επειδή έκλεισε το κενό που έχει αφήσει ο κατασκευαστής, το θέμα που έχει ο @mastoras007 κάπου αλλού οφείλεται. Μια επίσκεψη στο Κορωπί με βίντεο και φωτογραφίες είναι μάλλον επιβεβλημένη. Επεξ/σία 12 Απριλίου από est Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastoras007 Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου 44 λεπτά πριν, zanskou είπε ετσι ειναι παιδια στις φτης κατηγοριες. το θυμάμαι κι εγώ από την πρώτη-πρώτη που είχα πάρει. κενό τεράστιο και εν υπήρχε κάδος απο κατω. ενα ταψί μόνο. χειμώνα δεν το σκεφτόσουν καν να ψήσεις Δεν είναι φτηνή κατηγορία, ούτε πολύ ακριβή βέβαια, Σαν κατασκευή είναι πολύ ενισχυμένη. Σήμερα εψησα κοτόπουλο, στο επόμενο με χοιρινό θα δω διαφορά γιατί κοτόπουλο δεν είχα ξανά ψήσει είναι η αλήθεια. Σε θερμοκρασία Πάντος ναι είδα διαφορά, 150 στο τέρμα χαμηλό δεν είχα ποτέ, είμαι τουλάχιστον 30-50 βαθμούς πάνω 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Eχεις δει αλλη ιδια; ειναι τεραστιο το κενο. Μηπως εχει γινει καποιο λαθος στη συναρμολογηση; Δεν έχω δεί είναι η αλήθεια ούτε στο ίντερνετ μπορώ να βρω φωτογραφίες την πισο μεριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα