Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aυτά πρέπει να τα κάνουνε μάθημα στα σχολεία! Αν το γνώριζα, φυσικά και δεν θα έπαιρνα την απλή κινεζιά με τους δύο καυστήρες, αλλά την απλή κινεζιά με τους 3 καυστήρες!

Βtw, μας έχουνε σιχαθεί οι γυναίκες της γειτονιάς!  ΠΑΛΙ ΨΗΝΕΤΕ;;;

Μπορεί να την θάβω την συγκεκριμένη unimac που πήρα, αλλά τσούκου-τσούκου τα βγάζει τα λεφτά της. Τσακ-μπαμ έχουμε μέρα-παρά ημέρα τζερτζελέ στην αυλή. -Ποιός μπορεί να αντισταθεί στα πιττάκια με κεφαλοτύρια και mix μπαχαρικών ή στην μελιτζάνα που θα πετάξεις στη σχάρα και θα κάνεις σούπερ-ντούπερ μεζέ από το τίποτα;

Επεξ/σία από Krasomak
  • Like 1
  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2490

• ilpapacha

2190

• sndev

1174

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Krasomak είπε

Aυτά πρέπει να τα κάνουνε μάθημα στα σχολεία! Αν το γνώριζα, φυσικά και δεν θα έπαιρνα την απλή κινεζιά με τους δύο καυστήρες, αλλά την απλή κινεζιά με τους 3 καυστήρες!

Βtw, μας έχουνε σιχαθεί οι γυναίκες της γειτονιάς!  ΠΑΛΙ ΨΗΝΕΤΕ;;;

Μπορεί να την θάβω την συγκεκριμένη unimac που πήρα, αλλά τσούκου-τσούκου τα βγάζει τα λεφτά της. Τσακ-μπαμ έχουμε μέρα-παρά ημέρα τζερτζελέ στην αυλή. -Ποιός μπορεί να αντισταθεί στα πιττάκια με κεφαλοτύρια και mix μπαχαρικών ή στην μελιτζάνα που θα πετάξεις στη σχάρα και θα κάνεις σούπερ-ντούπερ μεζέ από το τίποτα;

ΣΩΣΤΟΟΟΣ!!!!

Απο το μαγαζι που αγορασα την Weber μου ειπε 3 πράγματα ως συμβουλη και νομίζω πως έχει δίκιο:

1) Εμπιστευσου την ψησταριά σου και μην κρυφοκοιτάς (άρα μην ανοιγοκλείνεις το καπάκι),

2) Να κρατάς πάντα την σχάρα σου καθαρή απο καμένα λίπη και

3) Να ρισκάρεις τις δοκιμές και τα μαγειρικά πειράματα 🍗🥩🥓

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν, διάβασα όλο το θέμα. Είμαι έτοιμος να πάρω κάποια Weber ή Broil King.

Αλλά επειδή με ξέρω ότι είμαι τεμπέλης σε θέματα καθαριότητας και όπως όταν μαγειρεύω μου αρέσει αλλά μετά αφήνω τα πιάτα μέχρι να αποκτήσουν ζωή, έτσι φοβάμαι και το καθάρισμα της ψησταριάς.

Ποια μοντέλα είναι εκείνα τα οποία απαιτούν το λιγότερο (σπανιότερο καθάρισμα); Ξέρει κανείς; Γιατί από ότι κατάλαβα διαβάζοντας εδώ μέσα, κάποιες ψησταριές "ζητάνε" καθάρισμα κάθε φορά ενώ κάποιες άλλες κάθε μερικά ψησίματα.

Ή μήπως κατάλαβα λάθος;

Δημοσ.

Στα επώνυμα μοντέλα που κοιτάς,  είναι πιο εύκολος ο καθαρισμός του κάδου  λόγω υλικών. Τις σχάρες όμως πρέπει μετά από κάθε ψήσιμο να τις τρίβεις με μια βούρτσα και να τις περνάς ένα λαδάκι, διαδικασία 5 λεπτών max. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Πόσο χρήσιμο βρίσκετε το πλαινό μάτι στις ψησταριές αυτές; Ρωτάω γιατί διάβασα μερικούς να λένε ότι η δύναμη του δεν επαρκεί για τηγάνισμα και είναι μόνο για ψιλοδουλειές. Τι λέτε; (δεδομένου ότι στις weber, broil king μπορεί να το πληρώσεις και 200 ευρώ παραπάνω!)

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, sargus είπε

Πόσο χρήσιμο βρίσκετε το πλαινό μάτι στις ψησταριές αυτές; Ρωτάω γιατί διάβασα μερικούς να λένε ότι η δύναμη του δεν επαρκεί για τηγάνισμα και είναι μόνο για ψιλοδουλειές. Τι λέτε; (δεδομένου ότι στις weber, broil king μπορεί να το πληρώσεις και 200 ευρώ παραπάνω!)

Δεν ξερω που το διαβασες αυτο.

Στην δικη μου κινεζικη που δεν ειναι επωνυμη, μια χαρα επαρκει για τηγανισμα, μαλιστα ενας απο τους λογους που την αγορασα ηταν αυτος, να τηγανιζω γαριδες και πατατες εκτος σπιτιου.

Τωρα φυσικα εαν επικρατουν 9 μποφορ στην περιοχη, η εστια σβηνει😉

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν είναι να δώσεις 200 ευρώ για ένα μάτι όχι δεν αξίζει, βάζεις ένα ταφ στην μπουκάλα και ένα μάτι υγραερίου πάνω από 3kw και κάνεις δουλειά με 15 ευρώ. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Στις μεγάλες ψησταριές όπως π.χ. στην weber spirit e-320 ή στην Broil King signet 90, χωράει από κάτω η μπουκάλα των 10 κιλών; Ρωτάω γιατί δε βρίσκω τέτοια πληροφορία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

οι ψησταριές της campingaz τι λένε? σε σχέση με Vanward, Unimac και Blackbull ποια να προτιμήσω? 

Τι να λένε και αυτές οι καημένες πονηρέ δεν μας τα λες όλα.... ότι τις εχουν 50% έκπτωση.... να ρωτήσεις αν είναι καλές ρωτάς αλλά φοβάσαι μην τις αγοράσουμε όλες και δεν μείνει για εσένα; Εγώ θα βάλω το link να τις ξεπουλήσουν όλες.....

https://www.bbq-campingaz.gr/product-category/ψησταριές/

Επεξ/σία από odys03
Δημοσ.
1 ώρα πριν, odys03 είπε

Τι να λένε και αυτές οι καημένες πονηρέ δεν μας τα λες όλα.... ότι τις εχουν 50% έκπτωση.... να ρωτήσεις αν είναι καλές ρωτάς αλλά φοβάσαι μην τις αγοράσουμε όλες και δεν μείνει για εσένα; Εγώ θα βάλω το link να τις ξεπουλήσουν όλες.....

https://www.bbq-campingaz.gr/product-category/ψησταριές/

Φίλε ευχαριστώ που το παρέθεσες γιατί δεν το είχα πάρει χαμπάρι αν και ψάχνω μανιωδώς για ψησταριά τον τελευταίο καιρό.

I went all in και παρήγγειλα την Master 4 series classis SBS στα 631 ευρώ (https://www.bbq-campingaz.gr/product/ψησταριά-master-4-series-classic-sbs/).

(πήρα κατευθείαν και κάλυμμα και βάση για πίτσα)

Ας ελπίσουμε να είναι καλή (είδα καλές κριτικές στο εξωτερικό) και κυρίως να με βολέψει και να πιάσουν τόπο τα λεφτά.

Την έχει άραγε κανείς από εδώ μέσα;

• Like 2
Δημοσ.

Αυτες τις Campingaz που εχουν βγαλει σε προσφορα τις θεωρουμε καλουτσικες?

Κανουν για ξεκινημα στο χομπυ ή θα τα κλαιμε και αξιζει να δωσουμε κατι παραπανω για καποια καλυτερη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...