Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, theoilia είπε

Για εμάς την πλεμπα που δεν μπορούμε με τίποτα να ανέβουμε πάνω από 300€ υπάρχει καμία αξιολόγηση λύση;

Naterial Leroy Merlin

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι μεταξύ της bormann bbq2000 και της leroy merlin naterial Alton. Με ποια από τις 2 λέτε να πάω για barbeque 1 φορά την εβδομάδα μόνο κοτόπουλο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sndev είπε

καμία καντο στο φουρνο

Περα απο την πλακα, κοτοπουλο σε μαντεμενιο τηγανι (απλο ή σχαροτηγανο) και τελειωμα στο φουρνο εβγαινε εκπληκτικο. Απλα μυριζει πολυ το σπιτι.

  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Περα απο την πλακα, κοτοπουλο σε μαντεμενιο τηγανι (απλο ή σχαροτηγανο) και τελειωμα στο φουρνο εβγαινε εκπληκτικο. Απλα μυριζει πολυ το σπιτι.

ρε δεν υπαρχει λογος να σκάσει καποιος ουτε 100 ε σε ψησταριά για κοτόπουλο μονο το καθαρισμα μια στο τοσο αρκει για το οχι!

για μενα το καλυτερο κ πιο ζουμερο κοτοπουλο ειδικα στήθος γίνετε με το πιο απλο τροπο σαν αυτον που λες κ για οποιον δεν εχει μαντεμένιο τηγάνι 

τεφαλ κάψιμο χωρις λαδι τπτ πέταμα το κοτόπουλο (στήθος κυριος) μεσα μεχρι να ψηθει εξωτερικά να παρει καλο χρωμα να κανει την οποια κρουστα κ μετα πέταμα το ιδιο το τεφαλ σε προθερμασμενο φούρνο 180 βαθμοί 15 λεπτά, βγαίνει άψογο

αν ειναι φιλεταρισμενα λιγοτερο χρονο στο φουρνο εχει να κανει με το παχος

 

κ για τους μαστορες πριν το βαλετε στο τηγανι απλα βαλτε του λιγο ελαιόλαδο αν ειναι στηθος, αν ειναι μπουτι δε χρειαζετε εχει λιπαρα απο μονο του,  τριμενο τζιντζερ λεμονι κ θυμάρι. μολις καψει στο τεφαλ παιρνει απιστευτα αρωματα 

Επεξ/σία από sndev
  • Like 3
Δημοσ.

Εγώ θα πω το εξής: Η πρώτη μου επαφή με ψησταριά υγραερίου ήταν μια κάτω των 200€ από τα cookshop που είχε αγοράσει ο αδερφός μου, καμιά 12αριά χρόνια πριν. Δύο καυστήρες είχε, σχάρα λεπτή inox και από τις πρώτες με διαχύτες πάνω από τους καυστήρες και όχι πέτρες λάβας. Την είχαμε φτάσει στα όριά της από ψησίματα κλπ, αλλά αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι το κοτόπουλο που έψηνε εκεί ο αδερφός μου. Ολόκληρο μέσα σε ταψί, με τις πατάτες του, και το έβαζε να ψηθεί με τους δύο καυστήρες στο χαμηλό. Γινόταν σαν φούρνου, αλλά για κάποιο λόγο πολύ πιο νόστιμο. Θέλεις οι πατάτες που καραμέλωναν λόγω του ότι ήταν πάνω από τους καυστήρες, θέλεις γιατί μια τσίκνα από παλιότερα λίπη την έπαιρνε, έβγαινε πεντανόστιμο. Οπότε αν την θέλεις για να ψήνεις έτσι πάρε όποια χωράει τα ταψιά σου. Γιατί όμως μόνο κοτόπουλο; Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην σου αρέσει το κόκκινο κρέας πχ αλλά γιατί όχι λαχανικά; Μελιτζάνες, πιπεριές, κολοκύθια, νεροκρέμμυδα, μανιτάρια βγαίνουν μούρλια. Μετά θα κολλήσεις, θα θέλεις να ψήνεις παραπάνω και θα λες έπρεπε να δώσω λίγα παραπάνω χρήματα να πάρω μια που θα κρατήσει.

  • Like 3
Δημοσ.

Παιδιά αύριο παραλαμβάνω τη monarch 340. Το φιαλη υγραερίου έχετε πάρει;; ρωτάω για να παραγγείλω ταυτόχρονα να μην χάνω χρόνο.. Σας ευχαριστώ πολύ.. 

  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν ξεκινάω..... Monarch 340....μια ώρα περίπου στήσιμο... Σχετικά εύκολο.... Βεβαια δν κρατήθηκα και έψησα... Τελεια εμπειρία... Σίγουρα θέλει ακόμα προπόνηση... Επιφάνεια ιδανική για 4 άτομα.. Γρήγορο ψήσιμο.. Εύκολο.... Το μάτι το πλαϊνό θα ήθελα πιο δυνατό.... Ξέρει κανείς αν αλλάξω ρυθμιστή πίεσης και βάλω ρυθμιζόμενο αν θα έχω θέμα;;; ώστε να δυναμωνω την ένταση;; 

20201210_191330_compress48.jpg

20201210_171549_compress3.jpg

  • Like 6
Δημοσ.

Mix grill επαιξες για καλη αρχη!

Αφηνε να καψει καλα η ψησταρια πριν βαλεις κρεατα πανω και μην τα γυριζεις τοσο γρηγορα, δεν εχει νοημα. Το πλαινο ματιδεν ξερω τι δυναμη εχει, αλλα με κρυο και αερα δεν θα περιμενα πολλα πραγματα. Εδω πχ δεν θα ειχε προβλημα το ματι υπερυθρων.

Καλοριζικο το εργαλειο, θα το ευχαριστηθεις!

  • Like 1
Δημοσ.

δεν χρειαζετε να δυναμώσεις την ένταση αστην να καψει 10 λεπτά πριν  όπως σου πε ο @SagoniasSlutRos  κ μη τα γυρνας τοσο γρηγορα.. κ κλειστο το καπακι.. 

  • Like 2
Δημοσ.

Καλά ψησίματα και μεγειά σου, να την χαρείτε! Η Monarch έχει έναν απλό τρόπο ψησίματος: 

Προεργασία: Λίγο λαδι στην σχάρα για να μην κολλήσουν τα ψητά.

Ζέσταμα : 10 Λεπτά στο full και με κλειστό καπάκι να περάσει τους 200 βαθμούς

Ψήσιμο :  με κλειστό καπάκι βάζεις τα κρέατα για 2-3 λεπτά στο "10 παρά 10", μετά για 2-3 λεπτά στο "2 και 10", τούμπα τα ίδια . Θα έχεις ένα άψογο καρέ και καλοψημένα τα κρέατα.

Τελείωμα : Full για 5 λεπτά να καούν τα λίπη

Pictures6.jpg

  • Like 4
Δημοσ.
11 ώρες πριν, koklas είπε

Λοιπόν ξεκινάω..... Monarch 340....μια ώρα περίπου στήσιμο... Σχετικά εύκολο.... Βεβαια δν κρατήθηκα και έψησα... Τελεια εμπειρία... Σίγουρα θέλει ακόμα προπόνηση... Επιφάνεια ιδανική για 4 άτομα.. Γρήγορο ψήσιμο.. Εύκολο.... Το μάτι το πλαϊνό θα ήθελα πιο δυνατό.... Ξέρει κανείς αν αλλάξω ρυθμιστή πίεσης και βάλω ρυθμιζόμενο αν θα έχω θέμα;;; ώστε να δυναμωνω την ένταση;; 

20201210_191330_compress48.jpg

20201210_171549_compress3.jpg

Καλορίζικη και καλά ψησίματα. Δώσε πόνο!

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.... Στην ένταση αναφέρομαι στο πλαϊνό μάτι.... Οτι θα ήθελα να είναι λίγο πιο δυνατό... 

  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...