@pnea1973 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν παράγγειλα την rogue 365.....Μέσα στην εβδομάδα θα την έχω.!!!!! Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από @pnea1973 8
costas_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δυσκολεύτηκες λίγο, αλλά κατέληξες. Καλορίζικη και να την ευχαριστηθείς 2
ilpapacha Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Λοιπόν παράγγειλα την rogue 365.....Μέσα στην εβδομάδα θα την έχω.!!!!! Καλορίζικη & καλά ψησίματα! Σε τι τιμή την πήρες τελικά; Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από ilpapacha 2
plasTOST Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Λοιπόν παράγγειλα την rogue 365.....Μέσα στην εβδομάδα θα την έχω.!!!!! Καλορίζικη. Περιμένουμε εντυπώσεις και φωτό! 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Λοιπόν παράγγειλα την rogue 365.....Μέσα στην εβδομάδα θα την έχω.!!!!! Αντε να μαζευονται και οι napoleon ολων των range τιμων... 6
@pnea1973 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Καλορίζικη & καλά ψησίματα! Σε τι τιμή την πήρες τελικά; Σε ευχαριστώ...599 αλλά κανόνισα να την κόψω τιμολόγιο.. 4
zeys13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Ας αναφερώ και εγώ κάτι, αν και δε θεωρούμαι ειδικός. Έχουν περάσει απο τα χέρια μου 2 ψησταριές μια της πλάκας απο το lidl, και η weber 310 gbsμ που έχω απο πέρσι. Αυτή του lidl είχα συνέχεια αναφλέξεις, δεν μπορούσα να ψήσω. Πριν κανα μηνα έψησα σε ακριβά μοντέλα broil king (regal, baron)και απογοητεύτηκα. Το πρόβλημα είναι οτι οι ανακλαστήρες-αντιφλογιστικές της broil, έχουν ελάχιστη κλίση, και αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα που είχα και με αυτή του lidl, συνεχείς αναφλέξεις. Ενω της weber έχουν αρκετή κλίση, πέφτουν λιγότερα λίπη, επομένως λιγότερες αναφλέξεις. Τα κρέατα που με ψήνω είναι λιπαρά (χοιρινές, παιδάκια, προβατίνα), και φαντάζομαι ενδιαφέρει αρκετούς. Το έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι το ίιδο θέμα; 3
bmv Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μια φορά έψησα αρνίσια παϊδάκια και προβατίνα και το μετανιώνω ακόμα. Όχι λόγω αναφλεξεων αλλά το καθάρισμα μετά δεν παλεύεται. Πιστεύω αυτά τα κρέατα είναι μόνο για κάρβουνο σε κομμένο θερμοσίφωνα. 1
costas_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Είναι εντελώς ακατάλληλα για ψηστριά υγραερίου. Εκτός από τις συνεχείς αναφλέξεις, δημιουργούν λεπτές στρώσεις λίπους σε όλο τον κάδο και δεν βγαίνει με τίποτα. Οσο για τους ανακλαστήρες των καυστήρων, αυτοί είναι σχεδιασμένοι για την ατμοποίηση των σταγόνων (vaporization) και όχι για να γλυστρούν τα λίπη που πέφτουν από την σχάρα. 2
greenroadrunner Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Θέλω να μοιραστώ κι εγώ τον ενθουσιασμό μου που μετά από πολλές μέρες ανάγνωσης ολόκληρου του thread και πολύ ψάξιμο παρήγγειλα την Napoleon Rogue SE 525! Ανοξείδωτη σχάρα 74x45εκ. 4 x 12000 BTU κύριους καυστήρες Πίσω καυστήρας σούβλας 14500 BTU Πλαϊνό υπέρυθρο μάτι 14000 BTU με μαντεμένια σχάρα 37x24 εκ 15 χρόνια εγγύησης στα πιο βασικά της μέρη από την ελληνική αντιπροσωπεία. Ενσωματωμένο ανοιχτήρι στο δεξί ράφι! 🤣 Με τη σπάνε λίγο οι κυματιστές σχάρες της αλλά δεν βρήκα κάποιο άλλο αρνητικό για τα γούστα μου. YouTube - Napoleon 2020 Rogue SE BBQ Grill Series 10
costas_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Αγόρασες μια ναυαρχίδα της κατηγορίας. Καλά ψησίματα 2 1
tsiro7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bmv είπε Μια φορά έψησα αρνίσια παϊδάκια και προβατίνα και το μετανιώνω ακόμα. Όχι λόγω αναφλεξεων αλλά το καθάρισμα μετά δεν παλεύεται. Πιστεύω αυτά τα κρέατα είναι μόνο για κάρβουνο σε κομμένο θερμοσίφωνα. Και πεταμα ο θερμοσίφωνας 😂 Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από tsiro7
mech_eng Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 50 λεπτά πριν, costas_ είπε Είναι εντελώς ακατάλληλα για ψηστριά υγραερίου. Εκτός από τις συνεχείς αναφλέξεις, δημιουργούν λεπτές στρώσεις λίπους σε όλο τον κάδο και δεν βγαίνει με τίποτα. Οσο για τους ανακλαστήρες των καυστήρων, αυτοί είναι σχεδιασμένοι για την ατμοποίηση των σταγόνων (vaporization) και όχι για να γλυστρούν τα λίπη που πέφτουν από την σχάρα. Υπάρχει ψησταριά που ενδείκνυται για ελληνική κουζίνα; Δηλαδή ψήσιμο λιπαρών κρεάτων που αναφέρθηκε πιο πάνω;
tsiro7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Είπαμε θερμοσίφωνας! Πέρα από την πλάκα ούτως ή άλλως θεωρώ ιεροσυλία να ψήνεις προβατίνες σε γκάζι. Τα αμνοεριφια θέλουν καρβουνα τσίπουρα και παρέα. 3
panos_ace Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δοκιμάστε να ψήσετε παϊδάκια σε χαμηλή θερμοκρασία (140 C) για κανα 20 λεπτο και ένα ακόμα 10 λεπτο στους 200-220 C. Δεν θα έχετε αναφλέξεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα