ritualistic Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, sndev είπε @ritualisticτελεια αφου βγηκε οπως την ήθελες! να δειτε παντως αυτο που λεω με το θερμόμετρο τραβαει μεγαλη εκτίναξη εσωτερικής θερμοκρασιας στο ρεστ κ ας μη ψήνεται το κρεας πρεπει να το αποσύρουμε αρκετα νωρίτερα εν τελη κ εγω με.το meater το εμαθα φετος μετα απο 10 χρονια🤣. στο direct εκανε εξαιρετικη κρουστα παντως μπράβο. απο χρονο πως πηγε; 6 λεπτο; 6-7 λεπτα καπου εκει συμφωνω 100% για την εκτιναξη της θερμοκρασιας μολις το τραβας. σου λεω ανεβαινε τρελα γρηγορα και αν δεν ημουν σε πανικο να το κοψω σιγουρα θα πηγαινε 60+ για πλακα. η λυση σε αυτο ειναι να μην βγει το θερμομετρο ωστε να μπορεις να το παρακολουθεις για οποιον μπορει να ενδιαφερετai το κρεας ειναι Black Angus Ribeye Creekstone Farm και το βρισκετε στο γνωστο κρεοπωλειο Ν.Σμυρνης κ Βουλας που ειδικευεται σε αυτες τις εισαγωγες. 1
dfwk Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα, Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα Με Υγεία . Το menu σήμερα είχε Tomahawk και T-Bone Black Angus Steak (Reverse Seared) Μαρινάρισμα με λάδι, αλάτι χοντρό και πιπέρι. Έμμεσο ψήσιμο μέχρι τους 60oC (Ανά 10 λεπτά γύρισμα). Ξεκούραση για 15 λεπτά και searing για 70sec την κάθε πλευρά. Το αποτέλεσμα βγήκε πολύ καλό. 11
ritualistic Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, dfwk είπε Καλησπέρα, Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα Με Υγεία . Το menu σήμερα είχε Tomahawk και T-Bone Black Angus Steak (Reverse Seared) Μαρινάρισμα με λάδι, αλάτι χοντρό και πιπέρι. Έμμεσο ψήσιμο μέχρι τους 60oC (Ανά 10 λεπτά γύρισμα). Ξεκούραση για 15 λεπτά και searing για 70sec την κάθε πλευρά. Το αποτέλεσμα βγήκε πολύ καλό. Πολυ ωραια κρουστα. Στους ποσους βαθμους ανεβασες την ψησταρια για το searing και στους ποσους τραβηξες το κρεας απο πανω ;; Χρονια πολλα!
alimentas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 51 λεπτά πριν, dfwk είπε Καλησπέρα, Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα Με Υγεία . Το menu σήμερα είχε Tomahawk και T-Bone Black Angus Steak (Reverse Seared) Μαρινάρισμα με λάδι, αλάτι χοντρό και πιπέρι. Έμμεσο ψήσιμο μέχρι τους 60oC (Ανά 10 λεπτά γύρισμα). Ξεκούραση για 15 λεπτά και searing για 70sec την κάθε πλευρά. Το αποτέλεσμα βγήκε πολύ καλό. Tι ΜΠΑΛΑΡΑ εχεις παιξει εδω???Ουσισκαρα,πουρο κ κρεας στην σχαρα.Αυτα ειναι.Μονη διαφωνια τα παγακια στο ουισκι😂 2
giannis170374 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Χρόνια πολλά σε όλους τελικά το γουρουνάκι 5,350 το έβαλα σε ταψί πάνω σε σχάρα με αναμένους τους 2 πλαινους στο λιγότερο, το πρόβλημα ήταν ότι έφθανε πάλι 145 βαθμούς δεν έπεφτε πιο κάτω , η μπουκάλα μόλις την είχα αλλάξει και έτσι άρπαξε το κεφάλι και τα μπούτια, το αποτέλεσμα η πέτσα έγινε σαν λάστιχο και την βγάζαμε, το εσωτερικό ήταν φοβερό καλύτερο από αυτό στην Πελοπόννησο. 1
zanskou Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά, έχει κάποιος το σετ σουβλας του Leroy να μου δώσει μια πληροφορία για τη βάση του μοτέρ; Παιδιά, έχει κάποιος το σετ σουβλας του Leroy να μου δώσει μια πληροφορία για τη βάση του μοτέρ;
koklas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω τη Monarch 340 και έβαλα τη 10 κιλη της coral gas. Διαβάζοντας και πάλι το εγχείριδιο είδα ότι λέει να μην ξεπερνά σε βάρος η φιαλη τα 15 κιλά. Όταν μέτρησα τη φιαλη μετά από 4 ψησιματα είναι γύρω στα 20 κιλά.. Λέτε να έχω πρόβλημα στη βάση;;
gdeli Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 23 ώρες πριν, gm21 είπε Χρόνια πολλά σε όλη την παρέα! Το εγχείρημα γουρουνάκι στη Weber τελικά, παρά τις δυσκολίες πήγε φανταστικά! Ψήσιμο 3 - 3:30 ώρες, τις 2:30 έμμεσο σε 100 - 150 και στο τέλος ανέβασμα της θερμοκρασίας για να γίνει τραγανή η πέτσα. Κάπνισμα με hickory chips της Weber (1η φορά κάπνισα, είχε μυρίσει όλη η βεράντα και ο κήπος, δυνατό άρωμα). Το γουρουνάκι 8 kg, αν ήταν λίγι πιο μικρό το ψήσιμο στη σούβλα θα ήταν πιο εύκολο, τώρα για να μπορεί να γυρίζει έβγαλα 2 flavorized bars. Σε κάποια φάση μόνο άρπαξε αναφλέξεις το αυτί και πήγε στο κεφάλι για αυτό και το κάψιμο που φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία, σκέφτομαι ότι θα μπορούσαα να το έχω αποφύγει αν το είχα καλύψει με αλουμινόχαρτο. Από μπαχαρικά μόνο πολύ αλάτι, πιπέρι και δεντρολίβανο εσωτερικά, δεν χχρειαζόταν τίπιτα άλλο. Το έβγαλα στους 75 C και το άφησα 20' σε αλλουμινόχαρτο να ξεκουραστεί. Όλοι ξετρελάθηκαν από το αποτέλεσμα, πραγματικά πολύ νόστιμο και ζουμερό!, Συμπέρασμα, το πείραμα με γουρούνι σίγουρα θα επαναληφθεί, με μικρότερο ελπίζω την επόμενη φορά, πάντως η σουβλα στην ψησταριά είναι απόλαυση! Θα ακολουθήσει κάποια στιγμή και video. Οι φωτογραφίες δεν φαίνονται και μας έχεις κόψει επάνω στο καλύτερο!! Κάνε κάτι να τις δούμε γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ για σούβλισμα γουρουνιού!!
zanskou Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, gdeli είπε Οι φωτογραφίες δεν φαίνονται και μας έχεις κόψει επάνω στο καλύτερο!! Κάνε κάτι να τις δούμε γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ για σούβλισμα γουρουνιού!! εγώ τις βλέπω κανονικα
gdeli Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ βλέπω ένα γκρίζο απαγορευτικό! Τι να φταίει άραγε; Και refresh έχω κάνει και τίποτα...
skskre Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, gdeli είπε Εγώ βλέπω ένα γκρίζο απαγορευτικό! Τι να φταίει άραγε; Και refresh έχω κάνει και τίποτα... Και εγώ δε τις βλέπω
@pnea1973 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ δεν μπορώ να κάνω την κρουστά.. Να φταίει το κρέας.. Σημερινό κόμμα φιλέτο.. Στην αρχή 4 από την μία και 4 από Την άλλη πλευρά κια μετά σε έμμεσο μέχρι να πιάσει θςρμοκρα2.... Αλλά κρούστα δεν.. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε Εγώ δεν μπορώ να κάνω την κρουστά.. Να φταίει το κρέας.. Σημερινό κόμμα φιλέτο.. Στην αρχή 4 από την μία και 4 από Την άλλη πλευρά κια μετά σε έμμεσο μέχρι να πιάσει θςρμοκρα2.... Αλλά κρούστα δεν.. Την είχες ζεστάνει στο φουλ? Από τις γραμμές φαίνεται να ήταν σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, κάπου 180-200°C
@pnea1973 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο φουλ την είχα... Και οι 2 καυστήρες στο φουλ.. Φτάνει θερμοκρασία σύμφωνα με το θερμόμετρο της 270 βαθμούς... Αλλά και εμένα αυτό μου φαινεται.. Ότι δεν έχει θερμοκρασία.. Αύριο θα δω τους καυστήρες, στο φουλ πως καίνε.. Λογικά πρέπει να έχουν μπλε φλόγα, σαν φλογιστρο σωστά? Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2020 από @pnea1973
aenaos15 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Εγώ δεν μπορώ να κάνω την κρουστά.. Να φταίει το κρέας.. Σημερινό κόμμα φιλέτο.. Στην αρχή 4 από την μία και 4 από Την άλλη πλευρά κια μετά σε έμμεσο μέχρι να πιάσει θςρμοκρα2.... Αλλά κρούστα δεν.. Φιλε αν αφησες φιλετο 4+4 σε 270 βαθμουσ δεν θα εβρισκες τιποτα!!!! Κατι αλλο συμβαινει με τις θερμοκρασιες σου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα