Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, paylidis είπε

σε παρομοια περιπτωση που ειχα δει  σε camping gas φιλου το προβλημα ηταν στο ρυθμιστη πίεσης, του έβαλα ενα δικο μου παλιό και δουλευε καλυτερα απο πριν αμέσως

Λες να είναι και σε εμένα κάτι τέτοιο? 

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Maroutas είπε

Λες να είναι και σε εμένα κάτι τέτοιο? 

δεν αποκλειεται... σε εκεινον ήταν ελαττωματικος εξαρχής απο ότι φαινεται... κινεζικοι ειναι τι ψαχνεις;

 

καλυτερα βεβαια βρες εναν δανεικο πρώτα μην αγοραζεις ασκοπα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

δεν αποκλειεται... σε εκεινον ήταν ελαττωματικος εξαρχής απο ότι φαινεται... κινεζικοι ειναι τι ψαχνεις;

καλυτερα βεβαια βρες εναν δανεικο πρώτα μην αγοραζεις ασκοπα

Αν δοκιμάσω χωρίς επειδή έχει μέσα και η Μπουκάλα της coral gas υπάρχει πρόβλημα? 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Maroutas είπε

Αν δοκιμάσω χωρίς επειδή έχει μέσα και η Μπουκάλα της coral gas υπάρχει πρόβλημα? 

η μπουκαλα δεν εχει ρυθμιστη πιεσης εχει βαλβιδα flv που μπλοκαρει τυχον διαρροη ειναι τελειως αλλο πραγμα... οποτε οχι μη το δοκιμάσεις... βρες απο κάπου εναν ρυθμιστη πιεσης

  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Maroutas είπε

Σε πρωτη φαση παρε αλλη μπουκαλα , την κλασσικη της πετρογκαζ...

Δοκιμασε την και  βλεπουμε πως θα παει....

Αν εξακολουθει και δεν σου ανεβαζει γρηγορα θερμοκρασια τοτε ισως πρεπει  να μιλησεις με την εταιρεια .....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Σε πρωτη φαση παρε αλλη μπουκαλα , την κλασσικη της πετρογκαζ...

Δοκιμασε την και  βλεπουμε πως θα παει....

Αν εξακολουθει και δεν σου ανεβαζει γρηγορα θερμοκρασια τοτε ισως πρεπει  να μιλησεις με την εταιρεια .....

Οκ σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου

Δημοσ.

το χειμώνα με το κρύο εμένα, σε 15 λεπτά φτάνει με το ζόρι 230-240...το καλοκαίρι άνετα 250...Δεν νομίζω να είναι απο την μπουκάλα, αλλά απο την κατασκευή των υλικών της ψησταριάς...

Δημοσ.

Παιδιά, ψάχνοντας λίγο 2-3 πραγματάκια έμαθα ότι το ελαιόλαδο έχει σημείο καπνίσματος γύρω ή κάτω από τους 200 βαθμούς κελσίου. Αυτό σημαίνει (από ότι καταλαβαίνω με τις λίγες μου γνώσεις) ότι δεν κάνει για χρήση στις σχάρες της ψησταριάς (που ανεβάζουν πολύ υψηλή θερμοκρασία).

Ποια η γνώμη των πιο ειδικών; Τι κάνετε εσείς γενικά; Ποιο λάδι χρησιμοποιείτε;

  • Like 1
Δημοσ.

Όντως τα σπορέλαια έχουν μεγαλύτερο σημείο καπνού απ' το ελαιόλαδο.

Αλλά μπαίνει στο παιχνίδι και το σημείο αλλοίωσης, όπου εκεί φαίνεται ότι υπερτερεί σημαντικά το ελαιόλαδο έναντι των υπολοίπων.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αν ξέρει κανείς.  Έχω την campingaz  σειρά τρία  και από δικό μου λάθος  έτριψα κατέστρεψα τα εμαγιε στις σχάρες.  Όσο κι αν κοιτάω στο επίσημο σάιτ δεν βρίσκω μαντεμια να τις αλλάξω.  Δείχνουν πάντα εξαντλημένες.  Έχει βρει κανείς άλλες σχάρες αλλού; 

Δημοσ.

Πως τις κατέστρεψες; 

Έχω ειλικρινή απορία καθώς αυτές τις τριβεις με συρματοβουρτσα. Πως μπορούν να κατασρραφουν; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sargus είπε

Πως τις κατέστρεψες; 

Έχω ειλικρινή απορία καθώς αυτές τις τριβεις με συρματοβουρτσα. Πως μπορούν να κατασρραφουν; 

Μετά από δύο τρία ψησιματα, σαν πρωταρης πηγα να καθαρίσω ολη την ψησταριά. Για τις σχάρες είχα διαβάσει και εδώ και μου είχαν πει ότι τις τριβεις.  Ε τις έβαλα στο νεροχύτη στο ζεστό νερό με αβα κ πήρα το σύρμα της κουζίνας κ τις έτριψα κ έφυγε το εμαγιε.  Μετά έμαθα ότι δεν θέλουν τρίψιμο αλλά μαλακό σφουγγάρι κ σαπούνι ή πυρολυση κ τρίψιμο με μαλακό σύρμα. Από τότε έψησα πολλές φορές  αφού τις λαδωσα καλά, δεν παθαν κάτι πέρα από το ότι έχασαν την αντικολλητικη ιδιότητα.  Ρώτησα και στην εταιρεία, δεν είναι ότι γίνονται καρκινογόνες απλά έχασαν την αντικολλητικη επίστρωση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε να τους κάνεις καλό seasoning και θα είσαι οκ λογικά.

Τη βάζεις να κάψει. Την περνάς με λάδι. Μόλις κρυώσει επαναλαμβάνεις 4-5 φορές. 

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να ψήσεις λιπαρά κομμάτια κρέατος και θα βοηθήσει και αυτό.

Και μην της ξαναβαλεις σαπούνι. Αν θες ελάχιστο σαπουνονερο.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Δημοσ.

ρε παιδιά μπερδεύτηκα παραπάνω τώρα.

Δεν τρίβουμε τις μαντεμένιες (με κάποια επίστρωση που δε θυμάμαι τι είναι) σχαρες με αυτές τις συρμάτινες βούρτσες; Αν ναι, (που έτσι έχω καταλάβει) αυτές οι βούρτσες είναι απείρως πιο σκληρές από το σφουγγαράκι της κουζίνας. Τι κάνουμε;

Ή μήπως χαλάμε την επίστρωση και με το λαδάκι και το κάψιμο ξαναφτιάχνει και είναι ένας φαύλος κύκλος;

Να τα ξεκαθαρίσει κάποιος γιατί τα έχω κάνει κουλουβάχατα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...