aenaos15 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, SKOKMAN είπε Λεω να κανω παω ενα σκαλί πιο πάνω απο μια κινεζική που εχω (300ων ευρω) και να παω σε κατι καλύτερο Λεω για μια απο αυτες https://bbq.gr/rogue-525-black-napoleon https://www.center-gas.gr/index.php?route=product/product&product_id=28&skr_prm=WyJmYTA1NjkzYy1mZDJhLTQ5ZjUtOTgwOC0xMDljMDk5YjBkYzciLDE2MTA2NjQzODA3MzAseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 https://www.psistis.gr/GENESIS-II-E-310-GBS-WEBER-61011175?skr_prm=WyJmYTA1NjkzYy1mZDJhLTQ5ZjUtOTgwOC0xMDljMDk5YjBkYzciLDE2MTA2NjM5MzczMDgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 εχει κανενας εμπειρία με ψησταριες υγραεριου? Το μεγαλο μου προβλημα με αυτη που εχω ειναι οτι μπροστά η σχαρα δεν πιανει την θερμοκρασια που εχει στην πισω μερια Καμια αλλη προταση? Ευχαριστω Οποια και να παρεις απο τις 3 θα δεις το φως το αληθινο στο ψησιμο!!! Εγω θα προτιμουσα την 1 η τη 2. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από aenaos15 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SKOKMAN είπε εχουν και αυτες το προβλημα με την διαφορα θερμοκρασίας μπροστα με πισω? Ψηνω με ανοιχτή την ψησταρια ( γιατι οποτε προσπαθησα να την κλεισω .....φωτια) με αποτελεσμα να χρησιμοποιώ μονο την μιση επιφανια . Μπροστα εχει σχεδον μιση θερμοκρασια. στο 95% των περιπτωσεων ψηνουμε με κλειστο καπακι. Εγω ανοιχτο εχω ψησει μονο το Πασχα που ειχα βαλει σουβλα αρνι και ηθελα να το κανω οσο πιο παραδοσιακα γινεται και αν εχω καμια πολυ λεπτη μπριζολα και θελω να κανω εξωτερικη κρουστα χωρις να παραψηθει εσωτερικα. Για αυτες που ανεφερες εχω φυσικα εμπειρια μονο απο genesis. Θα σου πω τα αρνητικα της και κρινεις εσυ καταλληλα βαση των αναγκων σου. 1. εχει μικρο χωρο για σουβλα, γυρω στα 11-12 εκατοστα απο τη σουβλα μεχρι τους ανακλαστηρες. Οποτε σε περιοριζει οταν θες να βαλεις κατι μεγαλυτερο, πχ κανενα γουρουνοπουλο. Εχω την εντυπωση δλδ οτι οι broil king εχουν περισσοτερο ανεση σε αυτο το κομματι. 2. δεν εχει πορτακια μπροστα. Στην αρχη ελεγα οτι δεν με ενδιαφερει, αλλα θα ηθελα να μην φαινεται ολη η σαβουρα που εχω ακουμπησει στη σχαρα απο κατω 3. με δυσκολευει στο γενικο βαθυ καθαρισμα που θα κανω καθε 2 μηνες. Δεν εχω εμπειρια απο αλλα μοντελα, αλλα εχει πολλες μικρες γωνιες και εγκοπες που αν θες να κανεις γενικο βαθυ καθαρισμο σε δυσκολευει αρκετα. Επισης η επιφανεια εσωτερικα ειναι σαγρε, οποτε καθαριζει παλι δυσκολα αν αφησεις και πιασει καλα η "βρωμια". (edit: ειδα βιντεο απο ναπολεον και ειναι και αυτη γεματη με μικρες εγκοπες, οποτε ολες ιδια δυσκολια θα εχουν πανω κατω. Επισης μην δινεις σημασια σε αυτο που λεει στο βιντεο για το πως αναβουν οι καυστηρες σε καθε μια) Στα θετικα τα κλασικα. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, 10 χρονια εγγυηση weber με φουλ ανταλλακτικα κλπ, ψηνει πολυ καλα και ομοιομορφα (ακομα και πιτσα), ζεσταινει σχετικα γρηγορα και φτανει 350 μεγιστη θερμοκρασια, κανει καλο searing, κραταει καλα σταθερη θερμοκρασια κλπ κλπ. Βασικα οτι και να παρεις σε αυτα τα χρηματα απο αυτες τις 3 εταιριες θα το υπερευχαριστηθεις. Οποτε για μενα δες τι εξτρα θες και κανε την αγορα σου. Αν θες ντουλαπακι, υπερυθρες, 3 ή 4 καυστηρες, μεγαλο χωρο για σουβλα, εμφανισιακα ποια σου αρεσει κλπ. Εγω αν αγοραζα παντως τωρα και ειχα τετοιο μπατζετ θα πηγαινα σε καποια Ναπολεον με ντουλαπακι και sizzle zone με υπερυθρες. Οταν εψαχνα ηθελα να δωσω γυρω στα 300€. Μετα το σκεφτηκα καλυτερα και εκανα μια επενδυση που δεν εχω μετανιωσει. Γι αυτο, αν θελεις καποια πραγματα που θα τα βρεις σε ενα μοντελο που εχει 100-150ευρω παραπανω, εγω σε συμβουλευω αν μπορεις να τα μαζεψεις να τα δωσεις γιατι ειναι κατι που θα κρατησεις πολλα χρονια και θα σου κανει σιγουρα αποσβεση. Οποτε παρε κατι καλο και πληρες απο την αρχη να το ευχαριστηθεις! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από SagoniasSlutRos 8
SKOKMAN Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 51 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε στο 95% των περιπτωσεων ψηνουμε με κλειστο καπακι. Εγω ανοιχτο εχω ψησει μονο το Πασχα που ειχα βαλει σουβλα αρνι και ηθελα να το κανω οσο πιο παραδοσιακα γινεται και αν εχω καμια πολυ λεπτη μπριζολα και θελω να κανω εξωτερικη κρουστα χωρις να παραψηθει εσωτερικα. Για αυτες που ανεφερες εχω φυσικα εμπειρια μονο απο genesis. Θα σου πω τα αρνητικα της και κρινεις εσυ καταλληλα βαση των αναγκων σου. 1. εχει μικρο χωρο για σουβλα, γυρω στα 11-12 εκατοστα απο τη σουβλα μεχρι τους ανακλαστηρες. Οποτε σε περιοριζει οταν θες να βαλεις κατι μεγαλυτερο, πχ κανενα γουρουνοπουλο. Εχω την εντυπωση δλδ οτι οι broil king εχουν περισσοτερο ανεση σε αυτο το κομματι. 2. δεν εχει πορτακια μπροστα. Στην αρχη ελεγα οτι δεν με ενδιαφερει, αλλα θα ηθελα να μην φαινεται ολη η σαβουρα που εχω ακουμπησει στη σχαρα απο κατω 3. με δυσκολευει στο γενικο βαθυ καθαρισμα που θα κανω καθε 2 μηνες. Δεν εχω εμπειρια απο αλλα μοντελα, αλλα εχει πολλες μικρες γωνιες και εγκοπες που αν θες να κανεις γενικο βαθυ καθαρισμο σε δυσκολευει αρκετα. Επισης η επιφανεια εσωτερικα ειναι σαγρε, οποτε καθαριζει παλι δυσκολα αν αφησεις και πιασει καλα η "βρωμια". (edit: ειδα βιντεο απο ναπολεον και ειναι και αυτη γεματη με μικρες εγκοπες, οποτε ολες ιδια δυσκολια θα εχουν πανω κατω. Επισης μην δινεις σημασια σε αυτο που λεει στο βιντεο για το πως αναβουν οι καυστηρες σε καθε μια) Στα θετικα τα κλασικα. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, 10 χρονια εγγυηση weber με φουλ ανταλλακτικα κλπ, ψηνει πολυ καλα και ομοιομορφα (ακομα και πιτσα), ζεσταινει σχετικα γρηγορα και φτανει 350 μεγιστη θερμοκρασια, κανει καλο searing, κραταει καλα σταθερη θερμοκρασια κλπ κλπ. Βασικα οτι και να παρεις σε αυτα τα χρηματα απο αυτες τις 3 εταιριες θα το υπερευχαριστηθεις. Οποτε για μενα δες τι εξτρα θες και κανε την αγορα σου. Αν θες ντουλαπακι, υπερυθρες, 3 ή 4 καυστηρες, μεγαλο χωρο για σουβλα, εμφανισιακα ποια σου αρεσει κλπ. Εγω αν αγοραζα παντως τωρα και ειχα τετοιο μπατζετ θα πηγαινα σε καποια Ναπολεον με ντουλαπακι και sizzle zone με υπερυθρες. Οταν εψαχνα ηθελα να δωσω γυρω στα 300€. Μετα το σκεφτηκα καλυτερα και εκανα μια επενδυση που δεν εχω μετανιωσει. Γι αυτο, αν θελεις καποια πραγματα που θα τα βρεις σε ενα μοντελο που εχει 100-150ευρω παραπανω, εγω σε συμβουλευω αν μπορεις να τα μαζεψεις να τα δωσεις γιατι ειναι κατι που θα κρατησεις πολλα χρονια και θα σου κανει σιγουρα αποσβεση. Οποτε παρε κατι καλο και πληρες απο την αρχη να το ευχαριστηθεις! Σε ευχαριστω το sizzle zone τι ειναι και που το χρειαζομαι ?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, SKOKMAN είπε Σε ευχαριστω το sizzle zone τι ειναι και που το χρειαζομαι ? Eιναι το πλαινο ματι υπερυθρων που εχει σε καποια μοντελα η ναπολεον και πιανει πολυ μεγαλες θερμοκρασιες. Το χρησιμοποιεις ειτε για να κανεις γρηγορα μια πολυ καλη κρουστα στις μπριζολες ειτε για να βαλεις ενα τηγανι/κατσαρολα και να φτιαξεις κατι εξτρα στο πλαι χωρις να το επηρεαζει ο αερας, οπως το απλο ματι. 1
PGP737ng Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Καλο μεσημερι! με τι τρόπο τις καθαρίζεται? 1)μετά από το ψήσιμο. 2)ανα τακτά διαστήματα. 3)ολική καθαριότητα της ψησταριάς. (να γίνει σαν καινούργια)
costas_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Eιναι το πλαινο ματι υπερυθρων που εχει σε καποια μοντελα η ναπολεον και πιανει πολυ μεγαλες θερμοκρασιες. .. Τέτοιο μάτι έχει και η Broil King στα μεγάλα μοντέλα 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, PGP737ng είπε Καλο μεσημερι! με τι τρόπο τις καθαρίζεται? 1)μετά από το ψήσιμο. 2)ανα τακτά διαστήματα. 3)ολική καθαριότητα της ψησταριάς. (να γίνει σαν καινούργια) 1. ειτε μετα το ψησιμο ειτε πριν το επομενο, αφηνουμε να καψει καλα η σχαρα να καρβουνιασει τα υπολείμματα και τριβουμε με βουρτσα. 2. αν θες να την κρατησεις σαν κανουρια, προτεινω ανα 3-4 ψησιματα να βγαινουν οι σχαρες και να καθαριζεις μεσα τον καδο με πλαστικη σπατουλα, βουρτσα και καποιο φυσικο λιποδιαλυτικο. 3. αν κανεις το 2. δεν χρειαζεται να κανεις κατι εδω. Αν κανεις μονο το 1. και γενικο καθαρισμο καθε 2μηνο+, τοτε δυσκολα να μεινει σαν καινουρια και δυσκολα να καθαρισει τελειως. Η δικη μου δλδ που εχει φτασει σε τετοιο σημειο, πιστευω θελει τριψιμο καλο (ισως με ψιλο γιαλοχαρτο να φυγει η καμενη στρωση λιπους που εχει πιασει τα τοιχωματα). Ειναι καθαρα αισθητικο το κομματι. Δεν επηρεαζει στο ψησιμο, μιας και εχει γινει ενα με τα τοιχωματα. 2
imr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Να κανω μια ερωτηση καθως αδειασε η μπουκαλα, χρησιμοποιω τις κλασικες 10κιλες. Ειδα διαφημιση για τις coral prime, αξιζουν? Περιλαμβανει τον ρυθμιστη πιεσης? Γνωριζει καποιος τιμη γιατι στο site τους δεν εχουν? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από imr
Rabbit30 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, imr είπε Να κανω μια ερωτηση καθως αδειασε η μπουκαλα, χρησιμοποιω τις κλασικες 10κιλες. Ειδα διαφημιση για τις coral prime, αξιζουν? Περιλαμβανει τον ρυθμιστη πιεσης? Γνωριζει καποιος τιμη γιατι στο site τους δεν εχουν? Εγω δεν εχω προβλημα με την συγκεκριμένη, κάποιοι φιλοι απο εδω μεσα έχουν ομως οποτε δεν ξέρω τι παιζει. Οχι ο ρυθμιστής πωλείται ξεχωριστά και ειναι στα 15€ Η μπουκαλα μαζι με την εγγύηση παει στα 40€ ή 45€, δεν θυμαμαι ακριβως. Παντως μπορείς να παρεις τηλέφωνο σε ενα πρατήριο Shell που εχει μπουκαλες και θα σου μπουν ακριβως τις τιμες. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από Rabbit30
xsaviola28 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Ο ρυθμιστής κοστίζει 10 ευρώ, εγώ άλαξα μια παλιά μπουκάλα που είχα με prime και πλήρωσα μόνο το περιεχόμενο, ευχαριστημένος είμαι
costas_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, PGP737ng είπε Καλο μεσημερι! με τι τρόπο τις καθαρίζεται? 1)μετά από το ψήσιμο. 2)ανα τακτά διαστήματα. 3)ολική καθαριότητα της ψησταριάς. (να γίνει σαν καινούργια) Παναγιώτη εσύ είσαι? Εαν ναι και έχεις την baron, τότε έχε υπόψη σου ότι η ακάθαρτη ψησταριά δεν αντέχεται. Καπνίζει, μυρίζει και ψησιμο με ψήσιμο γίνεται και χειρότερη η κατάσταση. Ανάλογα με τα λίπη που της ρίχνεις, νομίζω θέλει ολική καθαριότητα ανα 4-5 ψησίματα. 2
james9tito Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Φίλος που εχει χρονια ψησταρια υγραεριου μου ειπε οτι στο ταψακι που εχει απο κατω η δικια του εχει ριξει αμμο ωστε τα λιπη να μην πεφτουν κατευθειαν εκει και καιγονται και δεν καθαριζουν ευκολα. Προφανως αλλαζει καθε τοσο την αμμο και δεν εχει προβλημα απο οτι ειπε, δεν ξερω αν δημιουργουνται αλλα προβληματα ομως.
ilpapacha Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, james9tito είπε Φίλος που εχει χρονια ψησταρια υγραεριου μου ειπε οτι στο ταψακι που εχει απο κατω η δικια του εχει ριξει αμμο ωστε τα λιπη να μην πεφτουν κατευθειαν εκει και καιγονται και δεν καθαριζουν ευκολα. Προφανως αλλαζει καθε τοσο την αμμο και δεν εχει προβλημα απο οτι ειπε, δεν ξερω αν δημιουργουνται αλλα προβληματα ομως. Θα μπορούσε να βάλει κι ένα αλουμινόχαρτο, στο μέγεθος του ταψιού και να το πέταγε μετά από κάποια ψησίματα που θα έπιανε λίπη κτλ 1
james9tito Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, ilpapacha είπε Θα μπορούσε να βάλει κι ένα αλουμινόχαρτο, στο μέγεθος του ταψιού και να το πέταγε μετά από κάποια ψησίματα που θα έπιανε λίπη κτλ Αυτο με το αλουμινοχαρτο το εχω δοκιμασει και εγω , σιγουρα θελει πεταμα σε καθε ψησιμο. Η αμμος θεωρω οτι θα κραταει περισσοτερο, αναλογα και ποση θα βαλεις βεβαια. Στη δικια μου το ταψακι ειναι αυτο που με δυσκολευει περισσοτερο στο καθαρισμα οποτε θα δοκιμασω με αμμο και βλεπω πως θα παει .
gdeli Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, SKOKMAN είπε Λεω να κανω παω ενα σκαλί πιο πάνω απο μια κινεζική που εχω (300ων ευρω) και να παω σε κατι καλύτερο Λεω για μια απο αυτες https://bbq.gr/rogue-525-black-napoleon https://www.center-gas.gr/index.php?route=product/product&product_id=28&skr_prm=WyJmYTA1NjkzYy1mZDJhLTQ5ZjUtOTgwOC0xMDljMDk5YjBkYzciLDE2MTA2NjQzODA3MzAseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 https://www.psistis.gr/GENESIS-II-E-310-GBS-WEBER-61011175?skr_prm=WyJmYTA1NjkzYy1mZDJhLTQ5ZjUtOTgwOC0xMDljMDk5YjBkYzciLDE2MTA2NjM5MzczMDgseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 εχει κανενας εμπειρία με ψησταριες υγραεριου? Το μεγαλο μου προβλημα με αυτη που εχω ειναι οτι μπροστά η σχαρα δεν πιανει την θερμοκρασια που εχει στην πισω μερια Καμια αλλη προταση? Ευχαριστω Θα σου πω κι εγώ την εμπειρία μου γιατί ήμουν στην ίδια ακριβώς θέση με εσένα πριν 1.5 μήνα. Κι εγώ με ψησταριά των 330€, αγορασμένη πριν 10 χρόνια, σκουριασμένη από τα πρώτα 3, ψήσιμο συχνό και καλό όμως. Ξεκίνησα να ψάχνω με budget στα 500€ max και πήγα να δω τις Βroil King στην αντιπροσωπεία στα Βριλήσσια. Εντυπωσιακή ποιότητα, μάλιστα αμέσως μετά πήγα στον Κωτσόβολο και είδα και την Weber Spirit με τους 3 καυστήρες και μου φάνηκε υποδεέστερη των BK. Τις Broil King τις απέρριψα διότι στο budget μου υπήρχαν μόνο μικρών διαστάσεων ψησταριές και δεν θα μου έφταναν. Η Spirit δεν μου άρεσε και χωρίς την προσφορά ήταν αρκετά πάνω από το budget μου. Μετά ανακάλυψα ότι έχει έρθει αντιπροσωπεία της Napoleon στην Ελλάδα και μπήκαν και αυτές στο παιχνίδι. Ανέβασα το budget μου γιατί είδα τις εμπειρίες των ειδικών εδώ μέσα, που με έπεισαν ότι αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω. Αναφορικά με το μέγεθος ήμουν μεταξύ Napoleon Rogue 525 και Weber Genesis Ε310, που ήταν και ένα φετίχ μου ας το πούμε. Παρόλα αυτά, κατέληξα στην Rogue 525 διότι στην τιμή της δεν βρήκα ψησταριά με τις ίδιες διαστάσεις στις 3 καλές εταιρίες που υπάρχουν στην Ελλάδα (= Broil King, Weber, Napoleon). Για τα ψησίματα που έχω κάνει ως τώρα έχω ανεβάσει μερικά ποστ που μπορείς να δεις στις προηγούμενες σελίδες. Τώρα σε σχέση με το πρόβλημα που περιγράφεις, και εκεί ήμασταν στην ίδια μοίρα. Εγώ όταν έψηνα στην παλιά μου, τα έτοιμα τα έβαζα μπροστά στην σχάρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΨΗΝΩ διότι ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά θερμοκρασίας που εκεί απλώ ζεσταίνονταν, ενώ λίγο πιο μέσα ψήνονταν τα κρέατα κανονικά. Τώρα στην Napoleon τα έχω ξεχάσει αυτά, και για να πω την αλήθεια, επειδή είναι κεκλιμμένοι οι ανακλαστήρες προς τα μέσα, στην εξωτερική πλευρά μπορεί να ψήνει και λίγο δυνατότερα, πάντως σίγουρα το ίδιο με την μέσα πλευρά. Από πλευράς καθαρισμού, δεν την έχω καθαρίσει ακόμα. Σίγουρα ο αφαιρούμενος inox πάτος θα είναι ένα πλεονέκτημα όταν την καθαρίσω, αλλά όπως είπε και ο @SagoniasSlutRos καμία ψησταριά δεν είναι καθαρίζει χωρίς κόπο. Αναφορικά με τις φλόγες, ως τώρα είναι αυτό που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο, μαζί με το πόσο γρήγορα ανεβάζει θερμοκρασία. Φλόγες δεν έχω δει ακόμα και έχω ψήσει και χοιρινές μπριζόλες λαιμού. Φαντάζομαι φταίει ότι είναι καινούρια και δεν την έχω γεμίσει λίπη ακόμα, αλλά στην παλιά μου (και γι αυτό και μόνο αξίζει να κάνεις upgrade) από την πρώτη μέρα γινόταν το έλα να δεις, και φυσικά μετά από καθαρισμό πάλι τα ίδια. Το αρνητικό που έχω δει είναι ότι το περασμένο ΣΚ που έψηνα και είχε τρελά μποφώρ νοτιά (η ψησταριά μου είναι έκθετη λόγω προσανατολισμού του μπαλκονιού) έσβησε ο καυστήρας που ήταν προς τον νότο όταν τον έβαλα στο τέρμα χαμηλό. Στο λίγο πιο δυνατό δεν είχα θεμα. Εσύ έχεις περισσότερο budget και μπορείς να πας και σε sizzle zone σε Napoleon, και σε Weber Genesis, και σε ΒΚ Baron με οπίσθιο καυστήρα και σούβλα. Ευχάριστα διλήμματα είναι αυτά! 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα