Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

40 λεπτά πριν, zanskou είπε

πες μου κι εμενα τον τρόπο ρε μπαγάσα που έχω κολλήσει στην Αθηνα :P

Εξαιτίας της δουλειάς μου μπορώ ααν Ελ. Επαγγελματίας μπορώ να πάω... Την επόμενη εβδομάδα θα σου πω κάτι αν πιάσει και για μένα για την σύζυγο.. 

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2133

  • ilpapacha

    1963

  • sndev

    1092

  • ηνίοχος

    566

8 ώρες πριν, ηνίοχος είπε

 οχι ακριβώς ,   για μένα  το προπάνιο είναι καλύτερη λύση χειμώνα καλοκαίρι ,  απλά  το καλοκαίρι  μπορείς να εχεις και μείγμα η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη  ενω τον χειμώνα  ειδικά σε περιοχές με χαμηλές θερμοκρασίες το μείγμα  παγώνει ειδικά απο τα μισά και κάτω  εδώ  προπάνιο είναι καλύτερη λύση

Απ ότι είδα ανέβασε θερμοκρασία πιο γρήγορα, αλλά η μέγιστη που έπιασε στη μισή ώρα ήταν 325C με εξωτερική θερμοκρασία 7C. 

Σε πιο ζεστή μέρα με το μείγμα έχω πιάσει 340-350C. 

Η φλόγα ήταν πιο καλή, μπλε κυρίως με λίγο κίτρινο. Με το μείγμα είχε πιο πολύ κίτρινο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

30 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Η φλόγα ήταν πιο καλή, μπλε κυρίως με λίγο κίτρινο. Με το μείγμα είχε πιο πολύ κίτρινο.

Αυτό ακριβώς έλεγε στο troubleshooting section του manual της παλιάς ψησταριάς, η λύση στο "πρόβλημα" της κίτρινης φλόγας ήταν η φιάλη προπανίου. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Απ ότι είδα ανέβασε θερμοκρασία πιο γρήγορα, αλλά η μέγιστη που έπιασε στη μισή ώρα ήταν 325C με εξωτερική θερμοκρασία 7C. 

Σε πιο ζεστή μέρα με το μείγμα έχω πιάσει 340-350C. 

Η φλόγα ήταν πιο καλή, μπλε κυρίως με λίγο κίτρινο. Με το μείγμα είχε πιο πολύ κίτρινο.

Μια χαρά είσαι , με μεγαλύτερη εξωτερική  θερμοκρασία θα ανέβει ποίο ψηλά , νομίζω ότι δεν χρησιμοποιησεις ξανά μείγμα , 

Νομίζω ότι η ψησταριά σου έχει προδιαγραφές βόρειας Ευρώπης  και  εκεί χρησιμοποιούν μόνο προπάνιο 

Όσο για τις διαφορές που είδες στη θερμοκρασία καλύτερα να μην μπούμε στο κόπο να αναλύσουμε ,

 

Μόλις τώρα, ηνίοχος είπε

Μια χαρά είσαι , με μεγαλύτερη εξωτερική  θερμοκρασία θα ανέβει ποίο ψηλά , νομίζω ότι δεν θα χρησιμοποιησεις ξανά μείγμα , 

Αν θυμάμαι καλά η ψησταριά σου έχει προδιαγραφές βόρειας Ευρώπης  και  εκεί χρησιμοποιούν μόνο προπάνιο 

Όσο για τις διαφορές που είδες στη θερμοκρασία καλύτερα να μην μπούμε στο κόπο να αναλύσουμε ,

 

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

36 λεπτά πριν, k.perdikoulis είπε

Καλημέρα σε όλους, γνωρίζει κάποιος καλή συνταγή, προετοιμασία κλπ και τρόπο - χρόνους ψησίματος για χοιρινό κότσι? 

Ευχαριστώ

https://youtu.be/bH2IY1zWBE0

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, k.perdikoulis είπε

Καλημέρα σε όλους, γνωρίζει κάποιος καλή συνταγή, προετοιμασία κλπ και τρόπο - χρόνους ψησίματος για χοιρινό κότσι? 

Ευχαριστώ.

Δες κι εδώ μια του παππού...

Και μια για σούβλα...

 

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασμένη πολλές φορές και πετυχαίνει πάντα, είναι το επίκεντρο του τραπεζιού

https://caruso.gr/kotsi-xoirino/

 

Αν δεν έχει το δέρμα του όμως καλύτερα κάνε άλλη συνταγή.

Επεξ/σία από gdeli
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά πήρα την 425 SIB, και μόλις τελείωσα το στήσιμο. Πολύ στιβαρή κατασκευή, ενώ το μοταρισμα μου πήρε 1.30 ώρα στο χαλαρό γιατί έχει και κρυο😁. Δε θα έλεγα ότι δυσκολεύτηκα κάπου, αφού οι οδηγίες είναι πολύ κατατοπιστικές και τα εξαρτήματα πολύ ομαδοποιημένα.

Αργότερα θα κάνω και seasoning, οπότε οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη.

Αύριο θα πέσουν τα μπριζολικα πάνω και θα σας μεταφέρω εντυπώσεις.

Παρεμπιπτόντως, τι θερμοκρασία θα πρέπει να πιάσω και σε τι χρόνο για να θεωρηθεί ότι δουλεύει άψογα?

Επεξ/σία από tsounis
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Λοιπόν έτοιμη και η 425xt..Φωτο από μπριζόλες αύριο... 

Η θερμοκαμερα μου μετράει μέχρι 400 οπότε δεν έχω ακριβή θερμοκρασία.. 

20210116_164713.jpg

20210116_164645.jpg

20210116_164630.jpg

Την λαμπάδιασες! Ωραίος!

 

Στην δίαιτα σήμερα...

image.jpeg.be4353de4127a40f0cbaab0a8cf3c90c.jpegimage.jpeg.1b929c1b130d841594098fee36486024.jpeg

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε

Λοιπόν έτοιμη και η 425xt..Φωτο από μπριζόλες αύριο... 

Η θερμοκαμερα μου μετράει μέχρι 400 οπότε δεν έχω ακριβή θερμοκρασία.. 

20210116_164713.jpg

20210116_164645.jpg

20210116_164630.jpg

Με γεια!! Να τη χαρείς τέρμα!! Ερώτηση... Με τι βούρτσα θα τρίβεις τη μαντεμενια σχάρα? Ορειχάλκινη η ανοξείδωτη? 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, Pyrosvestis είπε

Με γεια!! Να τη χαρείς τέρμα!! Ερώτηση... Με τι βούρτσα θα τρίβεις τη μαντεμενια σχάρα? Ορειχάλκινη η ανοξείδωτη? 

Έχω μια ανοξείδωτη. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...